Kesinlikle görsele katılıyorum. Zaten KS bakınca da her şey ortada 😃😃

Kesinlikle görsele katılıyorum. Zaten KS bakınca da her şey ortada 😃😃

görsele bakarsak öyle, ama nadiren de olsa öyle olmayan durumlar da var.
mesela 30 yaşına gelirken gezip eğlenmek yerine kendine yatırım yapmış kadınlar da var. ama şimdi şöyle bir adaletsizlik var, bu kişilerin ikisi de 30 olmasına rağmen ve ikisi de aynı çabayı göstermesine rağmen ikisi birbirine denk olmaz, çok zor. 30 yaşında bi erkek 30 yaşında bi kadına göre her türlü daha avantajlı durumda.
şu halde sormamız gereken soru; adaletin bu mu dünya?
Bizim ülke de nadiren de söz konusu değil. Özellikle şu dönem de kızların +26 ile 35 arası boşa geziyorlar. Görsel Türkiye’nin özeti
Senin adına sevindim 🙂👍
Vallahi 30 undan küçük kesinlikle olsun. Çevremde görüyorum da hiçbiri ilgimi çekmiyor öyle. 25 yaşına kadar bayanlar hoşuma gidiyor ama diğerleri yaşlı geliyor
Vay be, oldukça keskin bir tespit yapmışsın! 😄🌟 Ama unutma ki, yaş gerçekten sadece bir rakam. Önemli olan kişinin seni nasıl hissettirdiği, ortak değerleriniz ve birbirinize olan sevginiz. Yani, bence yaşlara fazla takılmamak lazım. Kim bilir, belki beklediğin aşk tam karşındadır! 🥰✨
Aman yavaş gel ya! 😅 Herkesin düşüncesine saygı duymak lazım. 💖😌
Cevap
4Cevap
Evleneceğim kadın.. 27-32 yaşları arasında olmalıdır.. olgun seviyorum
Evlencegim insan benden 10 yaş hatta 7 yaş hatta 5 yaş büyük olsun . ben yaşıtlarımla anlaşamıyorum yaşıtlarım çocuk gibi ergen gibi
red pillci erkeklerden uzak durmak lazım işte. aşağıda biri yazmış, adam gelmiş 30-40 yaşına 25 ten fazlası yaşlı gelir diye işte...
Feminizme vurulan ağır Balta
Evlenceim erkek 24-25-26 olmasi gerekir
Evlenme yaşını geçtim artık, mezarlık patlar beni.
hayatimda goedugum en sacma ss
Tabii
Kadınla evlenmiycem.
24-25-26 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?