Genellikle olarak kadınların, "tınladıklarında" başvurduğu yöntem.. Bir anda bir bakarız , aaa gri adama dönüşmüş profil resmi.. iletiler tek çizik kalıyor.. Berbat bir şeydir :) ne zaman tekrar açılacak o engel, muammadır.. Son zamanlarda erkekler de yapmaya başlamış bunu :) Benim başıma pek çok sefer gelmiştir bu hadise.. Yapmayın şunu lütfen , çok fena oluyor... Benim şahsen çok sinirlensem bile asla başvurmadığım bir tepki şeklidir engellemek.. Hiç yaşadınız mı? Engellenenler kervanına katıldınız mı?
Hiç sevgiliniz tarafından engellendiniz mi? Veya siz ne zaman engellersiniz sevdiceğinizi?
Evet liseden üniversiteye geçtiğim dönem aralığında olan ilişkimde büyük tartışmalar sonunda engeller akşamına ya da ertesi gününe geri açardı. Tabi üniversite de şekil alana kadar ergeniz o zamanlar olabiliyordu öyle şeyler. Belli bir yaştan sonra beni engelleyecek kadın olursa o engeli kaldırmasına gerek olmaz. Kimse benden çocuk büyütmemi beklemesin.
Sevdiceğim demiyimde bi tane çocuk vardı beni sevdiğini söylüyordu ama takipçileri falan hep kız dı bende inanmıyordum işte.. Saçma sapan konular açıyordu bende bi gün seni hayatımdan çıkarmak istiyorum dedim ve çıkardım sonra tepkisini mrk ettim ve fake hesap açıp onunla konuştum daha bir hafta olmadan fake hesabıma aşık oldu.. Kısacası p*ç :) Bende uzun bi yazı yazdım ve engelledim..
Ben engelledim ama engellenmedim sanırım. Engelledim çünkü bütün günüm zaten onu düşünerek geçiyordu, profilinden çıkamıyordum, iyi mi kötü mü bi sürü soru vardı kafamda. Durumum şundan ibaretti
Benim hiç kötü biten bir ilişkim olmadı. Sevgililerim gerçekten iyi insanlardı. Sadece anlaşamadığımız konular oldu, o kadar. Hiç engellenmedim ve engellemedim de.
Benim şu an yaşadığım durum, insanı o kadar yıpratıp üzüyor ki. Bana aynısını yaptığı için bende ona aynısını yapıyorum ama ayrılacağım. İlişki tek kişinin uğraşması ile değil iki kişinin uğraşması emek vermesi ile olucak birşey. Emek vermek istemeyip iki mesaj atmayı çok görüyorsa saten bitmiş demektir.
Prensip olarak kimseyi engellemem. Hic haz etmem bu tarz cocukca tutumlardan. Ama 1 kere yapmisligim var oda artik karsimdaki cilkini cikarmisti. Sirf onun bu halleri sinirime dokundugu ve gormemek icin yapmistim.
Birisi vardi sürekli engelleyen o oldu. rüzgâr esse nem kapiyor engelliyordu. sonra 10 gun sonra ben yazarim duzelir. sonra gene sonra gene küsen o koşturan ben. yoruldum vazgeçtim.
Acısını çektin mi? Senin kız halin gibiyim. Ben sorun çıkartırım ama uzamasın isterim o sorunu uzatır kavga eder engeller ama sonra sorunu ben çıkardığım için barışmaya ben çabalarım. Hep aynı döngü.
Sorunu cikaran ben fazla olmadım. Eğer sorun bende olursa özür dilerim. acısını çektin mi çektim ama zamanla unutursun.. Olmayınca olmuyor yüz göz olunca tadı kaçıyor. Kendine saygini kaybetmeden kacmak.
Hic engellenmedim buna da zaten firsat vermem ama cok engelledim , herkes hak ettigi deeri gorur :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilimle kötü kavga etmiştik. Onu engellediğimi sandığı için beni engellemişti. Bende 1 hafta boyunca yazmasını beklemiştim mal gibi. Başka yerden yazmasam gidiyordu elimden😨
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim olmadı henüz. Eğer ki ayrılık noktasına geldiysek bitirir yollarımızı ayırırız. Ama, ayrılık sonrası rahatsız edici taciz boyunda yaklaşımlar olursa engellerim,.. baktım fake hesaplardan tacizler devam ediyor, hukuki işlem başlatırım
Ben bir kere engellendim, çokkk kötü bişey. Ama genelde engelleyen tarafım. Cidden o an ondan herhangi bi mesaj almak istemiyor oluyorum, çok sinirimi bozuyorsa falan.
Hayır engellemedim çok ama çok kötü ayrilmadigim sürece de asla engellemek karşımdaki kişiye aşırı saygısızlık olarak görürüm bunu ve bu yüzden aşırı zor durumda kalmazsam engel atmam