+1 yılArz talep dengesizliği arttığı için
Sunulan arz, talepleri ve istekleri karşılamıyor
Çok şey istendiği için insanlar doğal olarak Ben seninle mi uğraşacağım zaten hayat çok yorucu git başımdan diyorlar
90'lı yıllarda sadece erkek çalışırdı evin kirasını masraflarını çocuğun okulunu her şeyini rahatça karşılardı şimdi karı koca çalışıyor yine yetmiyor insanlar da eskisi kadar sabırlı ve kanaatkar değil
E tabii böyle bir ortamda da Lay Lay Lom galiba bize göre sevgiler hopa şinanay Galiba Sevmeler sevilmeler00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadık kalmak çok zor çünkü.
Etrafta bu kadar potansiyel partner varken bir kişiye bağlanıp kalmak makul gelmiyor.
İnsanlar aile kurmak değil ilişki yaşamak istiyor. Özgürce ve herkesle.
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca boşanma sırasında erkeğe olmadık yükler yükleniyor... Bunun korkusundan hiç evlenmesem daha iyidir diyor erkek...
Soran+1 yılAile kurmak sadece kızların hayali/isteği olamaz. Erkekler sadece böyle düşünüyorlarsa, tamamen tek taraflı bakıyorlar olaya.
- +1 yıl
Ben isterim ki benim eşim olacak kadın sevgime güvensin ve yaşadığım cinsel ilişkilere karışmasın. Baş tacı yaparım onu...
Soran+1 yılİlişkiler? Tek kadın düşünmüyorsunuz sanırım.
- +1 yıl
Bir kadın ile aşk ilişkisi. Dilediğimle cinsel ilişki.
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdiki erkekler erkek değil ki eskiden erkek güç demekti para demekti koruyup kollayan demekti şimdi kızlardan beterler armut piş ağzıma düş kafasındalar maskülenlik öldü tuhaf bir şey türedi dolayısıyla sevdiği kişi için çabalamıyorlar zaten sosyal medyadan istediği gibi aldatıyor
931 Yorumla
Soran+1 yılArtık pasifler evet, bu konuda sana katılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEtrafına bakarsan zaten kadınlar daha agresif ve saldırgan erkekler de ya fazla gevşek ya g. erizekalı
- +1 yıl
Yalnız görüş sahibi sana katılmıyorum
- +1 yıl
Sen galiba erkeksin. Bu kadar mantıklı bir kadın nasıl olabilir.
- +1 yıl
Evet maskülen erkek yok şimdi hepsi kızlardan daha alıngan tripkolik güçsüz bide oje süren erkekler çıktı başımıza
Soran+1 yılO oje sürenler ne yaşıyor cidden, neyse fazla yorum yapmayacağım bu konuda.
- +1 yıl
Sitenindelisiyim ahaha 😅
Cevap sahibi+1 yılOje sürenler saçlarına perma yaptıranlar renkli s. alak saçma çorap giyenler makyaj yapanlar kız gibi nazlananlar ve daha niceleri yav kardeşim sen mi erkeksin ben mi kızım bir dengeyi sağla ikimizin de rolleri var bırak karışmasın haksız mıyım? Ben kızsam karşımda erkek isterim napayım kız gibi davranan erkeği?
- +1 yıl
Aynen öyle kız sevseydik eşcinsel olurduk 😂 bırakmıyorlar ki bir farkımız olsun
- +1 yıl
Ben bu yüzden kimseyi beğenmiyorum doğru düzgün "erkek" diyebileceğim erkek yok
- +1 yıl
Peki sence kadınlar gerçek maskülen erkekleri hak ediyorlar mı şu anki halleriyle?
Cevap sahibi+1 yılTabi ki hak ediyorlar bazı erkekler kız tavlamayı çok iyi biliyor kendini merkez yapıyor kadının da ona eş olarak yaratıldığını düşünüp işe giriyor bazen erkeğin güçlü olduğunu hissetmek hoşumuza gidiyor ama bunu sürekli yaparsa itici obje olduğumuzu düşünüyoruz yoksa
Soran+1 yılAynen öyle gizli üye. Bir taraf erilse diğeri dişil olmalı. Ayrıca bana kalırsa bir erkek bir kızı beğendiği zaman gidip konuşabilmeli. Artık hepsi ya sinyal bekliyor ya da bir adım bekliyor. Çok saçma geliyor bana cidden. En basitinden kendi sınıfımda beni izleyen 1-2 kişinin farkındayım fakat ikiside ayağına bekliyor. İçimden diyorum ki bunlardan bir cacık olmaz. Ben mi birşeyleri başlatacağım bir kız ve dişi olarak? Bu arada asla maskülen bir kız değilim.
- +1 yıl
Sitenindelisiyim var
- +1 yıl
Erkekler hakkında söylediklerinde haklısın, feminen oldular ve bunun sebebi feminizm. Feminizm erkekleri feminen, kadınları maskülen yaptı. Şu anki kadınların maskülen erkekleri hak ettiği konusunda yanılıyorsun ama. Hak etmiyorlar. Maskülen erkek temiz kız ister. Şu ankilerin kaç kişiyle yattıkları belli değil. Bakire diyenler de diktirmiş oluyor, ya da arkadan.
Soran+1 yılSitenindelisiyim bencede yok.
Cevap sahibi+1 yılErkek adım atmalı tabi her b. kta kendilerini mükemmelmiş çok güçlüymüş gibi göstermeyi biliyorlar yiğitliklerine b. k sürdürmüyorlar da adım atmaya gelince mi kızdan bekliyorlar
Cevap sahibi+1 yılAhahha bakir erkek var mı da bakire kız kalsın kimlerle sevişiyor bu kızlar da bakire kalamıyor acaba?
- +1 yıl
Erkeğin bakirliğiyle kadın bakireliği aynı mı sence? Değil. Bunu sen de biliyorsun.
Soran+1 yılBrosbeforehoes çoğunluk öyle evet ama hala daha gerçekten bakire kızlar var. Sadece o çoğunluk yüzünden fark edilmiyoruz.
- +1 yıl
Gerçekten bakire kadın kalitelidir ve maskülen erkekleri hak eder, diğerleri hak etmiyor.
Soran+1 yılBrosbeforehoes eğer ikisi bir değil diyorsan bu ciddi bir sorun. Dinimiz bile senin yaptığın şu ayrımı yapmıyor, kızlara günah olan erkeklerde günah.
Cevap sahibi+1 yılBence erkek eğer kendine saygısı varsa maskülenliği hiçbir koşulda reddetmez ben şu an erkek Fatma gibi davransam dişil enerjimi saklasam bana ne gözüyle bakarsınız? Ciddiye bile almazsınız işte karakter hiçbir koşulda değişmemektir bunu cinsiyet rolleriyle harmayınca da ortaya benlik çıkıyor sen nasılsan öyle ol
Cevap sahibi+1 yılEvet dinde de zina erkeğe de kadına da aynı
Cevap sahibi+1 yılBenim diyeceklerim bu kadar arkadaşlar iyi günler
Soran+1 yılGizli üye, bana söyleyecek bir şey kalmadı valla süpersin😂 Kesinnnlikle aynı fikirdeyim.
- +1 yıl
İkisi bir değil. Erkeğe serbest. Kadının tek yumurtası var, onun için değerli olan ve kendisini koruması gereken kadındır. Erkeğin bir sürü spermi var. Kadınlar çok erkekle birlikte olduğu zaman ilerideki partnerlerine bağlanma olasılıkları düşüyor, boşanma olasılıkları ise yükseliyor. Çok erkekle birlikte olan kadınlar yaşlandıklarında erkeklerden eski ilgiyi göremeyince bunalıma giriyorlar ve psikolojileri bozuluyor, antidepresan kullanmaya başlıyorlar. Erkekler çok kişiyle birlikte olunca böyle bir sorunla karşılaşmıyorlar. Aksine, daha tecrübeli oluyorlar ve zaten kadınlar da bunu istiyor. Gerçek maskülen erkek tek kadınla yetinmez zaten. Yani, gerçek maskülen bir erkek istiyorsanız, paylaşmak zorundasınız. Oje süren erkekleri de tercih edebilirsiniz tabii. xD
- +1 yıl
Ben değilim saçmalıyor önce düzgün insan bulmayı öğrensin sizdeki kalp nasıl anlamıyorum olmayan kişileri seviyor
Cevap sahibi+1 yılGidecektim ama yine geldim o dediğin toksik maskülenite işte yani kötü adam demek onlarla eğlenilir ama iş evlenmeye gelince daha ağırbaşlı kişileri seçiyoruz eğer seçmezsek aldatılırız çocuklarımıza bakmaz ve eve ekmek getirmez böyle erkeklerle evlenen kadınlar da mutsuz Allah akıl fikir versin onlara
Soran+1 yılBrosbeforehoes seni direk Arabistan'a gönderelim. Senin kalbin 4 oda 1 salon anlaşılan. Her birine bir kadın koyarsın artık. Erkeklerin spermi daha fazlaymış ya! O yüzden :)
- +1 yıl
Her şeyi paraya bağladınız. Karakterli ancak asgari ücretle geçinen erkeğin hükmünü kaldırdınız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü çünkü çünkü çok sebep var, özellikle kadınların her önüne gelene kolayca vermesi sadakat sıfır erkek gerek görmüyor kadın içinde zaten sıkıntı evlilik tüm yük onda ne gerek var kaynana çocuk derdi çekmeye boşversene
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü gerçek aşk diye bir şey kalmadı maalesef. yani insanların tek derdi tek amacı çıkar olduğu için de kimse ciddi ilişki düşünmüyor ya da evlilik düşünmüyor artık. zaten o kadar kolay cinsellik yaşıyorlar ki artık. kimse aşka karaktere değer vermiyor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik olsun istemiyor gadası. Çünkü çoğu kişinin iyi bir işi yok
00 Yorumla
+1 yılÇünkü psikolojik olarak olumsuz etkilendi insanlar. Sahte ilişkiler bir yandan, aldatma-aldatılmalar beri yandan. Kime güvensin şimdi bu millet? Doğal olarak haklılar da
20 Yorumlaçünkü insanlar. kolay ulaşıyor sorumluk almak. zor. daha kolayı varken ciddiye almak Yük geliyor.. hesap sormasın. sorumluluk almasın canı istersse gelsin istemezse gitsin. eee bunlari sorumluk almadan yapmak daha özgür hissettiriyor neden özgünlüğümu. kisitlayim diyorlar açıkçası
10 YorumlaBende bilmiyorum 35 yasindayim herseyin b.. ku cikmis ne değer var ne kıymet bilen menfaat hepsi
214 Yorumla
Soran+1 yılRızıo sizde çok genç sayılmazsınız :)
Soran+1 yılRızıo sen fazla güveniyorsun kendine, ama boş güven bu, yakındır yaşın hatırlatır sanada kendini :) Ayrıca benim sorumda bir kadınla böyle konuşamazsın, başka yerde ne yapıyorsan yap.
Soran+1 yılBir kadınla konuşmayı bilemedikten sonra vücudun hiçbir işe yaramaz. 33 yaşına gelmişsin hala bir ilerleme kaydedememişsin, büyük çaba göstermiş olmalısın yerinde saymak için.
Soran+1 yılÜroloji kontrollerini ihmal etme sen. Benden söylemesi.
Soran+1 yılHiç kusura bakma senin bakire bir kadın istemeye hakkın yok. Azıcık yatakta kalite sahibi olsaydın hedefin 100 olmazdı. Demek ki zevkin yokmuş.
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Vardı da ben mi yok dedim ahlâklı aklı selim birisi olsa keşke.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes takılma peşinde. 3 gün takıl yenisi gelsin, midesiz dediğimde zorlarına gidiyor eee öylesiniz. Zorunuza değil baska yerlerinizede gitsin 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılSürekli evlilik dışı ilişkiler Zina tatlı geldiği için. Herkes günübirlik zevkini alıyor ve hiç bir sorumluluk almıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok seviyorsun ve terkediliyosun
Bilerek Ateşe atlamayı tercih eder misin
Sonucunda kaybedilme terkedilme riski ile karşı karşıya kalabileceğin bir an yaşama durumu oluyor.
Çok seven el üstünde tutan her zaman kaybeder. Acı ama gerçek
Yine olsa yine kaybederiz çok sevmekten00 Yorumla
+1 yılGerçekten ciddi düşünen mantık ve saygı çerçevesinde görüşebilecegimiz ne istediğini bilen ne olduğunu bilen o güzel insanlar neredeler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler cinselliğe evlenmeden ulaşabiliyor o yüzden evlenmenin bi anlamı kalmadı, eskiden kızlar evlenmeden vermiyordu nude bile atmıyordu. ayrıca boşanma durumunda erkek maddi olarak çok şey veriyo o yüzden istemiyo
35 Yorumla- +1 yıl
Vallahi helal olsun. Ancak bu kadar ozetleyebilirdin. Eskiden erkekler 23 te evlenirdi şimdi ise 30 da bile evlnmiyor. Eskiden erkekler aman bu kızı kacirmayalim derdi, şimdi kızlar erkeklerin peşinde evlenmek için..
Cevap sahibi+1 yıl@_Make_love_ evet nasılsa istediğinden evlenmeden seks alıyor rahatça herkesi çıplak görebiliyor
- +1 yıl
Peki sence hersek seks ve maddi durum mu?
Cevap sahibi+1 yıl@_Make_love_ evliliğin amacı o üremek dışında erkek cinsellik için evleniyor zaten diğer türlü arkadaş dost da olabilir
- +1 yıl
Bütün erkekler öyle olmasada çoğu öyle. Bazıları da kendine hizmetçi arıyor. Evde yemek ütü falan yapsın. Yani bu düşünceye sahipsen evli değilsindir diye düşünüyorum
+1 yılMesela benım bu yasıma dek ilişkim olmadı uzak durdum hep. Heveslere kapılıpta kirlenmemek için. Sevdıgımde vardı halbukı hıc acılmadım. Bu gun evlenme cagında bır delıkanlıyım artık. Yakında atanıcam da ustelik. Kendıme uygun bir kişi bulursam basarım nikahı dırekt. Yanısı ciddi düşünenler var lakin yanlış yerde arıyorsunuz muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılHerkes her şeye kolayca ulaşım sağlayabilir hale geldi çünkü. Kimsenin kendini sakındığı yok. Yaşanıyor ve bitiyor saygısızca, kısaca.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem maddi imkansızlıklar, hem internet ortamının sadakatsizlikleri artırması, hemde evlilik dışı ilişkilerin yayılıp kolay ulaşılabilir hale gelmesi. Tüm bunları düşününce kimse evlenmek istemiyor artık
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sizlerden ciddi düşünen de yok hiç ve şu an herkesin kız erkek olarak tek amacı sevgili olmak o halde seks yapmak olmuş herkes rezil durumda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ciddi ilişki için öncelıkle ciddi bir kişilik gerekiyor. Uzun soluklu ilişkilerin sonu evliliğe doğru yol alırken bunun farkında olmayan taraflarda şok etkisi yaratıyor. Sorunluluk ise kımsenın cesaret edemediği bır durum
00 YorumlaHakedecek düzgün dengim biri çıksa karşıma düşünürüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Gördüğüm kadarıyla TR de herkesin görüş açısı değişmiş ve yanlış yolda yürüyorlar
10 Yorumla
+1 yılCiddi ilişkinin ciddiyeti mi kaldı?
00 Yorumlainternet var herkes kolay arkadaş buluyor bundan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılErgenlik işte ya Müge Anlı da demiş ya aşkım aşkım başlayacağım aşkınıza
00 Yorumla
+1 yılsenin yaşındaki erkekler düşünmüyor birkaç sene daha geçmesi lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. En çok seven de bırakıp gitmeyecek mi bir gün.
Herkes öldürür sevdiğini...00 YorumlaÇünkü artık ilişkiler hep menfaat ve çıkar için aşk diye bir şey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇünkü her iki cins cinsellik yaşadığı için o yüzden evliliğe gerek görmüyorlar. O sorumluluğu taşımak istemiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim ama şu an evlenmeye kalksam ekonomik durumlardan dolayı cesaret edemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılSizce tek sebep bu mu peki
Cevap sahibi+1 yıltek tek herkes ne düşünüyor bilemem ama insanlar birbirine güvenmekte zorlanıyor. doğum sayısı azaldı, insanlar artık fazla çocuk sahibi olmak bile istemiyor. medeniyet geliştikçe yalnızlık artıyor gibi geliyor bana
Hoppa insanlar moda artık. Geçti Leyla Mecnun zamanları. Skor yapan daha çok değere biniyor. Özellikle zampara erkekler daha çok ilgi çekiyor. Onlar da daldan dala atlıyor. Bunu siz istediniz.
00 YorumlaBende bilmiyorum 🤷♂️
00 YorumlaCiddi iliskimiz vardi uzak iliski oldugumuz icin yapamayacagini belirtti ilk basta sen beklemeye degersin demesine ragmen iste bu yuzden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ciddiyet eksikliği var kanka
10 Yorumla
+1 yılBence bir dön bu devrin insanlarına bak sonra bakarsın cevabını bulmuşsun
00 YorumlaAblacım insanlar kafayı yemiş sen nediyosun dünyanın geliyor artık ilişki mi kalmış
00 YorumlaCiddi ilişki icin ciddi insanlar lazim
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim ki öyle biriyle karşılaştın, gidip açılır mısın? Veya o kıza yürür müsün? Ciddi birşeyleri başlatmak için yani.
+1 yılKim demiş ben düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman, umarım o kişiyi bulursun.
- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yılİnşallah.
Karşılıksız olduğu için ciddi düşünenler evlendi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeye değecek insan denk gelmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılBen düşünüyırum da yüz veren olmadı henüz
00 Yorumla
+1 yılArtık kimse kimseye güvenemiyor da ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılciddiyetsiz ilişkiler öne çıktığındandır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Maalesef bende arttı ne yapariz bilemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü tembeller ve kızlar bedava verici
00 Yorumla
+1 yılciddi iliski getirisi ne onu soyle
00 Yorumla
+1 yılDüşünen de vardır bence
00 Yorumla
+1 yılGüven sorunu ve sadakat sorunu var herkeste.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir ton düşünen var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Düşünenlerle senin yaşın tutmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakında kimse evlilikte dusunemyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanımızı harcamaya değicek kadın ya da erkek kalmadı sayılır istisnalar kaideyi bozmaz
00 Yorumla
+1 yılKim alacak şimdi o sorumluluğu
00 Yorumla
+1 yılMillet bi acaip olmuş hepsi çıkar peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Düşünmüyorum çünkü ben böyle iyiyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvğiliğin sorumluluğu büyük bu devirde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşüncesız bunlar
00 Yorumla Herkesin işi gücü seks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadınlar değiştiği için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar böyle istedi ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil
Cevap sahibi+1 yılEskide kızların bir ağırlığı vardı erkek peşinde koşardı ya şimdi erkeklerin peşinde kızlar koşar olmuş bacaklarını açarak
+1 yılÇünkü kızlar bunu istiyo
00 YorumlaGüven yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünüyoruz da işte o kişi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevisen bi toplumuz kim niye dusunsun
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım