Maddi manevi her şeyine destek oldum ama düğüne günler kala beni terk etti?

Düğüne günler kala çok tartışmalar sıklaşmaya başlamıştı. Sürekli küs barış devam eden bir ilişkimiz vardı. Küsen taraf hep ben oluyordum fakat bi türlü gidemiyordum. Onunla sorun yaşama sebeplerimizden başlıcası ailesiydi. Hiçbir şeye destek olmadıkları için ikimizde çok bunalıp birbirimizle kavga ediyorduk. Ama ben elimdeki tüm parayı düğün ev eşya her ne lazımsa ona harcıyordum sırf daha fazla üzülmesin diye. Ona rağmen beni tek seferde sildi attı her yerden engelledi. Veda bile etmeden çıktı hayatımdan. Ben bu durumu aşamıyorum. Bu kadar zamandır beni hiç mi sevmemiş ya da sevgisi bi anda mı bitti bu soru beynini kalbimi yiyip bitiriyor. Bi erkek bunu nasıl yapar. Onu hastayken ailesimin götürmediği hastaneye götürüp ailesinin yapmadığı yemeği yapan bi kıza bunu nasıl yapar? İşin en acısı da onun hiç üzülmüyor oluşu. Erkekler bu kadar taş kalpli mi gerçekten? O benim her anlamda ilkimdi. En güvendiğim en sevdiğim adamdı. Bu hayal kırıklığı nasıl geçecek ben kendimi çok kötü hissediyorum

Maddi manevi her şeyine destek oldum ama düğüne günler kala beni terk etti?