• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kaç sene geçerse geçsin eski sevgili tamamen unutulabilir mi?

Teddybears34
Teddybears34 Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
47
Yapay Zekaya Sor
Kaç sene geçerse geçsin eski sevgili tamamen unutulabilir mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl

Bu tamamen kişiye bağlı size yaşattıklarına sizin hislerinizi kuvvetine. Bazıları çok çabuk unutur sevgisi azdır ya da sahtedir bazıları unutamaz gerçekten sevmiştir

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BloodyMary02
    BloodyMary02 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    1 yıl

Bu, aranızda geçen ilişkiye, yaşananlara, biriktirilenlere bağlıdır. Hem olumlu hem de olumsuz. Ama şunu söyleyebilirim ki, kimseyi unutmazsın. İnsan olarak unutma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Duygusal olarak tabiki tamamen unutabilirsin. Hissiyatsız, nötr, sanki hiç yaşanmamış gibi dediklerinden… :)) Duygusal olarak unutamadığın her şey, eski sevgilinleyken özlem duyduğun “sen” sin aslında. Yani kendini sana hatırlatan o kişiyi unutamadığını sanıyorsun ama aslında unutmaya çalıştığın kendin oluyor ve tabiki unutamıyorsun. Kısacası eski sevgili her ne kim olursa olsun tamamen unutulabilir. Ama o zamanlardaki sen i sana hatırlatan o kişi, hep aklında kalacak…

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Hayır unutulmaz sadece yokluğuna alışılır. Öylesine konuşulan insanlar bile bir şekilde unutulmuyor. Unuttum diyen de kusura bakmasın ama kendine dürüst değildir. Unut (muş) taklidi yapar unuttum diyenler.

0
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Tamamen unutmak mümkün değil bence. Sevmezsin ama bir şey çağrıştırır, aklına gelir illa

2
    5 Yorumla
    • BerkaySimsek95
      BerkaySimsek95
      1 yıl

Onu değil de yaşadığın anıları özlüyosun. Kendisinden nefret ediyorsun ama onlayken yaşadığın mutluluğa özlem duyuyosun. Düşüncelerimiz aynı

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Bu dediğin özlem vardı ama geçti bende

Yorumla
    • BerkaySimsek95
      BerkaySimsek95
      1 yıl

Ne kadar şanslı olduğunu anlatamam

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Darısı başına. Daha iyisi de olur

Yorumla
    • BerkaySimsek95
      BerkaySimsek95
      1 yıl

İnşallah 🙏🙏

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey Teddybears34! Eski sevgiliyi tamamen unutmak bazen zor olabiliyor ama imkânsız değil! Zaman her şeyin ilacı sonuçta 😉. Zaman geçtikçe duygular azalıyor ve hayatına yeni insanlar, yeni deneyimler girdikçe eski ilişkiler bir anı olarak kalıyor. Ama elbette herkesin süreci farklı. Senin durumunda da belki biraz sabır ve biraz da yeni maceralar iyi gelir. Ne de olsa hayat devam ediyor, right? 🌟💪💫

0
    2 Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Çocukluk aşkım evleniyor. Çocukluk günlerime veda ettim 🥹 o da çocukluk günlerimi hatırlatıyordu. Şimdi tek üniversitedeki sevgilim kaldı. Üniversite günlerimi hatırlatıyor çünkü Sanırım benim derdim eski günlere dönmek

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Teddybears34, anıları hatırlamak normal 🥹. Her ilişki bir şekilde bizi şekillendiriyor. Çocukluk aşkın evlense bile, yaşadığın güzel anılar sana hep eşlik edecek. Üniversite sevgilinle yeni ve keyifli anılar biriktir, anılar bir yerde seni bulur 😉. Yeni maceralar peşinde koş! 🌟

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

119

Cevap

56

Cevap

• StrongerLion
    StrongerLion Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bunu bir süresi yok. Anılar, hayaller ve sona erme şekli ile birlikte bu zamana yayılır. Unutmaktan çok akılda kalan soru işaretleri ile hatırlarsın onu. O aklına geldiğinde, ilk aklına gelen konusu neyse o hatırlamamaya engeldir aslında.

İnsan zamanla her şeye alışır ve muhtemelen bir müddet sonra yok olur içinde. Özlem ve isyan duygusu sona erdiğinde ise, geçmişte zamanımızı çalan bir varlık olarak tarihe karışmış olacak.

Çünkü devam edecek yüreği olmayan herkesi, zaman hırsızı olarak kabul ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Kimse kimseyi unutamaz. Anmadıkça, görmedikçe, görüşmedikçe bir yabancıdan farkı kalmaz sadece. Duygular olmayınca etkilemez de. Hatırlamazlar ama unutamazlar.

5
    5 Yorumla
    • Damat_
      Damat_
      1 yıl

Anılarda kalan orada kalmalı. Dediğiniz gibi duygular olmayınca unutmasam ne olucak ki, neden unutalım ki? Bununla savaşmak kadarda aptalca bir şey olamaz

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Aslında ‘unutmalıyım’ diye düşündükçe sürekli hatrına gelir. Başka şeylere odaklanmak lazım ve bir süre sonra artık hatırlamıyorsun. Bence unutulan tek şey, o kişiye karşı hissedilen duygular, nasıl hissettirdiğini unutuyorsun. Ama kişinin kendisini unutmuyorsun, ki zaten imkansız

Yorumla
    • Damat_
      Damat_
      1 yıl

Unutmak gerekir mi? Hiç bir şey hissetmedikten sonra! Sokakta hergün tanıdığımız bir yabancı gibi. Doğamız bir şekilde hayata kalmayı beceriyor. Çoğumuz bu deneyimi öyle ya da böyle günün birinde yaşıyoruz..

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hatırlamamak gerekir.

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Yok ben hepsini unuttum. İçimde acı da yok, sevgi de yok. Karşıma çıkarlarsa eski sevgilinim deseler yine tanımam.

Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Unutulur tabiki. En azından sağlıklı bir kafa unutur. Aradan yıllar geçmesine rağmen unutamayanların ben sevdiğinden değil takıntı yaptığından dolayı unutamadığını düşünüyorum. Hayatında bir insan varsa ve onunla mutluysan sonsuza kadar sevebilirsin ama hayatından çıkardıysan eğer eninde sonunda unutacaksın. Hiçkimse vazgeçilmez değildir bu hayatta

1
    0 Yorumla
  • Blue_Star
    Blue_Star Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Eski adı üstünde bide bittikden bir süre sonra iyi ki diyorsun ve zamanla önemsizleşiyor ve unutuyorsun bnce diyelim aklına geldi artık bi anlam ifade etmiyor sonuç olarak yoldan geçen ahmet mehmet nasılsa öyle oluyor. Benim B12 eksik daha hızlı unutuyorum eskileri 😂🙈

1
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    1 yıl

Beynin kendine sahte mutlu bir alan yaratmış, kaçıp oraya saklanarak mutlu oluyorsun.

Eski yani geçmiş yani bitmiş ilişkiler

Limurence , aslında bir tür travma tepkisi takıntılı şekilde birini düşünmek.

Tani travmanı tetikleyen bir şey olduğunda gidip geçmişe saklanıyorsun o kişiyi kursamışsın ama o gerçeğiyle alakası yok hayal dünyanda ki hayal karekterinle mutlusun.

O gerçek değil bırak geeçek zamana dön

1
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Hiçbir insan unutulmaz değildir bence ama şu bir gerçek bir insan bir ilişkiden çıktı ise hemen yeni bir ilişkiye başlamamalı hele ki bu çıktığı ilişki uzun bir ilişki ise aradan en az 2 yıl geçmesi lazım tabi bu benim fikrim böyle ama bilimsel araştırmalarda bunu gösteriyor aşağı yukarı süre bu minvalde olmalı

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Bu tamamen sana bağlı. Benim sevgilim dediğim adam içinde sevdiğim adamı öldürmüşse tamamen unutmayı bırak hiç tanımamış gibi olurum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Hayır unutulmaz bir kere anılar izin vermez sadece sevgilin de olmasına gerek yok flört ettiği kişiyi bile unutamıyor insan bak şurada ilk kez göz göze geldik şurada ilk kez el eleydik diye düşünür insan. Zaman akıp gider unutulmaz ama izi kalır geriye dönüp baktığında mutluluğunu da görürsün hüznünü de bu işler böyledir. Kimse dünyadan yok olsa dahi unutulmaz anı vardır anısı vardır.

1
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Kimler kimler unutuluyor
    Ömür boyu yaş tutacak deglm
    Zaman her şeyi iylestirir
    Kimse kendini o kadar değerli zannetmesn

4
    0 Yorumla
  • chefmaster
    chefmaster Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Ben şöyle bir şey söyleyeyim günümüz için soruyorsanız unutulur bir ilişkinin unutulma süresi 6 ay günümüzde başkasını bulup da mutlu olduğu zaman hiç kimse kimseyi düşünmez zaten ayrılmayı kafaya koyup da gittiyse unutmuş demektir

2
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Tamamen unutuluyor evet. Hatta garipsiyorsun ben buna nasıl bakmışım, nasıl bu halde olmuşum falan filan.

Alternatif olmadığı için saplantı yaşıyor insanlar.

2
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Neler yaşadığınıza, ne kadar sevdiğinize, anlaştığınıza bağlı olarak bu durum değişir.
    Bazen 3 senede unutulur bazen 10 senede unutulmaz.

2
    0 Yorumla
  • hynjinnnn
    hynjinnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ben isimlerini bile unuttum. Ayrıca ne aptal insanlar var ya.. Siz attığınız çöp ne yapıyor diye dönüp bakıyor ya da çöp nasıl, durumu ne diye dönüp bakıyor musunuz? Çok saçma sapan işler yapıyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • kedilihava
    kedilihava Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

İllaki hatırladığın kopuk kopuk şeyler olur ama istemezsin, onu hatırlamak onu değerli kılmaya devam ettiğinin göstergesi değil, aklın bulunduğun ortamla bir şeyleri ilişkilendirmesiyle yol açtığı bilinçsiz bir davranıştır

0
    0 Yorumla
  • pinkpeonyyy
    pinkpeonyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Birini hatırlamanın bi önemi yok aklıma gelse de çok boş hissediyorum yani sokakta gördüğüm tanımadığım biri aklıma gelse ne hissedersem ona karşı da onu hissediyorum

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Bir zaman gecmesine gerek yok 3 günlük biri cok guzel hissettirip aninda unutabilir zamana değil verilen değer verilen hisse bakiyorum...

1
    0 Yorumla
  • Dilann19
    Dilann19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Gerçek sevdiysen biraz zor olur ama zamanla unutursun şöyle olur ona karşı sevgin aşkın kalmaz nötr olursun ama geri dönmek istediğinde tekrar olmak senin elinde kendi adıma konuşayım ben eski sevgililerimle olmam onlara karşı sevgim nötr denecek kadar az bitti içimdeki sevgi yoldan geçen sıradan insanlar benim için

1
    0 Yorumla
  • buseedmrr
    buseedmrr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

bence aranızdaki ilişkiye bağlı benim 2 sevgilim oldu biriyle çok güzel vakitler geçirdik ilişkimiz saygı çerçevesi içindeydi güzel bir şekilde severek ayrıldık hala unutamadim ama diğer deccal ex ile öyle olmadı saygı sevgi ilgi olmadığı için düzgün bir şekilde bile ayrilamadik o yüzden adını bile duymak istemiyorum 🥲🥲

0
    0 Yorumla
  • senaaekc
    senaaekc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Tüm sıradan olan eski sevgililer unutulur ama geride acı nefret kalp ve hayal kırıklığı bırakmışsa sende bi izi kaldıysa unutulmaya mecburdur ama unutulan olmamıştır bi koku bile yolda seneler sonra insana eski sevgilisini hatırlatabilir tabiki o kokuyu o an tanıyacak kadar burnunda kalmışsa

0
    0 Yorumla
  • Polyanna_444
    Polyanna_444 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Sizi sevmeyeni deger vermeyeni aldatanı bu liste uzar gider boyle siz de sevmeyin unutun gitsin eski olarak bile degerlendirmeyin yok farzedin onunuze bakın

0
    0 Yorumla
  • cod222222
    cod222222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 96%
    1 yıl

Bazen yediğin guzel bir yemeği bile unutmazsın insanın geçmişinde etki yapmış birini unutması imkansız sadece aklına gelmez artık eskisi kadar ve etkisi azalmıştır

0
    0 Yorumla
  • etnikbizansrumu_
    etnikbizansrumu_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Unutmak derken artık aşık olmamaktan bahsediyorsan bu mümkündür. Ama tamamen hafızadan silinmez bu zaten mümkün değildir. Akla gelir ara sıra ama seni etkilemez.

0
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Kimse kimseyi hicbirşeyi unutmaz.. ismini yüzünü kokusunu sesini unutursun zamanla.. ama.. öyle bir kişinin hayatından da ruhundan da geçişini.. bıraktığı izleri asla unutamazsın..

0
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Unutulmayacak insan yoktur, kimsede vazgeçilmez değildir

1
    1 Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Çocukluk aşkım evleniyor. Çocukluk günlerime veda ettim 🥹 o da çocukluk günlerimi hatırlatıyordu. Şimdi tek üniversitedeki sevgilim kaldı. Üniversite günlerimi hatırlatıyor çünkü Sanırım benim derdim eski günlere dönmek

Yorumla
  • Immortalitas
    Immortalitas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Unutuluyor elbette, nadiren ara ara diyorsun ki böyle de birisi vardı.

1
    10 Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Ama sosyal medya devamlı hatırlatıyor bro niye öyle

Yorumla
    • Immortalitas
      Immortalitas
      1 yıl

Sürekli gözünün önündeyse elbette hatırlaman normal, bahsettiğim gözden ve gönülden ırak durumlar için geçerli.

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

10 sene geçti farklı şehirdeyiz artık

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

aslında başka birisine seneler sonra aşık olabildim fakat diğer kız en güzel üniversite günlerimin hatırlatıcısı gibi geliyor. O günler gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor.

Yorumla
    • Immortalitas
      Immortalitas
      1 yıl

Aslında bu çok normal değil, biraz gözünün önüne gelmesini engellemelisin. şu an hayatında birisi varsa ona da haksızlık yapmaya gerek yok değil mi?

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Kanka aşık olduğum kızla daha sevgili değil. Ayrıca eski kız arkadaşımı bilmiyor. Ortak arkadaşımız yok ki kimden öğrenecek

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Kanka ben sadece eski günleri unutamadım. Öğrencilik günlerimi ve üniversitemin ilk yıllarını. Kimseye haksızlık ettiğimi düşünmüyorum.

Yorumla
    • Immortalitas
      Immortalitas
      1 yıl

Ben evlendim 2 çocuğum var hala ara ara üniversite yıllarımı özlerim. Öyle unutulmuyor zaten, aktif bir ilişkin yoksa bir problem yok zaten.

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Aktif bir ilişkim yok ama aşık olduğum bir kız var tabii

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Yorumla
  • Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Sonuçta hafızamız var elbette hatırlarız ama ona karşı o zaman ki gibi hissetmediğiniz için kalbimiz hatırlamaz.

0
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Beş yaşımdayken gardrobun içine saklanıp öpüştüğüm komşu kızını bile hatırlıyorum ne ynutması... 😂🤣😇

0
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

ya duygusal olarak unutuluyor ama boyle bi an yasarken falan aklina geliyor beraber sunu yapmistik bunu yapmistik diye

0
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

zaten hiç unutma

ama hatırladığında acı çekmemek duygusu sağlıklı bir insan için 6 aydır aydan fazla sürüyorsa profesyonel destek alman gerekir

1
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Kimse kimseyi kolay kolay unutmaz sadece yokluğuna alışır

1
    0 Yorumla
  • Bhrrrm
    Bhrrrm Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.

Çok da güzel unutulur yeter ki kendine öncelik ver ve unutmayı iste

1
    0 Yorumla
  • C4SANOVA
    C4SANOVA Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.

Unutabileceğini sanmıyorum çünkü hayatına etki ediyorsun illa ki o senin sen onun hayatına

1
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    1 yıl

Unutulur daha iyilerine rastlamak ya da kendi başına da mutlu olabileceğine inanman lazım

1
    0 Yorumla
  • Bahadır08
    Bahadır08 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    1 yıl

Unutamazsiniz asla ... Ben hala hiç unutamadım 11 yıl oldu 🙄

1
    0 Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hafıza kaybı yaşamıyorsa kişi kimseyi unutmaz, sadece vazgeçer.

1
    0 Yorumla
  • lanetlivisneliilips
    lanetlivisneliilips Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Unutulmayacak insan yoktur silinmeyecek anılar vardır

1
    0 Yorumla
  • Bilinen1i
    Bilinen1i Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yaşanmışlıkları tamamen unutamazsın🤷🏻‍♀️

2
    11 Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Evet, 10 sene geçti

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

@Bilinen1i aslında başka birisine seneler sonra aşık olabildim fakat diğer kız en güzel üniversite günlerimin hatırlatıcısı gibi geliyor. O günler gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor.

Yorumla
    • Bilinen1i
      Bilinen1i
      1 yıl

Yaşanmışlıklar işte 🥺

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Elimde bir zaman makinesi olsa 2014 yılına dönerdim 🥹

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

O kız o günleri bana hatırlatan tek kişi

Yorumla
    • Bilinen1i
      Bilinen1i
      1 yıl

Eline geçerse zmn makinesi bana da ver bende o yıllara dönerim 😄

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Birlikte dönelim zaten ben bu 2022 sonrasını hiç sevemedim. Yaşam enerjimiz gitti, neşemiz gitti...

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

2013-2014 çok güzeldi

Yorumla
    • Bilinen1i
      Bilinen1i
      1 yıl

Değiştirmek istediğim çok şey var 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • Teddybears34
      Teddybears34
      1 yıl

Üzüldüm 🥹 neyi değiştirirdin?

Yorumla
    • Bilinen1i
      Bilinen1i
      1 yıl

Çok şey 🙃

Yorumla
  • Sadecehayallerim
    Sadecehayallerim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    1 yıl

Gerçek aşk asla unutulamaz, ama esku sevgili unutulur, tabii ona germekten aşık değilsen

0
    0 Yorumla
  • ergn0638
    ergn0638 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.

2013 sen bu zamana, aklımda..
    Paslı bir bıçak gibi saplı kaburgamda

0
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Unutulur tabi. 1 kere sevgilim oldu ona rağmen yüzünü bile çok az hatırlıyorum.

0
    0 Yorumla
  • gerçekçi-kişi
    gerçekçi-kişi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 78%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Daha önce bir kadınla aynı evi paylaşmış biri olarak söylüyorum ki, geçmişi salla ve yoluna bak.

0
    0 Yorumla
  • beyzbolsopası
    beyzbolsopası Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Tamamen unuttum yani böyle unutamasın diyenlere ciddiye alma unutuluyor ya

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Paylaşılanlara bağlı. Çok fazla anı var ise illaki izi kalır, ara ara hatirlanır bence..

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

İnsanlar alzheimer olunca bile unutmuyor. Unutulmaz ama eskisi gibi de hissettirmez

0
    0 Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Zaman herşeyin ilacı ama dua etmekte önemli

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Unutulur , kötü anılar yaşatan biri unutulmayı hakkeder çünkü.

0
    0 Yorumla
  • tomsuzjeri
    tomsuzjeri Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 30%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Neden unutulmasın sadrazamın akrabasımı sol taraftan

0
    0 Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Kanka asla unutamazsın. Sadece duruma alışkanlık kazanırsın

0
    0 Yorumla
  • Grandiflora
    Grandiflora Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 46%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Hatırlanır elbette bazen nefretle bazen yarım kalan duygularla.

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Kısa sürdüyse veya çok önemli şeyler yaşanmadıysa unutulur

0
    0 Yorumla
  • esrarlııgözlerimm_
    esrarlııgözlerimm_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 94%
    1 yıl

unutmak o kadar kolay birsey degil insan hic cocukluk askini unutabilirmi?

0
    0 Yorumla
  • januss
    januss Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Unutmak isteyen insan unutur bunu da herkes yapamaz

0
    0 Yorumla
  • fckbdy42
    fckbdy42 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 86%
    1 yıl

Hayır yaşanan ve yaşatılanlar unutmaya izin vermez😒

0
    0 Yorumla
  • The_Empress
    The_Empress Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 74%
    1 yıl

eski sevgili var eski sevgili var,, kimisi 1 saatte unutulur, kimisi 1 ömür geçse unutulmaz.

0
    0 Yorumla
  • Blueeeman34
    Blueeeman34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Boş işler herkes herkesi unutur. Yok unutamam edemem yalan.

0
    0 Yorumla
  • YaşarBuğra23
    YaşarBuğra23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Max 1 sene hiç görmemem lazım tabi sürekli biryerlerde görürsem unutmam daha zor olur

0
    1 Yorumla
    • YaşarBuğra23
      YaşarBuğra23
      1 yıl

Desemde inanmayın 😁

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sevmemiş aşık olmamışsan en fazla 3 aya unutuyorsun. Diger türlü ömür boyu unutamazsın. 8 yıl geçti aradan evlendim yinede unutamadım

1
    6 Yorumla
    • ilk1nurrr
      ilk1nurrr
      1 yıl

Ne kadarlık ilişkindi ya da ilk aşkın mıydı da unutamadın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

6 ay sürdü. İlk aşkım degildi ondan öncede sevgililerim oldu ama onda farklı bir şey vardı. Nedensiz sevdim onu hiçbir neden yok. Sadece ruhum bedenim onu istiyor du

Yorumla
    • ilk1nurrr
      ilk1nurrr
      1 yıl

Peki sizddn neden olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Uzun hikaye olmadı işte ailemle sıkıntılarım vardı oda evlilik durumunu düşünmiyordu evden kaçma amaçlı kocamla evlendim

Yorumla
    • ilk1nurrr
      ilk1nurrr
      1 yıl

Seninle evlilik düşünmeyen bi insan hatırlanmaya değmez ki. Eskiyi unut eşinle mutlu ol🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Unutamıyorum işte hazır degildi daha evlenmek için uzun hikaye

Yorumla
  • nurelf1
    nurelf1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

sevmemişsen sene değil 2 günde unutursun ama sevmişsen unutamazsın hiçbir zaman bı sevgilim olmuştu 2 seneyi geçicek nerdeyse hala ona karşı hisslerim bitmedi hala bi tarafım onunla olmak istiyo ama işte

1
    0 Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Hatıralar belki kalır ama kalpten silinebilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben unuttum hatta kendisine karşı en ufak bir hissim bile yok.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaç sene geçerse geçsin eski sevgili tamamen unutulabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgili ne kadar sürede unutulur? 22 cevap verildi
1 yılda eski sevgili unutulur mu? 60 cevap verildi
Eski sevgili gerçekten unutulur mu bir zaman sonra? 27 cevap verildi
Eski sevgili ne kdr sürede unutulur ve nasıl? 5 cevap verildi
Yıllar geçsede eski sevgilisini unutamayan var mı? 22 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutma süresi ne kadar? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Izgara kalamar mı ızgara ahtapot mu?
  • Modern biri misin, klasik mi?
  • Hadi gelin kalbinizdeki sizi seviyor mu sevmiyor mu söyleyeyim?
  • Eğer yeterince servetiniz olsaydı?
  • Aile ilişkileriniz nasıl?
  • Cep telefonu aramalarınız ne zamanlar yoğun olur?
  • Sizi sevmeyeni sever misiniz?
  • Karşılıksız aşk mı, yarım kalmış aşk mı?
  • İlk buluşmada hangi konu açılırsa çileden çıkarsın?
  • Aura eşittir ne senin için?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨