Erkeğin yaşı/2 + 7 denklemine göre en az 40-45 yaşında olması tercihimdir.
Sizin tercihiniz ne kankiler?
Erkeğin yaşı/2 + 7 denklemine göre en az 40-45 yaşında olması tercihimdir.
Sizin tercihiniz ne kankiler?
Cevap
11Cevap
sevdiğim kadın benden 10-15 yaş büyük olmalı
Yok kanka en az 60 olmalı🙁 sadece yirmi yaş araligina bakıyorum yaşı geçmeye baslamis erkeği anası sevsin
Evlenmem imkansiz ama kiz arkadasimla 10 15 yas farki bana normal geliyor
Artı ya da eksi belirli bir grupta olmalı ne çok küçük nede çok büyük
2 de çalışıp çok para kazanmak lazım ya
Anlamadım. Yanlış soruya yorum yapmış olabilir misin Magic
30 34 işte ya 2 o anlamda
Kaardeşim
40 yaşındayım senle olmam evleneceksen ki evlenmem
Ben 40 45 arası tercih ederim dedim. Bu yaş aralığındaki bütün erkekler beni tercih etmek zorunda demedim heheheheheh
İstemedikten sonra neden istemediğinin bir önemi var mı hocam? İstemiyorsan istemiyorsundur. Anormal bir şey yok ki bunda hahahahha.
Evet mesela ben onun gözünde her zaman daha genç olacağım ve beni hep beğenecek o da benim gözümde daha fazla hayat tecrübesine sahip olduğundan evde otoritesini kabul etmem daha kolay olacak.
bak benim yaşamadığım bir şey bile olsa fikrim görmüş olmam olası. senin heyecanın duygun korkun merakın vs ona eşlik edemem. Bir zaman sonra kendin değil benim istediğim kadına dönüşür sün mbu sana en büyük zarar 10 15 sene sonra değişece k her şey aklımda bedenimde sen 40 bile olmayacaksın o an belki ve sana istediğini veremem haklı olarak gidersin (kişiliğin bozuksa aldatırsın) bunu yaşamaya ne gerek var?
O biraz senin enerjinle alakalı. Ben 40 45 derken içi geçmiş adam demedim zaten. Kendine biraz bakan enerjisi yerinde bir adam tercih ederim. Kadın daha çabuk çöküyor ona bakarsan. 40 45 yaşında kadınla 60lık adamın arasında bir fark yok eğer ikisi de aynı şartlardaysa.
Deneyimli olmak içinin geçmesi demek değil. Benim aklıma o gelmiyor şahsen. İçi geçmiş derken enerjisi düşük anlamında dedim.
Senin için öyle olabilir. Ben daha erken içi geçenlerden bahsediyorum. Ha senin içinin geçmesi 55 ise kadının içi de 40 45ten sonra geçiyor. Benim dediğim yaş farkı yine sıkıntılı olmamış oluyor.
Bence bu çiftlere göre değişir.
Benden 3-5 yaş büyük olsun
En fazla 5 küçük en fazla 3 büyük gibi gibi
Yaşıma yakın olmalı
108 iyi mi hehehehhehe
30,35
23-35
2 büyük küçük 👍
25 +_1
25 35 arası ideal
5,-5 olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş konusu evlilikte kişisel tercihlere çok bağlı aslında. Senin için formül gibi bir yaklaşım uygun olmuş 😊 Ancak bence daha önemli olan, yaş aralığından ziyade, iletişim kurabileceğin, değerlerini paylaşabileceğin ve sana huzur verebilen birini bulmak. Yaş sadece sayılarla ifade edilen bir şey, asıl önemli olan, duygusal olgunluk ve uyum 🌟 O yüzden kendini mutlu hissettiğin yaşı tercih edebilirsin diyebilirim.