#nirhammm 🔴🔴🔴🔴

ben bir kadın kaç yasında evlenmeli bilmem ama ben genc ve hayatının büyük kısmını benimle yaşamasını isterim evlenecğim kişinin bu neden le kendim erken evlenmek istedim yani ben 30 yasında birisiyle evlensem onun 20-ile 30 arasındaki en güzel yıllarını görmemiş olacagım ne gerek var dedim bakış acım bu... hayatımı yaşayacaksam hayatımla beraber yaşayayım
Evlenmenin yaşı olmaz. Okumak öncelik oku, hedeflerini gerçekleştir ideallerine ulaş. Evlenecek kimse var ama çok az kişi seçimlerinde dikkat et. Evlilik flörte benzemez. Çok planda yapma. Hayatın binbir durumu var evlilik için kafaca hazır hissettiğinde düzgün adam bulursan evlen. Evlilik kötü bir şey değil yeter ki uyum sağlayacağın biri olsun. Kalbi güzel, mantıklı, sevgi dolu.
Hiç yaşında... Evlilik %87 insan için başa gelebilecek en kötü trajedidir...
Kendini hazir hissettiğinde
Kendini nezman hazır hissedersen karşına iyi biride çıkarsa ozman olur
Daha gençsn bakımlı olursan yüzünde kirisiklar olmz
Tsk ederm cnm🙏🙏
Tsk ederm canım 🙏🙏
Cevap
77Cevap
Bence yaştan daha çok, insanın buna hem duygusal hemde ruhsal anlam da hazır olması durumun da evlilik yapılmalı🙂 Çünkü genç birisi olabilirsin ama olgun kişilikli karakter sahibisindir ya da yaşlı birisindir ama karekter yoksunu kişiliği oturmamis ne istediğini bilmeyen sürekli arayış içerisin de olan birisi de olabilirsin. Bu yüzden evlilik için bir öncelik ruhsal ve psikolojik olarak kendini hazır hissetmek olmalı.. iki tabi ki yaş ne küçük olcak nede büyük bunun için kadin için 25 erkek için 30 doğal olanı diye düşünüyorum😌
Evlenecek kimse yok değil, senin kriterlerin yüksektir. Evliliğin bir yaşı var ise eğer benim için minimum 30..
Evlenmenin yaşı olmaz ama senin için ideal yaş 26-27
Saça bakarak pek karar verilmez böyle durumlarda ama 😅
Öncelikle evlenme zorunluluğun yok, kendini buna mecbur gibi hissetme ve şu an hayatta yapmak istediklerine odaklan... Zamanı geldiğinde evlenmek istersen o zaman değerlendirirsin...
Evde kalmaya ramak kalmış ama tabiki bu dönemde erken evlenmek ne kadar mantıklı dersen bana göre hiç mantıklı değil bir kadın kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenip, duygusal olgunluğa eriştiğini farkettiği anda evliliğe sıcak bakmalı yoksa KS gibi yerlerde sadece ona buna dert yanıp, mağduru oynayayım derken onun bunun eline malzeme oluyorlar...
Ülke değil sadece fiziki ve psikolojik olarak düşünürsek en erken ve ideal yaş 26. Neden? Çünkü bu yaş bünyesi yavaş yavaş oturmuş bir yaştır. Doğum veya hormonsal olarak vücut bu yaşlarda daha etkin oluyor. Genç yaşta doğum yapanlar var, bunlar çok sağlıksız.
Geçenlerde bir arkadaşımın annesi vasıtasıyla 4/3'ü kadar su dolu bardaktan bir yudum aldıktan sonra Ayetel Kürsi okunması ile beraber altın yüzük ve zincir kolyenin bardağın içinde ki Cama vuruş sayısı ile 34 yaşımda evleneceğim olgusunu öğrenmiş bulundum fakat gel gör ki batıl inanç... Insanın kaderinde ne yazılmışsa o oluyor. Bana göre ideali 30 her iki cins için de.
bence bu yaşlardan sonra düşünülmesi gereken bir durum bu. tabi nasip, kader kısmet olayları bazen bu durumu değiştiriyor. Umarım karşınıza sizi üzmeyecek ve hep iyi kalacağınız bir insan çıkar
bir kadin ne zaman isterse o zaman evlenir isterse hic evlenmez baska biri senin adina bu karari veremez
Evlenmenin yaşı yoktur, kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenmelidir kişi. 70 yaşından sonra da olabilir 19 yaşında da.
İllaki evlenmesi gerekmez.
Kimi kadın işiyle gücüyle uğraşıp özgürce yaşamak ister. Benim gibi.
Evlenmenin yaşı yoktur. Ne zaman hazır hissederse insan, o zaman evlenir. Evlilik ciddiyet isteyen bir kurumdur, oyun değil.
Sizin hayatınız sizin eğitiminiz sizin kararlarınız asıl önemli olandır. 😊 Hakkınızda hayırlıysa en kısa zamanda evlenin değilse huzurlu ve yalnız yaşayın. 😊
Yaşı geldiğinde de değil doğru kişiyi bulduğunda evlenilmeli.
Seni ilk üye olduğununda beri biliyorum. Foto koymazdın sen. Bu foto seninse hayallerimi yıktın :)
yaşı yok hiisi var bu işin doğru kişi veya doğru zaman geldiğinde anlarsın.
öyle belirli bir yaş yok. hatta evlenecek diye bir kaide yok.
Bir kadın hazır olduğunda, evlenmeden yapmak istediği şeyler varsa onları yaptıktan sonra evlenmeli.. Yapabiliyorsa ayaklarının üzerinde durduktan sonra.. Buna bir yaş ya da başka bir kriter koymak çok saçma.
Bende 23 yaşındayım ve hayatımda henüz kimse yok bence bir erkeğin en erken evlenme yaşı 24-25 bir bayanın ise 23-24 şahsi düşüncemi söylüyorum
Bir kadın bir erkekle sevdiği bir erkekle 20 yaşında evlenmeli
bence okulu bitirmeli işte de çalışmalı kurslara gidip kendini geliştirmeli hatta isterse 2. üni bile okuyabilir. sonra bu süre zarfında büyük ihtimalle biriyle tanışır ama onu araştırıp iyice tanımalı ve birkaç yıl birlikte zaman geçirmeliler, ailesini geçmişini filan da tanımalı. sonra evlenebilirler ya da ilk başta imam nikahı kıyıp birkaç yıl deneyebilirler ve anlaşamazlarsa kolayca ayrılaiblirler ama tamam oldu bu derlerse resmi nikah kıyarlar filan.
kadın kendini eş olmaya anne olmaya ev hanımı olmaya hazır hissettiği zaman evlenmeli yaş değil hazır olduğunda evlenmeli
aksi halde mahkeme duvarlarında yıllar eskiyor
Evlenmek için evlenmek doğru değil zaten. Evlilik şart değil. İnsanlar birbirlerini sever, bağlanır ve hayatlarını birleştirmek isterlerse evlenirler.
Hazır olduğu zaman yaş ile ilgili bir konu değil..16 yaşında evlenip harika eş olanda var 30 unda evlenip evliliğin içine edende..
bana kalırsa mesleğini eline alınca evlenmeli
onunla bununla düşüp kalkarken kimde hamile kalırsam onunla evlenirim diye düşünmemeli
Evlenip ne yapacaksın 🙂 En güzeli bekarlık. Bence her insan evliliğe hazırsa tabi ki 25'e kadar evlilik düşünmemeli.
20 / 25 bu yaşlardan sonrası boş... gerçi günümüz kadını zaten boş yaşama derdinde laylaylom yaşamaktan başka bir şey yok.
İsini gücünü bulmadan asla evlenme. Sana tek tavsiyem o olur. Ekonomik özgürlüğünü al sonra evleneceksen evlen
Aslında bir yaşı yoktur Doğru insanı bulduğunda evlenebilir ya da ciddi bir ilişki yaşayabilir Sonuçta kimse tek kalamaz
Yaş olarak 23 üstünde 33 ten önce evlenmesi her açıdan iyidir
25 yaşından sonra kendini hazır hissettiğinde evlenebilir. Çocuk istiyorsa 30 dan önce olursa daha iyi olur.
Gerçekten eş diyebilecek birini bulduğunda evlenilmeli. Ama şunu da belirteyim, bir kadının en güzel olduğu yaş 24 müş. Yani şahsen 24 ü tercih ederim
Ben 22 yaşında evlendim oğlumda var 1 yaşında kendini hazır hissettiğinde evlen
blendax reklamı mı hanfendi bu?
ne zaman hazır ise buda yaşa bakmıyor pek şartlar uygun olmalı.
Kendini hazır hissetiği yaşta evlenmeli diye düşünüyorum yalnış değilim dimi?
25 yaşında okulu bitse 2 yıl çalışsa nişanlılık dönemi vs derken 28-29 yaşlarında evlenmeli
Erken yas bence olmanali kadinlar icin zor olur
Yasa bakılmaz kendini evliliğe hazır hissediyorsa neden olmasin
Ne zaman evliliğe kendini hazır hissederse belki bi yaş yok
Karşına adam gibi biri çıkarsa (zor) 20-25 arası evlenirsin. Yoksa 30 a doğru evlenmek mantıklı
Doğru kişiyi hissedersin yaşa takılma zamanı gelince kendiliğinden oluyor herşey
Göreceli bir soru. Benim görüşüm bu zamanda bir kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmış olmalı.
Her insan evlenmeli bence anne baba olma duygusunu tatmalıdır yeri ve zamanı gelince
en önemlisi hazır hissetmek..
ama 25-27 arası en uygunu bence..
Nasiiiip kısmett🤷♀️
Bunun kararını ben veriyorsam, evlenme
Bence evlenmenin yaşı yok insan kendini kaç yaşında hazır hissediyorsa o yaşta evlenmeli.
sen bu mantıkla evlenmemelisin diye düşünüyorum. daha büyümen gerekiyor.
30 unu beklemeni tavsiye ederim. zira yazarken dahi seçtiğin kelimeler güven vermiyor. henüz olgunlaşmamışsın.
28 29 tam evlilik yasidir
çok yaşında evlenmesin de )
Beyaz atlı prensini bulduğunda evlenmeli
Bence evlilik saçma birley hiç gerek yok
Evlenmek istediği yaşta.
30 yaşında evlenmeli.
Yaşı yokki bunun istediğin zaman evlen
istediği zaman evlenir.
Kendini evliliğe hazır hissettiği yaşta...
32 ye kadar yolun var
Bence insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman evlenmeli.
Evde kaldın zaten. 18 de evlenmeli
Yanı kısmet tabiki. Uygun biri çıkarsa erteleme
Hayirlisi.. sen de haklisin
Çok merak etmişimdir seni sürkeli karşıma cıkıyor hesabın hic bir zaman foto atını görmedim bu senmisin peki uzun saclı olan
Bence 24 25 evlenme yaşı benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?