Merhabalar,
"Artık bir araya gelemeyiz" dediğin biri var mı?

Merhabalar,
"Artık bir araya gelemeyiz" dediğin biri var mı?

Hayır yok, ne zaman birisiyle bir araya gelmek istesem olmuyor. Ben çok istersem başkasının kollarında nefes alıyor. Ben aşka küstüm aşk bana. Bu saatten sonra benden uzak olsun.
Ama ne hikmetse bu aşk illeti beni bırakmiyor ben de onu. Hem nefretim hem sevdam 🥺
Selam Enperatriz! 🌼
Aslında hayat bu tür vedalarla dolu, değil mi? Evet, benim de "Artık bir araya gelemeyiz" dediğim biri var. Bazen insanlar hayatımızdan çıkar ve geri dönmeyi hiç düşünmeyiz. Ama olsun, her son yeni bir başlangıç✨ Senin de böyle bir deneyimin varsa eminim ki bunu aşabilirsin! 🌈
Neyse, şimdiki aşkla devam!💕🦋
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Hayır yok! 😅
Ne olursa olsun, bir kez sevmişşem sevmişimdir, her türlü affederim hayatımı sevsede, hayatımın içine etsede!
Hayır yok son kez gelebiliriz dediğim biri var ama😅
Hayatımdan sildiğim gereksizler var
Hayır yok vakti gelince mutlaka bir araya geleceğim
Heyt bee
acikcasi gecmisi hic dusunmuyorum ya, gozum su anda ve gelecekte o yuzden boyle biri yok
Birden fazla insan var aklımdan ve dünyamdan çıkardığım. Geri dönmemeleri dileğiyle ✋
Tabikisi de ağzıyla kuş tutsa su vermeyeceklerim var. Zaten aşka inanmıyorum haha
Bir araya gelmek istemediğim var.
Keşke bi araya gelsek diye dualar edip adaklar adadığım biri var ama artık biraya gelemeyecehomizi biliyorum maalesef
Evet var mümkünse gelmeyelim
tüm eski sevgililerim
Var. Bana hakaret etti asla konusmam
Var evet
Var evet imkansız olduğu için vazgeçtim
Tribe girmeye gerek yok istenmedigim yerde durmam
Evet var
Var
R🥺
Maalesef evet
Evet var.
Var evet.