+1 yılHim anladım engeleyerek başkasıyla görünüyorsa görüşmüşse niyeti çok ilişki yaşamak herkesle evlenmek başka açıklaması yok bir kere bana benimle ilgilenmedin sen demişti başkasıyla takılmış olması ve bende onunla ilgilenmek için buralara canım gibi yazıp durmuşum en kötüsü bu olsa gerek kişi yaşadığını bilir şu an da engellendim aklımda hersey geçiyor buna sebeb olan ta kendisi bir insan seviliyorsun başkalarıyla görüşmesi hainliktir ihanettir aldatmanın ta kendisidir farzat ki biri size böyle yapıyor işte ozaman anlarsınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMesela ben bana değer katacak mutlu edecek insanı severim ama benim manevi yönden duygularımı mutluluğumu sömürmeye çalışırsa direk çat engeli basarım baktım hala başka hesaplardan ne yaptığımı ne ettiğimi kontrol ediyor başka hesaba geçerim bana değer mutluluk katacak insan lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığım bir şey hoşuna gitmemiştir soğumuştur engel atmıştır. Demek hayatından çıkarmış, sen de telini silersin olur biter. İnsan tedirgin olduğunda telini de değiştirebilir bunlar kafa yormaya değmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizliğinden dolayı engel atmışsa peki
Cevap sahibi+1 yılİlgilenmeliydin o zaman. Bence kimse ilgisizlikten engel atmaz. Ergen ve aşırı toksik olmalı.
Soran+1 yılÖyle değil.
Cevap sahibi+1 yılPişmansan smsten yaz canım.
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bey değilim ama cevap vericem
3 senelik ilişkimde sadece bir kere engelledim. Onda da gerçekten çok sinirlenmiştim, bir şey deyip iyice kalbini kırarım diye korkmuştum08 Yorumla
Soran+1 yılPeki sne onu engelleyince ne oldu? Yani karşı taraf ne yaptı
Soran+1 yılEngeli mi kaldırdın 😂
Soran+1 yılAhahaha o ne dedi peki
- +1 yıl
Lütfen paylaşsana; sinirlendiren olayı merak ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEngele engel. Demek ki, sevgisi bir engele bakıyormuş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar basit olabiliyor ise hayatımda yeri zaten yoktur..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmediğini düşünürdüm.
00 Yorumla
+1 yılEngellemek bana aşırı saçma geliyor çocuk gibi engellemek nedir ya. Bence normal bir şekilde konuşarak her şey halledilebilir diye düşünüyorum ben. Ben şahsen engelleme taraftarı değilim asla kimseyi. Ama eğer işin içinden çıkamayacak boyutta ise o zaman üzülerek engellerim oda akıllansın pişman olsun diye. Yoksa yine engelleme taraftarı değilim ben hiç.
20 Yorumla
+1 yılSevgilimse engellemez zaten, eğer ki engellemiş ise sevgilim değildir. Onun için hiçbir şey ifade etmeyen, önemsiz birisiyimdir...
13 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizliği den şikayetçi olup engellemişse eğer
- +1 yıl
Yazdığım görüşün arkasındayım, aynı şeyi tekrar yazmayacağım... İlgisizlik işin bahanesidir...
Soran+1 yılBen deli gibi sevdiğim adamı bu yüzden engeledim
Toksit ilişki ve kişilikler... Tahammül edemem, kusura bakmasın. Bir daha olmayacağının garantisi yok. O yüzden kendi yoluma bakarım.
18 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim ki senin ilgisizliği yüzünden engelledi. Sevmediğini ya da bunu göstermediğini düşündü ve söyledi daha önce
Soran+1 yılSen için demedim genel kendim hakkında söyledim. Karşı tarafın ilgisizliğinden dolayı da engel atmış olabilir.
- +1 yıl
Pardon ben yanlış anlamışım o zaman. Böylesi keskin hareketlerde bulunmak akıllıca değil. Hamle yaparsın ama karşıdan gelecek reflekse de dikkat etmek gerek. O sebeple tam manasıyla engellemek yerine yoklamak daha mantıklı. Eğer ilgi alaka yoksa zaten engellemeye de gerek kalmaz.
Soran+1 yılHata yaptım..
Soran+1 yılYani önce birkaç defa yolladım niye ilgisizsin diye baktım net bir şey söylemiyor engel attım
+1 yılKendi talep ve isteklerini kabul ettirmek icin karşı tarafın duygularını kullanarak manipülatif yaklaştığı sonucu gözüküyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa da sadece ilgisizlik gördüğü için dayanamayıp karşı tarafı engellemiştir
- +1 yıl
Bu durumda sikayetini belirtmek ve bunun telafisini beklemek yerine neden doğrudan engel peki?
Soran+1 yılBelirttim net bir şey söylemedi son raddeye gelip engelledim
+1 yılErgen ve saygısız olduğunu düşünüyorum böyle kişilerin. Dersin engel atmazsan devamlı yazıp taciz edecek. 😂
00 Yorumla
+1 yılBana hiç değer vermediğini düşünürdüm. Geri dönüşü de olmazdı. Engel atmak ne yani... ergen ergen hareketler.
00 Yorumla
+1 yılBiz iki günde bir engel atardık bişey dusunmezdik kaldığımız yerden devam ederdik shjshdhxj
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu bacım jdkd
İşler oraya gelene kadar nasıl uyudum diye düşünürüm.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizlikten dolayı engellemişse eğer
Soran+1 yılSinyal verdşm birkaç defa. Net bir şey söylemedi bende engel attım son raddeye geldim
+1 yılEngellemek saçma geliyor. İnsan gibi konuşup derdini anlatsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce anlattı ama net bir cevap alamadı diyelim
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Sevgilim degilmis demekki kendimi kandırıyomusum sevgili diye derdim
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam da kimse durduk yere kimseyi engellemez
Soran+1 yılBen çok sevdiğim birini engelledim. Sebebi de artık İlgisizdi sevmiyor ya da başkası var diye düşündüm
İletişime geçebildiğim ilk dakikada bunu konuşurum çözmeye çalışırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuksu olduğunu düşünür gerçek bir erkek karşıma çıkana kadar bırakırım gönül işlerini 😅
00 Yorumla
+1 yılSevdiğinden şüphe ederim.. engelleyen sevmemiş sevmiyor demektir net
00 Yorumla
+1 yılNe dusune bilirim ki sıktırolmus gıtmıs bende onu engellerim
02 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn eyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Nerden engelledi seni sevgilin WhatsApp tanmı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılKendince bitirmis diye düşünürüm ama her insan bir vedayi hakeder sinirlenirdim
07 Yorumla- +1 yıl
İnsan hallederse etmez bunlar
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn anlamadim kusura bakma
- +1 yıl
Tek saçma sapan çevirmiş özür dilerim. her insan vedayı hakeder ama etmez bunlar demek istemiştim
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn aldatma ihanet olmadikca bi veda şart bence düşüncene saygım var..
- +1 yıl
Bende şart olduğunu düşünüyorum içimde hep ukte kalmıştır ama bazen elden bir şey gelmiyor gider 4 nala koşmak isteyince
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn giden gitmek istiyosa yapacagin tek sey arkasını döndüğünde olanca gücünle tekme atmaktır maksat daha hızlı gitsin 😅
- +1 yıl
Atarız:) bir mesaja bakar mısın
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlişkinizin ölçüsünü bilemem. deneyim yaşadı iseniz ondandır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılIliski bitti diye düşünürüm silerim heryerden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz işte her şey bitti o anda gelse bile ben engellerim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Engel atmışsa sevgilin değil artık. Alışsan iyi olur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"mutlu olmadığını belirtti ve engel attı" sen ne düşünürdün?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir problem yaşattığımı. Sonuöta kimse kimseyi durduk yere engellemez. Onu bu noktaya getiren bir şeyler olmalı kendimi de sorgularım
Cevap sahibi+1 yılKonunun ne olduğunu bilmeden yorum yapamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık beni sevmiyor hayatında çıkardı diye düşünürüm
00 YorumlaArar ve konuşurum nedenini düzgün öğrenirim sorunuzu az saçma buldum yani ne düşünebilirsin demekki birşeyden rahatsız ve engellemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYani diyelim engelledi başka yerden yazar veya ara mısınız anlamında
+1 yılBen haksız olmam genelde ama olduysa da beni direk engellerse hayatımda yeri yok çünkü önceden yaptığı hataları unutmuş demektir
10 Yorumla
+1 yılBana biri öyle kötülük yapdı. Sonra engelledi
00 Yorumla
+1 yılDefolsun çokta umrumda derdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSuç senden kaynaklıysa peki
- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılKırarım kafasını.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle diyelim ki kız senşn ilgisizliğinden rahatsızdı birkaç defa seni yokladı ama net bir şey söylemedin o da son raddeye gelip engelledi. O zaman ne düşünürsün
+1 yılBanane derim ne düşünücem.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsan eğer
- +1 yıl
Sevdiğim birinin beni bu tür şekilde engelleyeceğini düşünemiyorum empati yoksunuyum biraz ama engelliyorsada biraz ağlar kendisi hata yaptı der geçerim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYedeğindeki kişiyle konuşmak istiyor yani seni aradan çıkarıp diğer kızla konuşuyor yüksek ihtimalle
07 Yorumla
Soran+1 yılHaypr engelleyen taraf benim. İlgisizleşti diye dayanamayıp son raddeye geldim ve engeledim. Engellemesem manipüle edecekti
Cevap sahibi+1 yılManipüle etcek veya etme potansiyeli olan biriyle olmaz zaten boş ver gitsin ilerde delirmemek istiyorsan...
Soran+1 yılYani ilgisiz değildim asıl sen İlgisiz sin falan diyecekti işte
Cevap sahibi+1 yılSen çoktan manipülasyona gelmişsin yalvaririm kendi yoluna bak tecrübeyle sabit konuşuyorum
Soran+1 yıl😔😔Tamam.. Zaten o da hiçbir şey yapmadı
Cevap sahibi+1 yılGerçekten boş ver gitsin kendine odaklan isteyen insan bir şekilde ulaşırdi ne biliyim başka bir instagram hesabı Açar annesinin telefonundan yazar yine ulasirdi boşa kürek cekme umarım yoluna bakabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim önüme bakacağım inşallah 🥺🌼🌼🌼
+1 yılBir şey düşünmem nasıl olsa açar yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsin djdlg
- +1 yıl
E hala sevgilim sonuçta ayrıldıysak açmasına gerek yok zaten ama hala sevgiliysek siniri geçince dönüş yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz ve dengesiz bir insan olduğunu düşünürüm
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç kendinde de bir hata olduğunu düşünmez misin? Kimse durduk yere engel atmaz
- +1 yıl
Hiçbir şey yapmadıysam ve engelliyorsa dengesizdir.
Soran+1 yılDiyelim sen ilgisizleştin daha önce bunu belirtti ve sne net bir şey söylemedin bunun sütüne engel attı ne düşünürsün
- +1 yıl
O zaman haklısın
Soran+1 yılVe başka yerden bana ulaşmaya çalışmadı bile..
+1 yılBöyle erkek mi olur ya amann hiç uğraşamam
10 Yorumla
+1 yılArtık ondan sana hayır yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıluzun bir yol yürümeyeceğimi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadığını anlarım
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir ergenle beraberim diye düşünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılArtık sevgilim değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ergen olduğunu düşünürüm
00 YorumlaArtık sevgilim olmadığını 😂
00 YorumlaSoğmuş, yenisini bulurum
00 Yorumla
+1 yılEngelli maaşına başvururum
00 YorumlaBittiğini
011 Yorumla
Soran+1 yılYani artık seni sevmediğini istemediğini mi düşünürsün yoksa naz yaptığını mı düşünürsün? Sonuçta kimse kimseyi durduk yere engellemez bir sorun vardır arada
Soran+1 yılSeviyorsan peki? Hâlâ
Soran+1 yılHiç kendinde de hata aramaz mısın? Acaba onu bu raddeye getirecek ne yaptım diye
Soran+1 yılBen sevdiğim kişiyi engelledim. Sebebi de ilgisizleşmişti bunu ona birkaç defa sormana rağmen bu ilgisiliğinin sebebini net bir şekilde söyleyemedi. Bende düzgün bir açıklama yapıp engelledim. Engelleme sebebim manipüle etmemesiydi. Yani onu sevmediğimden değil işin bu boyutu da var
Soran+1 yılEvet baktım ilgi yok alaka yok artık son raddeye geldim sevdiğim halde engelledim.. Üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef
Soran+1 yılAma ondan da bir çaba beklerdim. Hiçbir şey yapmadı zaten demek ki engel atmamı bekliyormuş
Cehennemin dibine kadar yolu var 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmaz
00 Yorumla
+1 yılAynısı yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılplatonik sevgilin olduğunu
00 YorumlaSevgilim olmadığını
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim demek istedin galiba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çocuk işi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmg derdim
00 Yorumla