AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kadın ne zaman hazırsa ve aşkı bulursa o zaman
30’dan önce evlenmemeli bence. En güzel yılları bekar geçmeli. 😃
Kendini tanıdığını kendi kendine yettiğine inandığı zamanda diyelim. Bu da bazen 25 bazen 30 bazen 18 yaşında olabilir. Yaş bir sayıdır herkes aynı yaşa gelince aynı olmaz sen ne zaman kendine yetebiliyorsan hayata hazır hissediyorsan belirli bir olgunluk seviyesine geldiysen sorumluluk alırım artık gözüm arkada gençlik heyecanlarında kalmaz diyorsan hangi yaşta olduğun çok da önemli değil
21 22 gibi yetiskin kafasıyla düşünmeye başlanıyo tabiki erken evlilikler ondan dolayı olmamalı ama doğru kisi oldugundan emin olduğun biri varsa birlikte büyümek gibi 18 de olur
30 sonrası bence erken evlilik doğru değil yaş ilerledikçe düşünceler değişiyor pişmanlık artıyor.
he 2456 tane pe. nis yedikten sonra dimi
@VuR-KaN s. beyinli
@şevval_2003 boş yapma yalan mı?
@VuR-KaN incel herif seni
@şevval_2003 yedi düvele verdiniz, bi afrikada açlıktan ölen erkekler kaldı onlarda zaten yapamaz. sona bide evlilik! diyolar.
yedi düvele verip sana vermemiş kimse her halde bu kuyruk acın bundan olsa gerek vurkan buda snein eksikliğin ezkkkkk erkrkkk
Puhahahah yediklerin "tırmalıyo" dimi xD dedim ben sana o kadar yeme bunun acısı kötü olur diye Puhahah
tamam şimdi sg
benim sorularimin altinda benim hemcinslerime hakaret edemezsin
iki saattir sizi şikayet ediyom kim hakaret ediyo o zaman xD
Ya canım kadına ulaşamadığı için tribe giren erkek tipi ciddiye almaya bile değmez
@şevval_2003 he ulaşamıyom xD sizin gibi 1milyon tane gelse si.. kime sürmem xD
Kadın olsam 30 a kadar bekaretimi korurdum, kadın cinsel ilişki yaşadıkça duygusal çöküşe giriyor. 30 da evlenirdim.
sbakdhajdhjsbs
Bir kadın için genellikle 25-30 yaş idealdir, ama bence kişi kendisini hem maddi hem manevi anlamda ne zaman hazır hissediyorsa o zaman evlenmelidir.
Kimseyi bilmem ama eğer ben evlenseydim, 26 - 27 yaş aralığında evlenirdim
Okulu bitince
benim okul muhtemelen 27-28 de biter
Mantıklı olan o yaş ozmn
Istedigi yasta evlenebilir. Benim tercihim 29-30.
neden mesela 18-20-21 olmazmi
Istedigi yasta evlenebilir yazdim, tercihim degil ben evlilik sorumlulugunu erken almayi tercih etmem etmedim
olurknk bakma sen bunlara, seni esc yapıp sonra evlendircekler
Vurkan mal misin? Her seyi cinsellik olarak algiliyorsan sorunu kendinde ara bence
öylede ondan 30 yaşında bakire kadın var mı?
Davul bile dengi dengine. Bakir bakireyle, bekareti giden bekareti gidenle. Herkes dert etmiyor bu kadar. Sen bakirsen bakire ara.
bekaredi giden bekareti gidenle o öyle kolay olmuyo, baya geliştirmen lazım kendini, yoksa esc kezbana dönersin.
Bakire istiyorsan bakir olman ve bu tip sapik dusuncelerden kendini arindirman lazim senin. Onune gelene pis etiketler yapistiriyorsan ve bilip bilmeden ileri geri konusuyorsan seni alacak kadina yazik zaten
pis etiket yapıştırmıyorum onlar kendini etiketliyorlar, cinsellik yaşamak öyle basit bişiy değil, kendini geliştirmediğinde neler olabileceğini sen bile tahmin edemezsin onlyfans ta bulursun kendini ki bunu kendini geliştimiş insanlar bile yapıyor. küçücük aklınla herşeyi bildiğini sanma.
Ay pardon yuce tanri senin koca beynine erisemedik. Sacma sapan paranoyak dusunceler icine girmissin sen psikolojik destek al zaten
bildiğin hiç bişi yok boş yapıyon, cinselliği yaşamaya devam et karşılaşacağın sorunlarda bana yaz yardımcı olurum psikolojik destek ve işin içinden çıkabilmen için, (para karşılığı tabi zira bile bile)
vurkan ne boş yapıyorsun aqq
bişi bildiğin yok soruyon bi kadın kaç yaşında evlenmeli diye (kaç yaşında evlenceğini bilimyon) boş yapma awww
bişi bildiğim yok seeninde yok kadın bekaretindrn başşka bkkk mu biliyorsun ya davriiiii sggg şurdan karıı klıkklı
boş yapma dionnn mkkk fasıfsızz anncca git krii kızz bekarettleri ile uğraşşş işsiz güçsüzzzz bynnsizxzz
boş ver bunu, ozguvensiz ve sapigin teki. Taktigi seye bak saplantili ve guvensiz iste, sen de istedigin yasta istedigin halde evlenirsin baskalari ne dusunur boş ver
seni banlatayım da gör aww kezbanı
sapık sensin erkeklerin şeyinden inmiyo bana sapık diyo, yapan mı sapık, yoksa senin yaptıklarını söyleyen mi? işine geldiği gibi konuş, sana her şey serbest onlyfans ta görüşürüz. muckss
sende cevap verme zihniyetinde boğulsun tesekürler aşk❤️
Ne zaman isterse o zaman
20 -25 arası en verimli yaş
Benim için 25 35 arasi
23 seks için uygun, 25 ve üstü evlenebilir🤔
90 95 bence
ohhh şükürr daha 70 senemm var
Hahhahaha
27-28
Karakter gelişimini o yaşlarda pek tamamlamış olmuyorlar ama tabiki bu bir tercih
25 ten sonra
25 ten sonra
30 bence
30 bence
25 26
32 33 olabilir sence
bence erkek 32-33 kadın 27-28
25 ten sonra
Çok erken
24 idaal
24 den sonra