AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Senin benim gibi insan çok az ben artık sorgulamayı bıraktım sanada tavsiye ederim allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Bende her çıktığımla ciddi düşünürdüm biz ml mışız heralde ölçer biçersin evliliğe uygunsa alır koyarsın baş köşeye
Ne demiş meczup, hayat bahalı hayat bahalıı, herkes anca karnını doyurmak peşinde kimse citti olur böyle bir ülke ortamında 🙄🙄
Bazısı gerçekten düşünmüyor, sorumluluk almaktan korkuyor. Bazısı da biraz eğleneyim kızlarla ciddi düşüneceğim kız çıkarsa evlenirim diyor..
Hem kötü zaman hem daha kötü insanlar…Kimler kırdı kalbimizi, kimler güvenimizi kırdıysa!
Artık birisine nasıl güveneceğiz, bilemiyorum. :/
Kimsede para yok. Ve 750 bin tl düğün masrafı yapmaya değer kız da pek yok açıkçası. Max 2 yıl evli kalındıktan sonra bitiyor.
evlilik olayı bitti artık maalesef. sen kedi falan al. öyle seversin kediyi. toplum böyle artık.
İnsanlar nasıl ciddi ilişki ve evlilik düşünsün ki herkes çıkar peşinde en küçük şeyler de ayrılıklar en küçük şeylerle kavgalar oluyor
Ben çok ciddiyim ama hayatımda bir kız arkadaşım yok sorun orada kız arkadaşım olsa babasının kredi borcunu bile kaptcam da yok
Ciddi düşünen biri olarak her erkek her insan bir değil
Bana da ciddi samimi içten bir kız denk gelmiyor
Erko? Erkek dersen anlarım. Sen ciddi olanlarla gorusmuyorsun da ondan.
Off ne alaka başlarda gerçek yüzlerini göstermiyorlar demek kii
Kadınlar gösteriyor mu ki?
Paraları mı var? Gerixekalı ailelerin çocukları hep
Off ne bileyim ya hep de bana denk geliyor
Fakire düşmüşsündğr yapma bana öyle çok gelip boşa çıktı sktr et şu fakirleri kocaman kadınsın al 2 kodaman
Ne diyon yaa
Zengin koca her zaman kurtarır
Kanka asıl zenginler ciddi düşünmüyor zaten 😂
Muhafazakar cemaatçi zengin ayıklayacaksın sonra da yalan tesettür bir de bebek piramidi yerin ve altında jipin garanti kocam sağolsun diyeceksin.
Ohaa asla yapamam öyle şeyler 😂🙄
Taşrkata girersin fena mı
Yok ya istemem öyle şeyler
Hu aha Hu aha akıl firarda Hu ahaaaa
Çünkü sevgi yok herkes kullan at derdinde bu dönemde kimse kimeseyi çekemiyor herkes biz yerine ben diyor ayrica artık tipe , temizliğe bakmıyorlar paraya bakıyorlar maymun da para olsa maymunla evlenirler bu dönemde
Helal olsun süper cevap
@Aysimaxyyyy teşekkür ederim
Ne gūzel özetlemişsiniz...
Herkes ayni değil ki
Evet değkl ama işte, kurunun yanında yaşta yanıyor gibi dūşūn;)
İnşallah iyiler olur
@Melezbirkız keşke bende sizin gibi dünyaya toz pembe bakabilsem :)
Ben gibi mi?
@ege1995 başka birine cevap vermiştim. size söylememistim , sanırım sizede bildirim gitti
Sorun yok iyi sohbetler...
knka sadece cinsellik için evleniliyordu duygusal tatmin olmak için şimdi evlenmeden her şey yaşanıyor. ya da interntten bir milyon insan var daha iyisi bulurum deyip yanaşmıyor kimse
Ciddi düşüncek birini bulduk da biz mi ciddi düşünmedik
Ciddi düşünenler var, yanılıyorsunuz. Genelde Kaypak, yavşayan erkekler siz kızlara yazıyor, siz de erkeklerin hepsi sadece takılma peşinde zannediyorsunuz böylece. Ciddi düşünen erkekler genelde biraz çekingen olur, benden size çok önemli bir bilgi olsun bu 😉
Çekingen erkek sevmem ben ne istediğini bilmeli kendinden emin olmalı bence daha baskın yani
Çekingen erkek sadece ilk başta çekingendir, ilişkiniz olursa çekingen olmayacaktır artık sana karşı. Ve diğer kızlara karşı da çekingen olmaya devam edecektir ve aldatma ihtimali sıfıra yakın olacaktır böylece. Eğer ille de çekingen erkek istemiyorum diyorsan aktif erkeklerden birini seçmen gerekir ve aktif erkeklerin çok büyük bir kısmı da kızları kullanıp atma peşinde yüzde 80 i öyledir tahminen. Hem aktif hem sadakat sahibi erkek oransal olarak azdır ve dolayısıyla öyle bir erkekle karşılaşma ihtimalin düşüktür, yüksek ihtimalle seni kullanıp atma amacı güden aktif erkeklerle karşılaşacaksın 🙂
Yok kadınlar bu konuda çok naz yapıyorlar çok paragöz oluyorlar.
Çekingen erkeklerin nesli tükenmedi dimi?
Valla kızlardan hiç ciddi olanına rastlamadım
Çünkü kizlars ulaşmak kolay oldu kızlar bacak arasını açar oldu nikahsız
Aynen öyle oldular. Şimdi her şey para bacak arası artık çok kolay
aynn oyle
Gözleri açıldı her kızla olurum her işi yapar puf olurum canım ister kızı kullanır atarım yenisi gelir sonuçta kafasındalar duyguları yok ki erkeklerin
İşte ben de biraz genelleme yaptım, ciddi düşünen erkekler aslında çok var ama neredeyse hepsi çekingen lerdir, kızlar da ilk adımı erkeklerden bekledikleri için ilk adımı o çekingen erkekler atmazlar, @,, mcı erkekler atar ilk adımı genelde. Bu sebeple de kızlar çoğu erkek ciddi düşünmüyor sanıyor
İlk adımı adamlar atar ya anlamıyorum her şeye öz güveniz kavgaya hodri meydan kızlara aşık olduklarınıza ilk adımı kadınlar atsın sonra da ilişkide hep kadından istiyor ilgiyi günaydını kız atsın ilkleri o göstersin sonra da neden kavgalar çıkıyor jestleri erkek yapmalı emin ol o kadın seni şaha kadar kaldırır ne pısırık olmaya gerek var ne de bir şeye
Ciddi düşünen erkek istiyorsan elini biraz taşın altına koymak zorundasın, yoksa karşına çıkan erkeklerin neredeyse hepsi @mcı olur. İlla seni seviyorum demene bile gerek yok sen onunla ilgilenmeye çalış muhtemelen karşılık verecektir vermese de bu sefer cesur olup sen adım at. Seçim senin kolay yoldan @mcı erkek mi yoksa biraz zor yoldan sadık erkek mi? Sen karar ver 🙂 İstisnalar kaideyi bozmaz bu arada
Ya ilişkim var verim alamıyorsam istediğim ilgiyi anlamadıysam gene mi aynı şeye çıkıyor
E yani o zaman ayrılırsın. Ama asla sana sahip olmasına öpüşmeye bile izin verme bence 🙂
Niye
Evlenmeden erkeklerin size dokunmasına izin vermeyin. Öpüşürüz sadece demeyin çünkü devamı illaki geliyor 🙂
Çünkü seni kullanmasına izin vermiş oluyorsun
Çok bilmiş deme ki yaptığın şey
Düzgün biri çıkmıcak mı ya
Siz kızların sezgi gücü yüksek değil mi zaten? Bulabilirsiniz bence. Hadi diyelim ki gerçekten kötülerini ve iyilerini ayırt edemiyorsanız en azından kendinize dokundurtmayın, ve asla yalnız kalmamaya çalışın mutlaka hep kalabalık ortamlarda görüşün. Zaten @mcı bir erkeğin amacı yalnız kalmaya çalışmak ve dokunmaya çalışmaktır ve uzun süre dayanamaz @mci erkekler. Sen en az 6 ay böyle devam et o zaman zaten kesin olarak anlarsın o erkeğin niyetini. Ona göre de hareket edersin evlenirim dersin. Ama evlenene kadar asla sana dokunmasına izin verme. Seni ikna etmeye çalışacaktır kanma sakın, uyarırsın eğer hala ısrar ediyorsa veya bir şekilde yine sana dokunmaya çalışırsa ayrıl. Doğru kişi değildir o.
Anlatacam anlatmasın da herkesin için de bilmedim
Millet okucak sen bilirsin gene de
Evliliği külfet haline getirirseniz hiçbir erkek evlenmek istemez.
Her şeyi en iyisinden iste sonra erkekler neden ciddi ilişki düşünmüyor de kimse aptal değil
Ülkeyi bitirdiler kimin işleri iyi ki iş bulamıyoruz adam gibi maaşlar yetmiyor evlenmek hayal kira olmuş 25 bin ev almak da hayal oldu neye güvenelim şimdi.
Düşünmüyorlar. Düşünüyorum diyende aldatıyor yalan.
Ciddi ilişki yalan oldu bu devirde. Karşındaki ne ciddi ne de evlilik aşamasında.
Ciddi düşünmeye değer biri karşımıza çıktığında çok ciddi olabiliyoruz.
Ciddi ilişki arayanın da değeri bilinmiyor hep çıkar amaçlı kişiler
Cogu kisi iyice aldatmaya ve capkinlasmaya basladi
20'li yaşlarda öyle oluyordu genelde, ciddi düşünemezdim bunu da derdim, sonra yaş ilerleyince düşünür oldum o zaman da olmadı, yani düşünmek de yetmiyormuş aslında.
insanlar kudurmuş yoldan çokmış artık evlilikler azalıyır çıkar ilişkisi var yani zina var
Yoooo gayet ciddiyim.. O da ciddi ben yakındaa yolcu😂😂
ben dusunuyorum da, benım karsıma cıddı ılıskı veya evlılık dusunen cıkmıyor
Güven ortamı yok, sorumluluk almak istenmiyor, çabuk tüketiliyor vb...
Çünkü aradığın kişiyi bulamıyorsun bulsan yaparsın zaten olay bu.
30 u geçseler de sorun olmuyor artık o yüzden acelesi yok kimsenin)
Dünyada hakeden 1 kişi wardı, aldım. gerisi disposable
Erkolar diyen bir kızı ben arkadaş olarak bile ciddiye almam, adam niye alsın kardeşim?
Ciddi düşünenler var, yanılıyorsunuz. Genelde Kaypak, yavşayan erkekler siz kızlara yazıyor, siz de erkeklerin hepsi sadece takılma peşinde zannediyorsunuz böylece. Ciddi düşünen erkekler genelde biraz çekingen olur, benden size çok önemli bir bilgi olsun bu 😉
Ne dedik, ne anlıyorsunuz ya.. Bu sitenin ciddi sorunları var.
Ayrıca hayır, erkeklerin ciddi düşünmesine muhtaç kalmadım çok şükür. Ben ne istersem o olur ilişkide. Beni bulan adamın takılma gibi bir şansı da olamaz zaten.
Gelelim diğer konuya, pısırık ve ne idüğü belirsiz çekingen biriyle de kimse bir şey yapmak istemez. Biraz özgüvenli olun bu nedir ya? Her özgüveni olana da kaypak ya da kardeşim demeyi bırakıp biraz kendi tipinize şeklinize çeki düzen verin. Belki o zaman çekingen yerine siz de kıskandığınız "kardeşim" tayfa gibi olursunuz. Kadınlarla konuşmayan erkek yoktur, kadınlarla konuşamayan eline fırsat geçemeyecek olan erkek vardır.
Tamam sen aldatanları seç o zaman.
Örneğin ben özgüvenliyim ama yine de hayatıma bir kız almıyorum çünkü kızlar ilk teklifi erkek yapınca havalara giriyor ve erkeği muhtaç görüyor. Bende de biraz ego ve gurur var zaten bu yüzden de kızlara yanaşmam. Bir kızın bana yanaşıp flört etmeye çalışmasını beklerim, benimle ilgilenen bir kız olduğunu gördüğüm zaman da o kızı beğeniyorsam gerisi bende zaten. Özgüvenimle baskınlığımla o kıza sevgililik de yaparım yeri geldiğinde kocalık da yaparım. Mesela benim durumum böyle. Tabi kızlara yanaşmayan diğer erkeklerin farklı farklı sebepleri de olabilir kimisi özgüvensizdir kimisi farklı sebepleri vardır bilmiyorum artık. Bildiğim ve emin olduğum bir şey var ama, o da kızlara yanaşmayan erkeklerin oransal olarak sadık çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğu 🙂
Öyle bir ihtimal yok, yalnızca sen ve senin gibi pısırık prenseslerin kendilerince uydurduğu bir durum.
Evlenme teklifi ve askerlik de bize kaldı desene 🥱🥱
Ben 20 yaşında zor buldum geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum
3 yıldır anam ağladı ciddi ilişkiden şu an nişanlıyız çok şükür ama zor yani bu işler
Kızların bitip tükenmeyen egosundan, kendilerini dünyanın merkezinde sanmasından bıktım usandım.
İlk buluşmada vermeyen kızla uzun ilişki kurmam artık. Usandım.
Benim hiç sevgilim olmadı 34 yaşındayım memurum kendi kafa dengim biriyle evlenmek istiyorum
Umarım bulursunuz
Ben talibim sana
Valla bende memurum yaş geldi 45 oldu evlenmek zor.
Hala bende kendi kafama göre bulamadım
Teşekkür ederim
Kaç yaşındasınız
45 yaşındayım
Evlenmekte zorlaştı artık yaş ilerledikçe kişi karşı tarafta daha çok açık arıyor
Aslında öyle değl
Sizinde dediğiniz gibi kafa dengi olması lazım sen onu anlayacaksın o seni anlayacak
Çok doğru söylüyorsunuz
Bu arada ben Ankara 'da yaşıyorum
Hanımefendi sizde benim gibi kamu personelisiniz
Resminiz var mı
Var tabiki olmaz mı
Bu arada aslen nerelisiniz
Siz bana mesaj atın
Tamam
Mesaj atamıyorum uygulama XPER seviyesi 3 ün altında olduğu için yani daha yeniyim diye mesaj gönderemiyorum. Dilerseniz siz bana yazın bide öyle deneyelim bakalım olur mu sizce herhangi bir mahsuru yoksa
Denedim olmuyor yine aynı uyarıyı veriyor XPER seviyesniz mesaj göndermeye yeterli değil diyip duruyor
Bekleyelim bir kaç gün
Erko, aşko jargonu ile konuşanı ben de ciddiye almam.
Benim gibi birini bulmalısınız bunun için Efendim ama beni de istemiyorsunuz işte
kizlarin taleplerine yetemediğimiz için. bu devirde evlilik artık zenginlere has bir şey
Valla bende kimle konuşsam hep ciddi olmayanlar denk geliyor
Kendini bilmez laftanvanlamaz umursamaz özenti kendini beğenmiş kızlsr yüxünden
Ben düşünüyorum da kadınlar ciddi düşünen değil serseri erkekleri istiyor macera peşinde koşuyorlar.
Kimse kimsenin oğluyla-kızıyla uğraşmak istemediği için.
Ben de bunu kadınlar için düşünüyordum ne hikmetse, demek ki ciddi düşünenler de varmış.
O bende de oluyor ya hiç ciddi kimse yok evde kaldım 🤣🤣🤣
Biriyle konuşuyorsun o herkese böyle konusuyior ego ve ilgi tatmini yapıyor kızlara güvenemiyorum
Ya erkekler doyumsuzlar bazıları sırf zaman geçsin diye sevgili yapiyo
1 ben evde kalmam
2 kimseye saygısızlık yapmam olay ciddi ise takılırım
3 tek kullanımlık hiç bayana bakmadım.
Vesselam
Yoo şahsen bu zamana kadar hep ciddi düşündüm ama bir türlü nasip olmadı
Maalesef hayır güven olmuyor çünkü karşı cinse artık
Ciddi ilişki düşünmüyorum çünkü yoruyo kafa götürüyo verdiğin değerin altında kalıyon
Ben de kadnlar için aynısını düşünüyorum mesela. Erkek kadını yok bunun
Ben hep ciddiyetten yanayım ama karşımdaki bakiyorum takılıyor bende ona ayak uyduruyorum. Napim
Ben düşünüyorum takılmalık sevmiyorum zaman kaybı gibi geliyor
feministler ozgur adi altinda erkeklerin secenegini cogalttigki icin
Kızlar kendini aştı. Bu yüzden. Otele gitmeyin evlenmeden olmaz diyin hepiniz bak nasıl kudurup evlenmek istiyorlar.
@Ademkrkmaz76 en ciddi düşünen bile cayıyor
Cayan gerçekten sevmiyordur zaten, doğru kişi değildir yol ver gitsin. Tabi evlenene kadar asla sana dokunulmasina izin verme. Yoksa yol veren kişi sen olmazsın o erkek olur. Size dokunmasına izin verdiğinizde amacına ulaşmıştır zaten, artık onun seninle işi kalmaz. Bu yüzden böyle bir duruma düşmemek için evlenmeden dokunmasına asla izin verme
@Ademkrkmaz76 zaten öyle yapıyorum kendi adıma. Rengi hemen belli oluyor uzuyorlar
Öyleyse sorun yok bilinçlisin😊👍
@Ademkrkmaz76 teşekkürler ama erkeklerinde öyle olması gerekiyor
Evet doğru, ben de bir erkek olarak öyle yim. Eğer bir kızla yakınlık kuracaksam o kızı karım olabilecek bir kız olarak gördüğüm için yakınlık kuruyorum sadece. Eminim ki insanın birini gerçekten sevmesi ve birlikte fedakarlık yaparak hayatın zorluklarına göğüs germesi en doğal ve en güzel olanıdır 🙂
Ciddi düşünen var mı ki ciddi düşünelim
Haliyle de düşünmüyoruz
Çok var evet ilişki istemeyen genel sorun bu. Ben direkt evlenmek istiyorum 😃
Düşünüyor da, kızlar artık gösteriş meraklısı olduğu için havalı, gösterişli, paralı kişileri seçiyor bunlarda ciddi değil takıl geç mantığı olan insanlar, sonra saf seven ciddi olanları kaçırıyor veya şans vermiyor
Kızlarda beklenti çok yüksek ve çok açık giyiniyorlar, benim yanımda sevgilim istediği gibi giyilebilir ama benim olmadığım yerde popo baş dekolteli ise , o kızı ben sahiplenenem ve ciddi ilişki kuramam