Ya bu erkekler niye ciddi düşünmüyor bana mı geliyor hep ciddiyetsiz erkolar anlamadim ki hayır yani tipim de iyi temiz de bir kızım sorun bende desem yok niye ciddiyetsizsinizz 30u geçince de evde kaldım derler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılModern toplumda bireysellik ve özgürlük kavramlarının daha fazla önemsenmesi, bu durumun başlıca sebeplerinden biri. İnsanlar kariyerlerine, kişisel gelişimlerine veya hobilerine odaklanmak isteyebiliyor ve ciddi bir ilişki, bu özgürlüğü sınırlayabileceği için daha bağımsız bir yaşamı tercih edebiliyorlar. Ayrıca, geçmişte yaşanmış kötü ilişki deneyimleri, aldatılma korkusu veya duygusal yaralar, insanları yeni bir ilişkiye adım atmaktan alıkoyabiliyor ve bu nedenle ciddi bir ilişkiye girmeden önce daha dikkatli ve temkinli olmayı tercih ediyorlar. Teknolojinin ve sosyal medyanın etkisiyle ilişkiler daha hızlı başlayıp bitebiliyor; flört uygulamaları ve sosyal medya insanlara çok fazla seçenek sunarak, ciddi bir ilişkiye odaklanmayı zorlaştırabiliyor. Bu da yüzeysel ilişkilere ve bağlılık korkusuna yol açabiliyor. Bazı insanlar ise, ilişkilerin getirdiği sorumluluklar ve bağlanma düşüncesi karşısında korku yaşıyor. Gelecekteki belirsizlikler, ekonomik kaygılar veya kişisel hedefler, ciddi bir ilişkiyi düşünmeyi zorlaştırabiliyor. Aynı zamanda, toplumsal değerlerin ve normların değişmesiyle birlikte evlilik ya da uzun vadeli ilişkiler, eskisi gibi bir zorunluluk olarak görülmüyor. Tüm bu faktörler, insanların hayatlarını nasıl yaşamak istedikleri konusunda daha fazla seçenek sunarken, ciddi ilişki fikrini de daha karmaşık hale getiriyor.
Yine de ciddi ilişki düşünen azınlık bir kesim hala var.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen Hep Ciddi İlişki Yapmaya Çalıştım Ama Sonucunda Hep Hüsrana Uğrayan Ben Oldum. Ya da Bana Denk Gelenler O Şekildeydi Bilmiyorum Ya Bende Bi Şeylik Var Ya da Bana Denk Gelenlerde. Zevki Sefa İçerisinde Veya Tek Gecelik Bir İlişki Hiç Düşünmedim Hep Sevgi, Saygı Çerçevesinde Yürütmeye Çalıştım Buna Arkadaşlık da Dahil Ama Gel Gelelim Kimse Değerimizi Vs Bilmedi Hep İtilen Oldum Ve Bana Kimse Evliliğe Giden Yolda Beraber Yürümek İstemedi. Çizgilerim Belli, Cıvık Vs Değilim, İşimden Evime Gider Gelirim de Bilemedim Dürüstlük Vs Bi Yere Kadar Diyorum Ama Gel Gelelim Çizgimi Bozmamaya Karakterimizi Bozmadan Yoluma Devam Ediyorum.
10 Yorumla
1 yılBu kadar verici kadın peydahlanırsa olacağı bu ben gençken flört diye birsey vardı 1 sene elini utardık belki öpüşebilirdik kız arkadaşlarımızla şimdi ilk günden yatakta ertesi gün punk kafası gibi hopp başkasına atlıyor kadınların yaklaşımları çok değişmiş evliliği ayakta tutan seks %70 adam bunu ilk günden buluyor sonuna kadar sınırsız yaşıyor kim evlenir kim kime güvenecekte evlenecek sorarım size ve ülkedeki kanunlarda cabası kadın evleniyor dünya masraf 2 ay sonra boşanıyor nafaka bağlatyor bu müessese artık etik olmanın çok dışında
30 Yorumla
Bilemiyorum devir çok değişmiş galiba insanlar aslında hayati ciddiye almıyorki yuva kurmayı düşünsünler galiba zevki sefa dünyaları var
.. ancak yinede gönlünü ferah emin ol ömürlük insanlar var iyi günde kötü günde öyle kalbi güzel vefakar saygılı dürüst merhametli insanlar var sadece önemli olan denk gelmek
Evlilikte herşeyden önce ömürlük eş gerek gerisi boş
Herkes ömürlük pırlantayı arıyor ama hiç kimse ben gerçekten iyimiyim demiyor
Umarım sorudaki kız öyle bir eşin olurki mit mutlu yuvan olur
01 Yorumla
Soran1 yılYaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için senin de aynı şekil 🥺🤍
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
215Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ciddi ilişki istemiyorum. Ciddi ilişki adı altında her türlü pislik var!
Ben evlenmek yuva kurmak helâl bir aşk istiyorum!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır!
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Sohbet muhabbet tanıma tanışma, birkaç buluşma yeterli evlilik için! 😅1110 Yorumla- 1 yıl
🌸.
- 1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin de 😅
Heykelimi değil de hep hayatımı diktiler 😂
Beton yetmemiş 😅 - 1 yıl
Genel olarak evet iyilere yer yok zaten kendimi bu dünyaya bu devre ait hissetmiyorum. Hiç de hissetmedim.
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor
Ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey - 1 yıl
Ben de bulmak istiyorum böyle birisini
- 1 yıl
Gönlünüzce olsun inşaAllah. 🌸Ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Başlangıç önemlidir
Başlangıç evlilik üstüne olmalı zaten kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılNafaka o bu derken erkekleri evlilikten soğuttular adam 1 ay evli kalıyor yıllarca nafaka veriyor
62 Yorumla- 1 yıl
Bak engüzelini sen söylüyorsun. Kadınlara birçok yerli yersiz haklar verdiler
- 1 yıl
aynenn
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBiz ona daha çok kimseye üzülmek istemiyor diyoruz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAşkı bilmiyorlar çünkü ondan
30 Yorumla Merhaba ilk öncelikle o erko değil erkek. Sinir olduğum için bunu ilk önce belirtmem gerekiyordu. Instagram ile kızların opsiyonları çok arttı erkeklerin ise her zamanki gibi az. Siz o kadar opsiyon içerisinden en çekici olana gidiyorsunuz bu olay birkaç kez tekrarlanınca bütün erkekler böyle triplerine giriyorsunuz. Bu erkekleri siz seçtiniz. Ciddi ilişki düşünen sayısız erkek arkadaşım var. Sen denk gelmemişsin ya da ikinci ve daha olası bi ihtimal olan havalı instagram çocuklarına yazmakla meşguldün. Kusura bakma biraz suçlayıcı bir dille konuştum ama bütün erkekler böylesiniz diye konuya girersen ben de üslubumu koruyamam.
20 Yorumla
1 yılYok kuzum muhtemelen mukemmel bir kızsindir lakin artik erkekler menfaat iliskisini tercih ediyor senin yas grubun da da muhtemel boyledir erkekler disilesti dogruluk dürüstlük 0, yok kadin odesin hesabi yok ben niye cicek bocek alacakmisim faln filan sey... kizlari kandirip sadece menfii cinsel cikarlar pesinde bir grup erkek sürüsü... Bunlarla evlenilmez zaten sozleri baska davranışları baska bunlarin burada şurda atar tutar seni inandirmak icin kırk yalan soyler sen inandin kandin olay biter aman diyim sakın paranizi turanizi vermeyin bunlara kactane soran olmus benden para istiyor erkek arkadsim diye hepsi dolandirici hic bir burc erkeginden de ozetle olmaz
00 Yorumla
1 yılerkekler hicbirzaman asık olmaz onlar sadece kendi cıkarlari icin konusurlar bu devir menfaat uzerine artik seni seviyorum senden baskasiyla konusmuyorum dostumda dusmanimda farksiz oldu artik kimi k4hpece dusurmeye calisiyor kimisi arkamdan lafcilik yapiyor nankorsunuz aq yalanlarinizda bogulun yuregi ucuz ortam varosu k4hpenin cocugu or0spu cocuklari sizi bunca pisligin nankorlugun yalanin dondugu bir zamanda daha iyi biri olmaya kendime yakisani yapmaya calisiyorum hep sonuc hayal kırıklıgı olsada ben elimden geleni yaptim diyebilmenin ic rahatligiyla basim dik kalkiyorum hepsinin altindan siz bu devran boyle doner saniyorsunuz ama nefret bir gecede bileklerini kestirir insana..
02 Yorumla- 1 yıl
hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorum acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum cabaladigim herseyin enkazinda kaldim ben aglamaktan nefes alamadigim gece yanimda kimse yoktu icimdeki cocugu mahvettiler dayanacak halim yok cok yorgunum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor..
- 1 yıl
Ne istediğimi bilmiyorum, isteksizliğimden
Ne hissettiğimi sormuyorum hissizliğimden
Korkuyorum siyahın içinde beyazı sormaya, çünkü yok biliyorum tecrübelerimden
Gizli Üye(18-24)1 yılAslında olay şu ciddi düşünen erkeğe ciddi düşünen kız denk gelmiyor aynı şekilde ciddi düşünen kıza da ciddi düşünen erkek denk gelmiyor sonrası malum aldatma ya da hüsranla bitiyor, bu durum da ciddi düşünen insanların ilişkilerden soğumasına sebep oluyor. Ben ciddi ilişki insanıyım ama öyle biri çıkmadı karşıma çıkarsa bütün ilgimi sevgimi veririm ona.
72 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru dedin ☝️ denk gelemiyoruz hepsi bu 🤷♂️
- 1 yıl
İşte ben de biraz genelleme yaptım, ciddi düşünen erkekler aslında çok var ama neredeyse hepsi çekingen lerdir, kızlar da ilk adımı erkeklerden bekledikleri için ilk adımı o çekingen erkekler atmazlar, @,, mcı erkekler atar ilk adımı genelde. Bu sebeple de kızlar çoğu erkek ciddi düşünmüyor sanıyor
1 yılevlilikler cok kisa sürüyorda ondan adamlar dünyanın sıkıntısına giriyo sonra neymis anlasamiyoruz prensesler gibiydim baba evinde hic suclamiyorum evlilik dusunmeyen adamlari
112 Yorumla- 1 yıl
Ağzın bal yesin yemin ederim müdür
- 1 yıl
eyvallah
1 yılArtık tek amaçları sikip atmak nasıl olsa başka bir sürü kız var kafasıyla yaşıyorlar ve evlenmeye cesaret edemiyorlar çünkü tek karı dırdırı çekmek istemiyorlar ve aynı şey kızlar için de geçerli devir o kadar kötü oldu ki evlilik diye bişi kalmadı herkes kafa buluyor on onbeş kişiyle takılıyor aldatıyor biz kime güvenicez ve kuduran adamın ilgisi daha fazla oluyor bazıları da onu gerçekten seviyor sanıyor ama * için yanaşıyorlar hep tek tük varsa seven var başka da bilmiyorum
76 Yorumla
Soran1 yılEvet ya hiçbir erkeğe güvenemiyorum şu an hepsi o kadar iğrenç ki amaçları hep bu yönde cidden yazık
- 1 yıl
İkinizde kafa yok, birisi sanırım zamanında içinden geçmişler, “si.. atmak” diyor diğeri ise hiç erkeğe diyor, ikinizinde kafasını s… çevrenizde sizi kullanan varsa demekki onların gözünde farklı görünüyorsunuz, her erkek aynı değil, ne düşünce ne de hareket olarak, aynı kadınlar gibi
- 1 yıl
İşte ben de biraz genelleme yaptım, ciddi düşünen erkekler aslında çok var ama neredeyse hepsi çekingen lerdir, kızlar da ilk adımı erkeklerden bekledikleri için ilk adımı o çekingen erkekler atmazlar, @,, mcı erkekler atar ilk adımı genelde. Bu sebeple de kızlar çoğu erkek ciddi düşünmüyor sanıyor
- 1 yıl
Sen nerden biliyorsun sikip attıklarını gördün mü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇoğunun cinsellik amacı veya takılıp geçmek yaşım 21 olmus sevdiğim kadar asla sevilmedim yani hiç mi düzgünu denk gelmez artık yazanlara da cevap veresomm dahi yok hepsi aynı kumaştan üretilmiştir gibiler resmen
67 Yorumla
Soran1 yılAynı durumdayız. Artık kimseye güvenemiyorum kimseye şans veremiyorum gerçekten çünkü biliyorum sonu yine cinselliğe gelecek tiksiniyorum artık erkek milletinden cidden yaa hepsi mi aynı olur
- 1 yıl
Millet bebek gibi seviniyor kanka bizim yüzümüz gülmez şanslılar yani temiz insanım ama kıymet bilen yok yine üzüldüm mesela hayal kırıklığı oldu benim için
Soran1 yılYaa cidden temiz olduğumuz için oluyor bunlar şans yok ki
- 1 yıl
Evet artık saldım kimse umrumda değil yani
- 1 yıl
@diablok aynen o şekilde sevilmek güzel duygu denk gelse çok iyi olcak
- 1 yıl
1 yılSen düzgününü seçmiyorsundur evet hata sende onca iyi erkek varken gider kötüsünü seçersen kullanılır atılırsın köşeye karşıdaki şerefsiz evet ama o şerefsizi seçende sensin maalesef. Terch klavuzundaki maddeleri değiştir bence. Bak o zaman karşına çıkan insana ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek saçma geliyor. Bi yaştan sonra özellikle aşırı saçma geliyor. Kendimi sürekli keyfine yaşayan, kimseye hesap vermeyen, tek başıma ileride yasayabilcek bi borçlanma düzenine koyacak bi sistem üzerinde duruyorum. Bi evim var. Kendim tek başıma içinde yaşayıp mutlu olabiliyorum. Neden düzenimi bozayım ki? Bi zaman sonra zaten insan istemiyor. Bu kişisel tercih ama ben yalnız mutluyum. Sadece kendime bi sartlar koyup hayatımı devam ediyorum
20 Yorumla
1 yılBen çok istedim. O kadar kadar istedim ki evliliği. Şimdi 35 deyim. Artık istemiyorum.
Neden?
a) Zamanında olmayan kız neden simdi geliyor?
b) Kadın artık erkek kadar değersiz hale geldi.
c) Türkiye de kadın kendini bulunmaz hint kumaşı kadar kıymetli zannediyor bence. Ulaşamamak zaten ayrı bir şey. Kadınlar çok guven vermiyor.
d) Erkekler nafaka kısmı dahil bir sürü şey var.
e) Ben acı çekerken Kadın beni yalnız bıraktı. Sence o acılar geçer mi ki?
f) Artık istediğim tip kadına ulaşabiliyor içe biliyor ihtiyacımı giderebiliyorum.
Başka bir şeye ihtiyacım yok gibi. Evlilik gerçekten dert. Evlilik dışı her şey yaşıyoruz ne gerek var ki?
00 YorumlaCiddi düşünen insanlar kadar sadece zevkleri için ilişki arayan insanlar da bir hayli fazla sanırım bu zamana kadar hep bu tarz kişiler ile karşılaşmışsın ama nadir de olsa gerçekten seven kişiler hep var dünyada umarım en kısa sürede doğru kişi ile karşılaşırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBunca yıldır kadınlarla konuşup birşeyler yaşıyorum, daha ben kirliyim diyeni görmedim. Konuşup görüştüğümün bir tanesi, geçmişte 10 tane sevgilim oldu, 15 tanesi ile sadece yatmak için takıldım, 5 tanesi ile öpüştüm gibi dosdoğru anlatsın. Aynı gün evleneceğim o kızla. Allah nazarlardan saklasın hepsi zemzem suyu maşallah😊
05 Yorumla- 1 yıl
Ben kadının temiz ve kirlilik meselesini cinsellikle ölçmüyorum dostum.
- 1 yıl
Demek ki o kişi karşı tarafın ısrarla kendisine yalan söylenmesini istiyor.
Belki de nasibin daha gelmemistir yorumdakileri takma ben de senin gibi düşünmüyorum herkesin kafası bel altı çalıştığı için tabi temiz insan kalmaz zaten erkekler 5 yaş geriden geliyor çok da erkekleri takmamak lazım
218 Yorumla
Soran1 yılYaa evet normalde olsa takmam ben de senin gibi nasip işi derdim ama 24 yaşıma girdim artık ciddi bir ilişki istiyorum ben de
Soran1 yılTabi orası öyle canım neyse o zaman biraz daha sabretmem gerekecek sanırım 😅
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzelim senin de aynı şekil 💞
- 1 yıl
- 1 yıl
Evet. Kızlar bu yüzden eğer ciddi ilişki istiyorlarsa çekingen erkeklerle irtibata geçmeye çalışmalılar ve çabuk pes etmemeliler, yani öyle "erkekten bekliyim" olmamalı, biraz elini taşın altına koymalı ki gerçekten seven erkekleri bulabilsin🙂
- 1 yıl
Ciddi düşünen erkek istiyorsan elini biraz taşın altına koymak zorundasın, yoksa karşına çıkan erkeklerin neredeyse hepsi @mcı olur. İlla seni seviyorum demene bile gerek yok sen onunla ilgilenmeye çalış muhtemelen karşılık verecektir vermese de bu sefer cesur olup sen adım at. Seçim senin kolay yoldan @mcı erkek mi yoksa biraz zor yoldan sadık erkek mi? Sen karar ver 🙂 (İstisnalar kaideyi bozmaz bu arada)
- 1 yıl
Öyleyse hayatına birini almaya karar verdiğin zaman şu an sana dediklerime göre hareket edersin artık. Senin kararın 🙂
- 1 yıl
Sıkıntı yok o zaman neyin ne olduğunu bilen kız 😅
- 1 yıl
Hahahaha
- 1 yıl
Ne demek
Gizli Üye(18-24)1 yılBende kimle konuşsam hemen evlilik diyor. Evet evlilik düşünüyorum ama önce bir tanışmak vakit geçirmek lazım üni nin bitmesi de var zaten. Anlamıyorum ya şu an istemiyorum ama hep ciddi adama denk geliyorum. Niye böyle ya
51 Yorumla
Soran1 yılBenim de tam tersi yaa hep keyifci takilmalik erkekler denk geliyor tamam güzelim ama hiç takilmalik biri olmadım yani karakterime ters ama ciddi erkek çıkmıyor bir türlü çıkanlar da bana hitap etmiyor genelde anlamadım gittii
Sadece erkekler değil, kadınlarda böyle. Kötü bir devirde yaşıyoruz ve her şey cinsellik üzerine kurulu. Düzgün insan bulmak zor. Allah herkesin gönlüne göre versin.
10 Yorumla
1 yılBirincisi, kimse seni sevmek zorunda değil, sırf bu yüzden genelleme yapma! İkincisi, ben ciddi ilişki düşünüyorum ve sevdiğim var. Yaşadığından bile haberdar olmadığın insanları çok bilmiş ve tanıyormuş gibi aynı kefeye koyma.
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)1 yılSebebini açıklayayım. Eldeki telefonlar güvensizlikleri ortaya çıkarıyor. Ben nerden bilicem eşimin ben ise gittigimde eve erkek almayacağını. Ayrıca evlenmeden de bazı şeylere ulaşabiliyor insan sevgili anlamında. O yüzden gereksiz görüyorum evlilikleri.
03 Yorumla- 1 yıl
Telefonla ne alakası var telefon olmazsa komşu ile aldatir iş insanda bitiyor içinde varsa her türlü şekilde yapar
Cevap sahibi1 yılGüvenmiyorum kızlara aldatma potansiyeliniz çok fazla. Çünkü talep çok.
Cevap sahibi1 yılGüven vermiyolar yani 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünene ciddi düşünen denk gelmiyorda ondan ya da aşk vs olmayınca böyle oluyor ama hayat şartlarında zorlukları olunca bi çoğu çekiniyor burada en güzel yanı doğru aşkı bulup her türlü zorluklara birlikte göğüs germektir
04 Yorumla
Soran1 yılEvet ama erkekler çekiniyor genelde bu konuda maddi sıkıntılar ömür boyu biriyle olma ihtimali vs.
- 1 yıl
Ben şuna inanırım insan seviyorsa iki tarafta bunu bilerek madddi yönden sıkıntıya girmeden çözebilmeli daha çok burada kız tarafın anlayışlı olması gerekiyor sanki tüm yük erkeğin omuzlarına biniyormuş gibi olunca sorun çıkıyor bu yüzden
Soran1 yılYani tabii haklısınız bu konuda iki tarafın da anlayışlı olması gerekiyor bu konuda bu da gerçekten seven insanların yapabileceği türden
- 1 yıl
Örnek olarak geçen sene arkadaşım evlendi kızın ailesi altın istemiş şu kadar gram olsun diye belirtmişler hesapladılar 500 bin tutuyor çocuk arabasını sattı bu yüzden yuh dedim gerçekten kız naptı dedim bişey diyemedi ailesine dedi böyle yapan biri nasıl destek olacak ömür boyu eşine bunlara daha nice şahit oluyorum çevreden
Ama iyileride ailesi anlayışlı kişiler ve sevdiğini düşünerek yeri gelip ailesine karşı koyanada şahit oldum
Hal böyle olunca seviyorum demekle olmuyor eline taşın altına koyunca o zaman oluyor
1 yılŞu an bir evlilik en az 1.5 milyona mal olur, maddi her şeyin erkekten beklendiği bir toplumda erkeklerin evlilikten kaçması çok normal. Bu bir kenara güvenecek insan kalmadı, kaldıysa da kimse %1 lik kısımı bulduğuna inanıp riske girmek istemiyor.
02 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin hepsi maddiyattan bahsetmiş tek sorun bu mu yani
- 1 yıl
Erkeklerin üzerindeki maddiyat baskısının farkında değilsin sanırım, kızların istediği şeyleri biliyorsu değil mi? 2 saatlik düğün için en güzel yerde 300.000 tllik eğlence, ev, araba, erkeğin maaşı eve kadının maaşı kadına vs vs vs diye uzar bu. Erkeklerin neyden bahsetmesini bekliyordun?
1 yıl17 yaşındayım ciddi olmayan kimseyle de sevgili olup ilerdeki kocama saygısızlık yapmıyorum gecmisimde 1000 erkek olmadan ciddi ilişki istiyorum düzgün biri cikarsa evlenirim cikmazsa da hiç önemli değil kendimi seviyorum kimseye ihtiyacım yokkk ama bir brandon olsa hayır demezdim😂
21 YorumlaBende erken evlenip genç anne olmak istiyordum yaş 24 oldu hala evlenemedim. Artık aramayı bıraktım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHem kadinlarda hem erkeklerde aynı durum söz konusu. Çevremde gerçekten 10 numara kadinlar ve erkekler var bazen utanıyorum onlardan, çünkü sorsan herkes mükemmel ama gerçekte öyle değiliz çoğumuz bunun farkındayız
25 Yorumla
Soran1 yılYa cidden hani sorun bende mi desem cidden değil devir o kadar kötü ki kimseye güvenemiyorum hep sonu hüsran. Erkekler diyorum ama dediğin gibi kadınlarda bile fazlasıyla var artık bu durum ne olacak sonumuz bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYqpicak şey belli doğru insani yanlış yerde aramiycaksin, ‘eve ekmek getirecek ADAM, kafelerde park ve caddelerde gün içerisinde dolaşmaz işinde gücünde olur, ve gözü kadinlarin üzerinde değil yerde olur. Tavsiyem kadinlarin yanından geçerken utancından yere bakan insanları göz ucuyla takip etmen 👌
Soran1 yılHiç böyle düşünmemistim. İyi de kadınlara bakmadan yürüyen başını kaldirmayan bir insan beni nasıl görecek o zaman 😅
Cevap sahibi1 yılNasip 😅
- 1 yıl
1 yılYa dimi dimi bende anlamıyorum işleri güçleri takılmak
25 Yorumla
Soran1 yılEvet cidden öyle yaa
- 1 yıl
Ciddi düşünenler var, yanılıyorsunuz. Genelde Kaypak, yavşayan erkekler siz kızlara yazıyor, siz de erkeklerin hepsi sadece takılma peşinde zannediyorsunuz böylece. Ciddi düşünen erkekler genelde biraz çekingen olur, benden size çok önemli bir bilgi olsun bu 😉
- 1 yıl
@Ademkrkmaz76 evette nerde işte çok zor öylelerini bulmak
- 1 yıl
Çekingen erkek her yerde. Tabi dış görünüş ünü de beğenmek lazım o da var
- 1 yıl
@Ademkrkmaz76 evet dış görünüş önemli tabi ama aşırı yakışıklı olmak zorunda demiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılPiyasanın anası ağlak niye evleneyim ben enayimiyim dert ortağı yapacağım kendime bide 30 I geçtim evde kalmadım premium çağım başladı aksine o yaşlara gelen kadınlar çökük çağına giriyor. Seçmiyor seçiliyorlar zamanında clupten çölüne partilerden kızlar evde kaldı red edilen erkek akıllıysa para peşine düşerek kendini yükseltti🤩 kadında çöküş dönemi böyle başlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Ben ciddi ilişki düşünüyorum ve sanırım bu yüzden yalnızım. Artık insanlar aynı anda 4-5 kişiyle flörtleşiyorlar yedeklerinin bile yedekleri var. Sadece benimle birlikte olacak birini bulamadım maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılEkonominik sıkıntılar diyelim biz ona malum kız tarafı istekleri çok olabiliyor aynıca düğündü ev eşyasıydı derken insan işin içinden çıkamıyor birde evlendikten sonra boşanırban sen seyret filmi ozaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızlar da düşünmüyor ki artik sadece erkekler mi sizde hep kötüleri buluyonuz ztn o da ayri bi konu evlenmek isteyen bulmuyosunuz ki eğlenmek isteyenlere aşık oluyonuz 🤷🏻♂️
14 Yorumla
1 yıl26 yaşında mesleğini memurluğunu edinmiş malını mülkünü kazanmış kalbini temiz tutmaya çalışan bekaretini korumuş bir erkeğim elbette sevmek sevilmek fedakarlık etmek istiyorum sahiplenici koruyucu ama aşırı kuralı baskısı kısırı olmayan sevdiğinin yüzünü asmayacak kadar çok seven bir insan olduğuma inanıyorum beni niye kimse sevmedi?
10 Yorumla
1 yılSorumluluk almak herkesin harcı değil.
İş ciddiye binince esrarengiz kaybolmalar başlar:D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen direk evlenmeyi düşünüyorum 18 yaşında olmama rağmen. Ama karşı taraf beni arkadaşı olarak bile görmüyor.
20 Yorumla en önemlisi doğru kişi. suanki erkeklerin çoğu annesi ya da belki bir kız kardeşi olduğunu unutarak davranıyor gayet normal bir şekilde konuşurken birden değişik konuşmaya başlıyor konuyu farklı yerlere çekiyor. erkeklerin çoğunda bu var bir kızı elde etmek için bin takla atarlar kızı kullanmak için. baktı kızdan olmuyor kiza hemen o**** gibi davranmaya başlarlar çünkü istedikleri olmadı. umarım bu yaratıklar çoğalmaz 🥲 ve kız babası olmazlar
00 YorumlaAbi canımız sexs istiyor antabiliyor muyum her insan bir değil olabilir ama sana şunu diyeyim her ilişkiye girdiğin kişi aynı kişi değil hepsi birbirinden farklı insanları da öyle düşün kıyaslama kimseyi kendin ile güzellik kadına güç ise erkeğe verilir ;) ben bugüne kadar kimse ile cinsel ilişkiye girmedim şahsen girmek çok istiyorum ciddi davranıyorum birine hadi ordan gidiyor şaka yapıyorum hadi ordan gidiyor en iyisi yapmamak.
00 Yorumla
1 yılevlenmek ısteyen erko bulaman kızlar sebebı kendı cınslerınızde arayın demek kalıyo maalesef dısarda afedersınız bıldıgın kerhane gıbı sokaklar duzngun normal gıyınen kız goremessınız yanlarımdakı erkekler ıpsız sapsız tıpler kım baksın sonra kızlara evlenmek ıstesın ıfşa sıtelerı ne namusluların p*rno vs ıle doluyken artık zor ancak fb ılıskısı olur.. ya da gorucu usulu en temızı
00 YorumlaCiddi düşünüyorum diyenler ablam onlar benim dedigi kızlarla rakı sofrası kuruyor ben ciddi ilişki diye biseyin olduğunada aşkada evliligede inanmıyorum sanada tavsiyem dikkatli ol üzülen sen olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKimse düşünmüyor değil. Ciddi düşünen insanlar ciddi. İşinde gücünde. Aynı ciddiyeti bulamıyorlar. Piyasada hatun kovalayanlar ciddiyetsiz ve onlara denk geliyorsunuz.
00 Yorumla canım saçma adetler isteklerden dolayı evlenirken sevdiğimiz kız ile değil ailesi ile evlendiğimiz için olabilir mi ha bir de evlendikten sonra gördüğünüz her haltı isteminiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKişiler birbirini tanımadan maddi manevi her konuda, sonunlar başlıyor günümüzde maddiyat önemli Her İnsan evlenip mutlu bir yuva kurmanın hayaliyle yaşıyor ! !
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kim? erkekler mi 30 u geçince evde kaldım dicekler? valla belki 50 hatta 60 sonrası diyebilirler o da yaşlanınca bakımını yaptırmak için kadın gerekliliğinden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünmelerine fırsat vermiyorsunuz ki daha evlenmeden her haltı yiyen kızlar varken erkek niye evlensin
04 Yorumla
Soran1 yılYoo ben öyle değilim ki
- 1 yıl
Sen değilsin belki ama öyle kız dolu erkekte tutup ona gidiyor
Soran1 yılAynen öyleleri varken bize sıra gelmez zaten. Kolayı var sonuçta niye ugrassinlar ki
- 1 yıl
İşte tamda onu demek istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılnereye ciddi düşnecekler en namuslu takılıyorum diyen kızın en az 3 oynaşı var böyle tiplere ciddi mi düşnülür kayacaksın geçeceksin.
03 Yorumla
Soran1 yılKes ya hepsi mi öyle sanki ben öyle değilim
- 1 yıl
iyi o zaman görücü usulü yap öyle var evlenmeye gelen
Soran1 yılHangi devirde yaşıyoruz ya görücü usulü mü kaldı
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Bacım işten güçten karıya kıza vakit kalmıyor :D kafamın aldığı birine nikahı basıp gecicem bu saatten sonra
02 Yorumla
Soran1 yılAl işte klasik erkek
1 yılErkolar diye konuşan kadınla kimse ciddi düşünmez
Erkekler evde kalmaz.
Ciddi düşünmemek için sebep çok02 Yorumla
Soran1 yılTamam ağlama
- 1 yıl
Sgt
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kadınlar yeterince karşı cinse tasma taktı. Bu yüzden akıllandı Erkekler. Tr kadınının psikolojisi bozuk bu da etken.
03 Yorumla
Soran1 yılAman sanki siz erkeklerin psikolojisi yerinde de
- 1 yıl
Size oranla daha düzgün.
Soran1 yılDemek ki size hep psikolojisi bozuk kızlar denk gelmiş ne yani onlar öyle diye tüm kızlar mi öyle oluyor saçma
- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiler yüzeysel olmaya başladı
Aşkı basitlestirdiler30 Yorumla
1 yılHaklısın. Ne diyelim hayırlısı, onlar kaybeder, sonrada pişman olup keşke bırakmasaydım diyirlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılsöz şudur karşındaki insan ne kadar dürüst ise sende o kadar dürüstsündür dürüst insanlar kaldı mı ki de dürüst ilişki olsun evlilikler olsun abim
00 Yorumla Bendee sabahin bu vaktinde o bekliyorum gelsin diye öyle işte kimse kimseye kıymet vermiyor
12 Yorumla
Soran1 yılBekleyince gelmiyormus hiç beklemediğin anda oluyor diyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılasıl sen niye ciddi düşünüyorsun hala? gez ye iç hayatını yaşa ne meraklısınız birine bağlanmaya
44 Yorumla
Cevap sahibi1 yılgezmek, yemek, içmek günah mı?
- 1 yıl
He ya sonra sonu hüsran🤣
Görücü usulü bakılır başka türlü aşk evliliği yapmaz geneli..
20 YorumlaCiddi olanlar vardır da işte kader kısmet her şey...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl9 adet adana Burma bilezik ( tanesi 60 gramdan)
Takı seti
Havuz başı düğün
Maldivlerde Balayı
Son model araba
4+1 ev
Garantili? İş ( en az 60 000 TL) maaşlı istendiği için...
04 Yorumla- 1 yıl
Bence görgüsüzlük
Cevap sahibi1 yıl@bjkkk124567 aldı babayı zaten...
Ayrıldık- 1 yıl
İyi yapmışsınız evlilik demek ruh eşini bulmak benim rahmetli babam derdiki kişinin zengin ya da fakir olması önemli degil bir işi olsun memur olsun zaten evleneceğin kişi akıllıysa ilerisi gelir derdi
- 1 yıl
Mesela benim düşüncem illa en pahalısı degil duruma göre bir yer tutulur evlenilir eve de eşya olarak temel eşyalar alınır digerleride zamanla olur türk kızları istiyorki bir kısım koca zengin olsun benim her istediğimi alsın ben evde oturayım böyle olmamalı
Velhasıl geç anladim çok sevince bırakıp gidiyormuş kimileri. Doğru söyleni dokuz köyden değil de kalbinden diskalifiye ediyorlarmış. Ben yaşadım...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok şükür öyle bir erkek karşıma çıktı senin de çıkar merak etme gerçekten saf iyi niyetli temiz erkekler var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKarakterin bozuktur, kadınsı, işveli değilsindir, gösterip, elletmiyosundur, erkeklere, erko diyerek saygısız, tepeden bakan biri gibi görünüyorsundur... vs
Aradan seç, kendin bul nedenleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldüşünmüyorum kızlara inancım güvenim de kalmadı zaten, partner gözüyle bakıyorum hepsine hayır olmaz diyene tamam sıradaki diyorum. kafam rahat, keyifler sugar, herkesin gönlü oluyor, saygı sonsuz.
00 YorumlaOzaman ciddi değilse ilişkide sevgili olacak sonra bırakıp terkedecek saçmalık boşuna zaman, para kaybı oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (254)
Devamını Gör(299)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem