AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
32 yaşında bir tanidigim var erkek ondan biliyorum iliski aşk istemiyor ciddi sini hic istemiyor
Sen istiyor musun ki
@Cemdendeniz hayir
Olması gereken bu zaten evlilik tutkuyu öldürür
Sen neden istemiyorsun bir sorun yok sa
30'u geçince de evde kaldım demiyorlar bu arada. Hala ciddi ilişki peşinde değiller 😅 29dan sesleniyorum 🤸♀️
Sende öylesin o zaman 🤣
@Cemdendeniz yok ben evde kaldım nejsjdn
Evde kalanlar istekli arzulu şehvetli olamıyor mu da 🤣
Aynı benim gibi desene yaş 45 memurum evde kaldık
Tabiki düşünüyor ortaminizi daha sakin ve normal insanlarin olduğu ortamlara alir ve onlari bulursaniz anlarsiniz
Düşünsem ne bir sene ciddi düşündüm yurtdışından onun için temelli geldim sonuç ayrılık. Daha niye cidd düşüneyim ki?
Bu kişiden kişiye değişir ya karakter meselesi işi sadece erkeklerdede düşünmemek lazım aynısını bazı kızlar da yapıyor bazı erkekler canı yandığı için yapıyo kızlarda aynı şekilde aslında bizi insanları bu duruma getiren de insanlar…
Kızlar evi arabası olan erkeklerle ciddi düşünüyor. onun dışındakilerle takılıyor. Sonrasında maddi yönden durumu iyi olanla evleniyorlar. Bunları hep tecrübe ettim. Kaliteli yalnızlığımla gurur duyuyorum...
Kadınlar çok rahat. güvenilmez, beklentileri coknyuksek. ve maddiyatci. Bu sebeple evliliğin getirdiği sosyal ve hukuki sorumlulukları kimse almak istemiyor
Erkekler de rahat, güvenilmez, sadık değil ve çoğu parasıyla kadını etkileyeceğini sanıyor.
Erkekler eskiden de öyleydi. Kadınlar değişti
İyi olmuş hep siz mi öyle olacaksınız
Tamam o zaman niye herkes benle yatıp kalkıyor is evliliğe gelince yan çiziyorlar ühü ühü evde kaldım diye ağlama. Sebebi tam olarak bu.
Ciddi olmadığım biriyle yatıp kalkmam ben demek ki onlara göre bunu yapmak için ciddi olmak gerekmiyor
Aynı şeyi kızlar için de düşünüyorum. Artık devir çok değişti. Kimse sorumluluk almak istemiyor. Herkes takılmalık ilişki peşinde. Bu durum tabii ki de hiç iyi değil
Evet cidden öyle ya bir ben mi ciddi ilişki kafasindayim anlamadım
Hayır, ben de ciddi düşünüyorum. Yalnız değilsin
Sen peki bulamıyor musun ciddi düşünen birini
Buluyorum ama o kişinin doğru kişi olup olmadığını bilemiyorum
Ve sonra dogru kisi cikmiyor balik burcu olarak agliyorum
@perilihanımkız aynen sonu hep hüsran
Kimse kusursuz degil düşününce ama işte mükemmeliyetçi olmak belkide diyebilirim ben sshsen öyleyim :t bu cok kotu
@perilihanımkız balık burçlular kapatılsınn
Ağlarım bak @frodo
Ağlarım bak @frodo17 etiketleyemedm jxjxj demin
😂😂😂😂😂
@perilihanımkız şıp şıp şıp.. sanırım musluk açık kalmış dur kapatıp geleyim jsjshsh
tesisat bozuk ondandır (agladigim duyulmasin diye açtım çaktırma) jdjcjfjfj @frodo17
Ahahah o kadar içten ağlıyorsun ki tesisatın sesi daha gür çıkıyor kdkd
Hdifidjcjdjcjdjc hüg hüg :( hsjfjfj
Allah sevgiline sabır versin, çocuğa acıdım şimdiden hshshs
Reel hayatta görmek sansiniz olsaydi jdjxj sahsen sansli birisi olurdu derdiniz @frodo17
Reel hayatta görme şansım belki çok da uzak değildir :)
Bilmiyorm o nasil olucak ki
Instagram var mı
Var normalde ama Şu an kapali sinav var diye snap var cok kullanmiyorum olue mu?
Snap'i de ben kullanmıyorum ne yazık ki hamsiciğim :))
Mercan deseydin iyiydi en sevdigim balik:)
Kendi türünü yerken hiç mi yüreğin sızlamıyor zalımın kızıı jsjsh
Yo valla cok severim yarin gideyim de portakalli somon yapayim
Deli ya mercan diyor somon yapıyor o da aynı familiadan mı oluyor hshs
Evde mercani temizleyemem somon zaten kılcigo ayrilmis jdjcjxjc ondan
Ağlıyorsun zırlıyorsun ama bakıyorum yemekten de anlıyorsun hamarat şey seni djcjxjsjs
Şu an oturup 1.5 adana görebilirim peki sen?
Ohoo seninki ne ben en az 2 zurna dürüm + 2 adana, üstüne tatlı niyetine de seni gömebilirim
Hxjxjfjxkendkd ooo iddialiyiz severim
İddialıyım ama lafta değil icraatta ;)
hmmm icraatlariniz ilgimi cekti 🙂
Belki ben de sende dikkatimi çekecek bir şeyler bulabilirim ne dersin :)
@Frodo17 dostum sen tam bi profesyonelsin, kızları dize getirmişsin
Engeli açar misin
Bana engel atamazsin ve ben sana atmadm ayrica tipin vs umurumdada degil atmana da gerek yoktu
Kalbimi kiran sensin mutlu olabilirsin teşekkür ederim
@frodo17
yorumumu kaldırsana bildirim gelmesin
@Vealin hesabı komple kaldırıyorum kardeşim kusura bakma
Mesajima bakar misin
Her erkek için geçerli değil bahsettiğin durum. Bende tam tersi ile karşılaştım uzun süre boyunca. Doğru insana rastlamak zor açıkçası
Düşünmek zorunda mı? Bir kişi düşünsün sana denk gelsin yeter.
Ciddiyetsiz olanlar karaktersz mi hep? Bende ciddi değilim ama kimseyi aldatmadım.
Katılıyorum. 🌸
Herkesin hayatına kimse karışamaz zevkler ve renkler 😅
Kimse evlenmek zorunda evlilik düşünmek zorunda değildir
Ama ciddi adı altında rol yapan da çok onların canı cehenneme 😅
maalesef günümüzdeki erkeklerin çoğu eylenip bir kenara atmalık kızlardan hoşlanıyorlar en acısıda bu :(
Evet maalesef
İyi seçmeniz lazım sizinde bu erkekleri hemen almayın hayatiniza
@Hassas_Dokunuşlar hemen almıyoruz ki zaten tam evet bu diyorum sonu yine hüsran yanii başta öyleymiş gibi bir izlenim yaratmıyorlar
Her güzel davranana inanma sende
Onların ki köprüyü geçene kadar çünkü
Evet hepsi değişiyorlar zamanla gösteriyorlar gerçek yüzlerini mesela normalde şu an uyuyor olmam lazım sabah işe gidicem ama onun yüzünden uyuyamıyorum
Yok zaten artık güvenemiyorum hiçbirine sorun orada
Uyu dinlen boş ver seni üzen birini düşünüp uykusuz kalma boşuna.
Değecek birisi olsa tamam derim de.
2yıllık bir ilişkimiz var saçma sapan uygulamalar yükleyip yalan söylüyor ap açık ortada
İnkar ediyor birde uyku girmedi içim içimi yiyor ihaneti asla sevmiyorum!
Neyi inkar ediyor 🤔
İşte ben de biraz genelleme yaptım, ciddi düşünen erkekler aslında çok var ama neredeyse hepsi çekingen lerdir, kızlar da ilk adımı erkeklerden bekledikleri için ilk adımı o çekingen erkekler atmazlar, @,, mcı erkekler atar ilk adımı genelde. Bu sebeple de kızlar çoğu erkek ciddi düşünmüyor sanıyor
Ciddi düşünen erkeklerden her geçen gün kaçırdığı için bu durumu düşüyor bazılarımız
çünkü ben ciddi düşününce sevince çok kırılıyorum çok üzülüyorum
Düşünüyoruz da ne oluyor biri mi var sanki.
boş ver
İyi akşamlar...
Düşünüyorum da düşünen Hatun bulamıyorum
Sana değerli erkek bakmaz... Erko demeye devam et sen bulursun bu kafayla 🥴
Artık ciddi ilişki düşünülerek başlanmıyor ilişkilere. Başlanıyor zamanla düzgün giderse ciddiye dönüşüyor. Yani bi basamak geldi önüne ciddiye dönüşmeden.
Genelde 30'a kadar hayatı yaşıyorlar. İlişkiye doyuyorlar sonra da abi ben ne yapıyorum moduna girip evlenmek istiyorlar. Bende de senin sorun var. Soruyu brn sorrum sandım😅
Yine balla kızılacaksınız ama tek gecelik yapan kadınlar yüzünden
Ciddi düşünenler var, yanılıyorsunuz. Genelde Kaypak, yavşayan erkekler siz kızlara yazıyor, siz de erkeklerin hepsi sadece takılma peşinde zannediyorsunuz böylece. Ciddi düşünen erkekler genelde biraz çekingen olur, benden size çok önemli bir bilgi olsun bu 😉
Teşekkür
Ne demek
👍👍
Yeni nesil evlenmek istemiyor sadece konu budur😂mesela ben ahkzmxkspdk
Sen neden istemiyorsun 😂
@Cemdendeniz Evlilik sadakat , sorumluluk, sevgi, saygı ister. böyle birisi dünyada yok 😂
Sen öyle misin sence 😃
@Cemdendeniz ben öyleyim ama hoşlandigim çocuk böyle bir tip degil şansıma bak hele
Evlilik arzu tutku sehveti bitiriyor ben de istemem şahsen
@Cemdendeniz aynen boş ver bunca problemin arasında hiç gerek yok
Hoşlandığın çocuk senin nası bi tip
@Cemdendeniz Hoşlandıgım çocuk bir hristiyan daha ne olsun awq 😂😂😂
Hristiyan olması şansı %0,0 😂😂😂
Abi çocuk hristiyan nasil hoşlandigimi söyleyeyim 😂😂ben müslümanım ilişkimizin olma şansı %1 bile degil awq
Keyfine bak o zaman 😂
@Cemdendeniz keşke olsada baksak😂😂
Niye canım adam sekste mi yapmıyor 😂
@Cemdendeniz hajskspdlskswkkypk be
Neye göre kime göre? Dürüst olursanız maddiyatla ağzınızı açımayıp karakteri göz ardı etmezseniz insanlar birbirine güvenir. Herkes birbirinden sakınınız olsun erkek olsun. Sıkıntı yani
Bir çocukla tanıştım ailen de mi Mersin'de dedim yok memlekette dedi memleket nere dedim gelin gideceğin yeri mı soruyorsun dedi fena düştüm,😊hala etkisindeyim bu çocuk ciddi midir
Erkek zihniyetini hiç anlamadım. Anlayacağımı sanmıyorum aşko
Kadın milleti olarak erkekleri çok yorduğunuz için...
İlişkide ciddiyet kavramı şartlanmışlık ya da belli bir hedefe yönelik ilişki anlayışı ise daima sonu hüsran olucaktır.. evlilik hedef konularak başlanılan her ilişki daima yarı yolda kalacaktır..
Bana görede kızlar öyle seviyorum, sadık kalıyorum ailesinden çok seviyorum, bebeğim gibi davranıyorum bir dediğini iki etmiyorum ama sonu yine hüsran yine hüsran…
Evet bencede oyle benim sevgilim var da ciddi dusunmuyor gibi takilmalik bakiyor cogunluk
Kızlar erkeklerle kolayca yatıp kalkınca artık kimse kolay kolay evlenme zahmetine girmiyor maalesef
Dış görünüşe önem vermeyi bırakın bakın bakalım ne kadar ciddi insanlara denk geliyorsunuz
Derde bak abicim:)
Her nasip vaktine esirdir.
Zamanını bekle ya da kendi zamanını oluştur.
Ne zaman gelecek o nasip ya
Adım atmayı dene.
boş ver çok takılma, herkesin kendi düşüncesi ciddi düşünen birisi çıkar elbet😊
Haklısın canım umarım çıkar :)
Güvenilir insan bulamıyorum veya güvenemiyorum diyeyim yoksa neden istemeyim ciddi ilişki.
Hem güzel hem de temiz bir kız olduğuna nasıl karar verdin
Benim ciddi bir ilişkim vardı çocuk da baya iyi birisi bir kaç sene sonra bir araya gelicez tekrar beni isticek 😁
herkesin seçeneği cok özellikle akham kesenden daha cok korkacaksın ben şöyle iyiyimde böyleyimde hepsi yalan
Ben katılmıyorum
@Frodo17 bana yazan senmisin numara ile?
@Frodo17 9486
@Frodo17 ben söylediklerime katiliyorum gayette hakliyim
Numaranı bilmiyorum ki yazayım
Numaran, hesabın bir bende yok
@Frodo17 en yakin arkadasimmjs rehberi eslestirmedigim icin numara gözüküyormus
@Frodo17 kimsede telefon numaram yok benm sana keske o ss atsaydim anlardin ne demek istedigimi de neyse gecti artik
@perilihanımkız saçma sapan dinlemeden engel arıyorsun. Sen bilirsin..
@Frodo17 sana engel atmadm ve yazdm git bak onca mesajlarının arasindan görürsen
@Frodo17 engel atmadm sana hesabimi sildim kimse hesabimi gormesin diye anladn mi sana da sinirliydim zaten yenge olayini baslatan sendin bende degilim ben en azindan tenezzul edip cevap verdim yaptığın yanlış hakkini kaybeden sensin madem beni engelledin sen bilirsin istenmedigim yerde durmam merak etme
@perilihanımkız profil kapağında "vebeşşiris-sabirin" mi yazıyor
@Frodo17 evet orijinal el yazmasi
Ciddi ilişkiyi birak artık kızlarla bile konuşmak istemiyorum.
Sütten dili yananin yoğurdu üfleyerek yeme meselesi gibi
Ciddi düşünüyordum bir ara sonra karşımdaki insanın ciddi olmadığını gördüm ve vazgeçtim bu düşünceden. Artık bu saatten sonra eğlencesine takılıyorum
Bilemiyorum düzgün kişi varsa neden düşünülmesin çoğunluk adam ve ya kadın düzgün olmadığı için algı olustu doğal olarak
Yok yaaaa hem böyle bir ekonomik zorluk içinde yuva kuracağım sonra en ufak anlaşmazlıkta mahkemelerde sürüneceğim oh ne ala memleket
Ciddi ilişki arıyorum hadı hodrı meydan varsa yüreğin gel tanısalım kim ciddi düşünüyorum kim düşünmüyorum görelım
Yaa şu an hepsi ciddi ilişkim olursa gençliğim mahvolucak kafasındalar ve evlilik ya da ciddi ilişki tarzı şeyleri bir yük olarak görüyorlar maalesef
Cin*ellikten mütevellit
Bu ekonomide kimse evlenmek istemiyor.
Ayy hepinizde de aynı bahane
Arkadaşlarımdan hep bunu duyuyorum. Bahane değil. Ama seven bunu bahane etmez tabi.
E tabii gerçekten seven bunu düşünmez zaten bulur bı yerden illa
Hayatına biri girmemiș erkekler gözünü bu tür şeylerden korkutuyor işte.
Evet öyle cidden
Sınırlı sayıda stokta kaçırma
Denk gelmiyor 😂
Gelir gelir alıcılarını açık tut
Hadi inşallah 😂
İmanı yerinde biri bulursam evlenirim direk
Önce profil fotoğrafını düzelt 🤣
Sebep
İmanın tam yerinde olsaydı anlardın çocuk
İmanımı sorgulamak sana kalmadı bu bir fotoğraf fake bu iki kardeşim erkekler yavşamasın diye koydum. Bilip bilmeden abilik taslama abisi
Valla bende imanlıyım ama karşıma düzgün çıkan yok. Hepsi zottirik kendi havalarında değişik tipler. Ben en iyisi iman yolunda yalnızlıkls devam 🥰
Her erkek aynı değil ayıklamak lazım
Yoo aynı
İşte “Yoo aynı” diyen kişinin etrafında onu kullanmak isteyen bir çok erkek olduğu için, bilinç altı çoğunlukla takılmalık erkek benimle sevgili oluyor algısı oluyor, sen mümkünse sevgili falan yapma, sonra genelleme yaparak tüm erkeklere hakaret edersin çünkü ucuz kız olduğun için kafan basmıyor, at bakışlı diye böylelerine derler
@Bayram511 çok acımasızsın
Valla ben istemiyorum ama yorumları okudukça, cahil kesim çok var, cevap yazıyorum sonra sinirleniyorlar
@bayram511 yahuu işsiz misin kardeşim ya bide gelen tüm cevaplara yorum yapmışsın sen istemiyorsan düşünme ne diye milletin bakış açısını eleştiriyorsun ayrıca erkeklere kendimi kullandiracak kadar saf değilim okeyy? Mal mal bilmeden yazıyorsun yaa
Walla acıkcası bilmiyorum bana dek gelmedı düzgün kız yoksa hemen evlenırımm
Sâhi ya evine yurduna sahip çıkıcak sek Anadolu erkekleri nerede kaldı?
Burada ben 😊
Düşünüyor ama tek taraflı olunca o istekte kalmıyo içimizde
Kimse istemediği için ciddi ilişki isteyen biri bulamıyoruz 😆
Düşünen var ama sağolsunlar düşünmeyenler çok olduğu için arada kaynıyorlar
Sana öyle geliyordur. Ciddiye alınmayan bir şey için zaman harcanmaz...
30 a kadar ne kadar hayal warsa kurduruyorlar sonra gıdıyolar adamlar napsın
günümüzdeki evlilik maliyetleri ve kişilerin birbirine olan güvensizliği.
Sorunlu tipleri seçiyorsun suç sende. Tamamen görselliğe göre hareket ediyorsun büyük ihtimal
Devir kötüleşti tatlim , çoğu erkekler böyle tek ilişki yaşayamıyor
Ciddi düşünüyorum. Ama karşımdaki ciddi değilse bende ona göreyim
Nasıl bi yaklasım izliyorsun yaz özelden konusalım nedenini bildigim kadarıyla yanıtlıyayım
Kızlar ciddiyetsiz ve lākayıt erkeklerden hoşlanıyorlar çūnkū...
Geneleme yapma
Çoģunluğu öyle diyim öyleyse, pardon
Sağol.
Ben her z as man ciddi ilişkidrn yanayım...
Bence mantıklı ve doğru olan da bu
Senin var mı ciddi bir ilişkin peki
İlişkim yok ki ciddi olsun
En yakın zamanda olur inşalkah.
En hayırlı zamanda olsun önce bir mesleğimi elime alıyım da
Hangi bőlūm okuyorsun
İlkokul öğretmenliği
Hangi ūni pardon
Bende dokuzeylul endűstri bitirdim
leyla sev beni düşürme müşküle
beraber kaşık atalım 1 tabak keşküle