erkekler tarafından görülmeyen biri olduğum için bu zaman kadar hep yalnızdım düşündüm de beynimde ampuller yandı bence fakir olduğum için görülmeye ve sevilmeye değer bulunmuyorum. erkekler varlıklı ve gösterişli kızlara ilgi duyuyorlar çünkü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. YANLIŞ (!)
Hiçbir erkek (ya da bu zamanda Z-kuşağı ttiplerde var artık aramızda çoğunluk diyelim) PARASI için bir kadını SEV-MEZ !
Erkekler tarafından görülmüyorsan bu senin suçun? tanışmaya hiçbir çaban yoktur , tanışmak için hiçbir şey yapmıyorsundur, tarzın kötüdür , kişiliğin konuşma tarzın kötüdür bozuktur iticidir ? ya da KİLOLUSUNDUR ! erkekler kilolu kadınları beğnemiyorlar sebep genelde budur. Bu içgüdüsel bir şey neden bilemiyorum? aslında kilolu kadınlardanda güzel olanlar var ama içgüdüsel bir ses kiloku kadınları seçmememizi söylüyor.. Sanırım onların YEMEK sorunu olması ve bu nedenle sağlıklarını bozulmaya daha yatkın olmasından dolayı erkeklerin beynine aklına ŞİŞMAN kadınların çekici gelmemesi işlendi bilemiyorum? bunu bende hissediyorum ama çözüm YOKMU? VAR ! yemeği keseceksin.. şapur şupur önüne geleni YEMEYECEKSİN , hamur işi ekmek börek poğçaları yutup yutup sonradan "SU içsem yarıyor" demeyecek ağzını tutacaksın..(ben genel konuşuyorum sana özel kişsel değil bu, ben öyle değilim yazma bana)
Aslına bakarsan tam tersine durumlarda söz konusu.. çok güzel olup GERRİİ-ZEKAALI olan okadar çok kız var ki.. özellikle sarışınlar kadınlar. 2 kelime konuşacak moda magazin evliklik ve yemek programlarındna başka konuşacak beyni olmayan düzgün ilim bilim teknoloji ya da farklı şeylerden bahsedecek aklı olmayan kadınlar birde utanmadan "sapyoseksüel zeki erkek istEyoruzz" demiyorlar mı :-) tam bir komedi. Akıllı zeki bir erkek beyyinsiz bir kadını ne yapsın? :-) Ayrıca güzel olup KİBİRLİ KENDİNİ BEĞENMİŞ EGOLU NARSİST kadınlarla dolu etraf.. erkeğe saygısız ama kendi saygı bekleyen.. erkeğe sevgisiz ama erkekten sevgi bekleyen , hiçbir şey ekmeyen ama tarlalar dolu çiçekler ve güzel meyveler bekleyen bencil kadınlardanda doluuu var..
Ama esas konu Kuran'da, ALLAH'ın sözlerinde zaten yazılı RAD-14 = çeşmeden akan suya uzaktan bakıp ağzına gelsin isteyemezsin ! gidip içeceksin.. çaban olacak !
Türk kadınlarına ise internette videolardan yalan dolan dizilerden , çaba göstermemek , erkeğin köpek olup zorla onun peşinden koşacağı vs vs gibi yalanlar öğretiliyor ve beyinleri yıkanıyor. Düzgün hiçbir erkek tanışmaya çabası olmayan bir konun zorla peşinden koşmaz ! neden koşsun ki? kimse istenmediği yerde zorla durmaz , düzgtün bir erkek hiçdurmaz.. kendisini isteyene gider.. ZORLA istenmediği yere giden zorla kadınlar tanıan zorla iletişim kurmaya çalışanlar saapıklardır ! Türk kadınlarını aklı bu geçreğe bir türlü basmıyor çünkü beyinlerine yalan yanlış ilgiler yüklenmiş çaba göstermeyin mal gibi oturun bekleyin aşk ayağınıza gelecek diye YALAN söylenmiş.. saygısızca düşünceler bunlar erkeklere karşı.. oturup bekleyeceksin erkek köpek ve ayağına gelecek öyle mi? nasıl bir beyin nasıl bir kafa bu? Bu ülkede erkeklere TVde sabahtan akşama kadar saaapık kaatill tacizcci vs vs hakaretler edliyor böyle bi rülked eböyle bir ortamda artık düzgün hiçbir erkek istenmediği yere zorla gitmez zorla tanışmaz.
Ayrıca düzgün bir erkek önce hoşlandığı kadına uzaktna bakar ama bilmez o evlimi sözlümü nişanlımı sevgilis var mı? kadınran 1 ışık bir çaba bir hareket bekler tanışmak için iletişim kurmak konuşmak için karşısındaki kadınında birşeyleer yapmasını bekler ve ister? yoksa senin alnında mı yazıyor = BU KIZ BEKAR diye? sen belki evlisin? belki sevgilin var? belki nişanlısın? çabanyoksa tanışma sitemiyorsun demektir.. soğuk soğuk durursan "DÜZGÜN" hiçbir erkek gelipte evli sevgilisi olan bir kadınla ZORLA tnaışmak kendini rezil etmek ve kötü bir davranış apmak asl aistemez özellikle bu zamanda ve bu ülke.. bu söylediklerimi iyi düşünmen öneririm sana.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNe tamamen haklısın, ne de tamamen haksızsın. Eğer erkek ve fakir olsan hiç şansın olmazdı. Çünkü kadınlar güçlü ve paralı erkekleri severler. 😊😊😊 ama kadınlarda ilk önce güzellik dikkat çeker. Sırf para ile güzellikte olmaz. Misal fiziğim düzgün ise fazla para harcamadan ucuz şeyler alsan bile üzerinde müthiş durabilir. 😊😊 fizikiğine uygun elbise olması lazım. İkinci ise erkeklerin seni fark etmesi için ortamının olması lazım. Yoksa sabahtan akşama kadar evde oturursan kimse seni farkedemez. Tabiii bir yerde oturması da belli bir para. Ayrıca, orta gelirli erkekler ise evlilik için çalışan bayan bakıyorlar. Geçinebilmek için 😊 zamanın şartlıları böyle oldu maalesef.
sanırım iş bakıyorsun ama bulamıyorsun, değil mi?😊00 Yorumla
1 yılBu şekilde düşündüğün için gerçekten üzüldüm, ama sana söylemem gerek ki bu düşünceler büyük ölçüde yanlış ve kendini haksızca yıpratıyorsun. Değerini yalnızca maddi varlıklarla ölçmek, kendine haksızlık etmek demektir. İnsanların seni sevmemesi ya da fark etmemesi, maddi durumunla ilgili değil.
Gerçek sevgi, dış görünüşten veya maddi zenginlikten bağımsızdır. Erkekler, tıpkı kadınlar gibi, derinlik, anlayış, sıcaklık ve özgüven gibi özelliklere değer verir. Seni gören ve seven birini bulmak, yüzeysel değerlerle değil, senin içindeki güzellikleri, zekâyı, iyi niyeti ve diğer insanlara sunduğun sevgiyi fark edecek biriyle mümkündür.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıkarımı ve menfaatimi düşünmek zorundayım, zengin ve güzel kadın her zaman tercih listemde yer alır. Çünkü beraber etkinlik yapabilir, gezebilir ve eğlenebiliriz. Kültürel anlamda kendini geliştirmiş olması harika bir şey. Diğer kızlar çok uğraştırıyor, hiç bir niteliği ve özelliği yok ama en iyisini istemek biraz kaba kaçıyor. Normalde her zaman sınıf ayrımına karşı çıkan ve mücadele eden bir insanım. Ancak ülkemizde kadınlar kendi ayakları üzerinde durmak zorunda çünkü şehirde yaşıyorlar ve ihtiyaçlar bitmiyor. Fakir kadınların çoğu eşini fakirleştirir. Zengin olan ise zenginleştirir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Alakası yok, ben zengin kızlardan hep uzak durdum, zengin kız sevmiyorum, fakir olsun, gönlü zengin olsun, gönlü zengin hepsinden zengin olur! 😅
Ama cebi zengin kadın sevmiyorum!
Uzak ırak olsun!
Sevmiyorum çünkü ona yaşadığı hayatı sunamam, ona artı olamam, bu beni mutsuz eder...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO kadar haklısın ki bacım. burada zengin kızları sevmezler diyenlere de bakma. Gayet zengin kız seviyorlar. Aşık olduğum çocuk bana laf arasında baban yaptığı işten iyi para kazanıyor mu diye ağzımı aramıştı durumum nasıl diye. Sonra biriyle sevgili olduğumda söylediği şey, sizin yazlık yok mu beraber gitseydik olmuştu. Yani laf arası hep ağzımı aradılar durumum nasıl diye. Sonra o aşık olduğum çocuk, sitede oturan, maddi durumu çok iyi olan bir kızla sevgili olmuştu o zamanlar.
Bi kere cafeye eşofmanla gitmiştim, cafedeki garsonlar suratsız suratsız hadi kalk modunda ilgilenmişlerdi. Sonra kürk montumla gitmiştim, aynı garsonlar beni güleryüzle karşılayıp ilgilenmişlerdi. Bu yüzden Nasrettin hocanın ye kürküm ye hikayesine ben çok inanırım çünkü deneyimledim.
Sana vereceğim tek tavsiye, zengin değilsen bile zengin gibi yap. Sadece erkeklerden değil, çevrenden bile büyük ilgi ve saygı görürsün. Kendine H&M, Zara, Mango gibi insanların zengin gördüğü mağazalardan kendine 2-3 tane çanta al. Ama bu çantalar Defacto, Lcwaikiki gibi yerlerden olmasın. Özellikle Mango, Zara, Bershka, H&M diyorum. Ve 1-2 güneş gözlüğü al bu mağazalardan. Bi de 1-2 tane kaliteli marka ayakkabı al. Kıyafetlerin pazardan bile olsa çantan, ayakkabın ve güneş gözlüğün seni daha lüks göstericektir. Dene ve farkı gör👌🏻Ben de şimdi para biriktirmeye çalışıyorum H&M'den çanta alıcam.
20 Yorumla
1 yılVarlıklı, gösterişli, eğitimli, il il gezmiş ortam görmüş, güzel, alımlı, çevresi olan, kafa yapısı kendine uygun, özgüvenli, pozitif, ayakları yere basan, gerçekli olalım bu devrin insanları pazardan meyve sebze seçer gibi insan seçiyo aşkı meşki geç o sonraki iş, eskiden olsa erkeğin kadına ne katacagi neleri oldugu onemliydi şimdi devir değişti, erkeklerde her anlamda kendini geliştirmis kadın istiyolar, evlilikte sevgililikte bi yerde anlaşmadır bi nevi çıkar ilişkisi, öteki türlü hafif erkek hafif kadın ilişkileri yatakta biter fazlası da düşünülemez kullanır atarlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Valla ben istemiyom bacım. Diplomaymış vs zenginlikmiş bunların hiçbirini istemiyorum. İnsan olsun ve güzel olsun yeter benim için.. vs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılvarlıklı değil- gösteriṣli kızlara ilgi duyuyorlar. Eğer tipin vasat veya vasatın altındaysa, düzgün giyinip süslenemiyorsan erkekler için direkt 0 sın. Varlık ezik erkekler için gereklidir yani zaten yeterli olmayan erkekler için. Bide sende dengine bak. Yani dizide yaṣamıyoruz ki ṣirket sahiplerinin ṣimarık oğullarına cafelerde kenar mahallede rastlayasın. Seninde böyle insanlar arasında bulunman lazım ki istediğini bulma ihtimalin olsun. Sen ṣuanda neredeysen o tarz insanlara yönel.
Zaten evlenecek erkek yok gibi biṣey ṣu devirde ancak sevgili olup iki gönül eğlendirdikden sonra herkes yoluna bakar buda bi cacığına yaramaz șahsen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılöncelikle fakir olmak ile bakımlı olmak arasındaki farkı bilin.. fakir olsa bile kendine bakan, yediğine içtiğine dikkat eden insanlar var.. elbette maddi refahı yüksek olan insanların yüzleri hep güldüğünden her konuda gülüyor.. Sizler çok zengin bi çevrede yetişen kızlar olarak böyle bi duruma maruz kalmış olabilirsiniz.. Bakkala bile gitse üzerindeki t-short e dikkat eden insanlar var.. bu biraz kendini önemsemeyle alakalı.. kendi değerini koruyan karşısındakine de değerini göstermiş olur.. olayın özü bu..
00 Yorumla Bence çok yanlış düşünüyorsun erkekler genelde kadında paraya bakmaz sugar mommy aramıyorsa. Çünkü erkek genelde kendi ayakları üstünde durabilir ve genelde eskiden beri gelen erkek kadına bakar gibi şeylerden dolayı da olabilir. Zaten Zengin kız zengin erkekle takılır davul bile dengi dengine. Erkeklerle iletişim kuramama sebebin belki soğuk birisindir ya da dişil enerjin çok fazla değildir. Bakımlı olmayabilirsin. Bunun sebebini direk maddi duruma atmaman lazım yoksa ülkede kimsenin erkek bulamaması lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Herkes işine geldiği gibi davranıyor da o yüzden. Güzel olsan para aramazlar, zengin olsan güzellik aramazlar. Bu işler böyledir. İnsanoğlu nankördür. Bu düşüncenden bir an önce kurtulmalısın bence. Başkaları için değil, kendin için yaşamalısın. Bir çıkar uğruna ilgi duyulacaksa, o ilgi yerin dibine batsın. Seni sen olduğun için, sana çıkarsız, karşılıksız değer verecek olan biri senin için en doğru kişidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılZamane erkekleri de para yediği için haklı olabilirsin: en azından kişisel bakımına , kıyafetine , hobilerine ayıracak maddi gelirin yoksa ve dikkat çeken bir güzelliğin de yoksa haklı olabilirsin. Ama sevilen kadınların hepsi mi çok güzel, hepsi mi zengin? Belki senin beğendiğin tip erkeklerin dikkatini çekmiyorsun. Seni beğenenleri de belki sen beğenmediğin için farketmiyorsun bile?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yorumlara baktım da bu siteye gelebildiğine göre çok da fakir sayılmazsın. Ayrıca kimseye zengin kız denk gelmez. Hem zenginin de çenesi çok olur.
Ben de şöyle kendi halinde birini istiyorum aslında, diğer yorumlar da benim görüşlerimi destekliyor.
Yanlış düşündüğünü sanıyoruz tüm cemaat :)
10 Yorumla
1 yılEkonomi dalgalı olduğundan dolayı fakir ama biraz yakışıklı olan erkekler veya güzel olan kızlar madiyatı daha önplana alarak ilişkilerinde ilerlemeye başladılar. Benim de maddi durumu iyi olmayan bi arkadaşım zengin ve kilolu bir kızla evlendi (kendini sattı) ama herkes öyle değil. O sadece ben fakirim zaten fakir birinide bulsam kıza da yazık olur evlenemeyiz bile dedi o yüzden gitti zengin kızla evlendi.
00 Yorumla
1 yılFakir olabilirsin ama bu seni değersiz yapmaz kendini kabul etmeli ve böyle de sevmelisin sen kendini sevmezsen kimse seni sevemez... sevilmeye değer olduğuna inanmalısın ve sevgi bununla ilgili değil seven her halinle sever çirkin olsan fakir olsan ne olur sa olsun asıl zengin kızlar sevilmiyor paraları için seviyorlar... seni seven sen olduğun için sevmeli paran için değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır bence öyle değil. Bence öncelikle sen kendini sevmediğin ve kendinle barışık olmadığın için bunları düşünüyorsun. Halbuki kendini sever ve barışırsan , zaten bu konuları bu kadar takıntı haline getirmezsin. Nasibin er geç seni bulacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırak ta.. geçme milletle ya.. parası olmayan erkek yalnızdır ama kadının öyle bir şansı yok... 50 yaşında bir kadın profili açtım faceden.. çirkin bir kadın resmi koydum... Tanışmak isteyen yazsın dedim.. yüzlerce mesaj geldi. Merhaba tanışabilirmiyiz çok güzelsiniz.. harikasınız.. yemeğe çıkalım mı neler neler... Bu kadar aba. zan. n olduğu toplumda mümkün değil kimse beni inandıramaz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
1 yılYa parası olmayan evde oturur çünkü.
Ne bir kafeye gider ne bir tiyatroya konsere etkinliğe.
Nerde kimle tanışacaksın.32 Yorumla- 1 yıl
Bunun değerle alakası yok yani. Fırsat olmaz ki
Soran1 yılkendin yazmışsın zaten?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. gösterişli dediğin aslında güzel ve çekici, bunu kendinde başarabilirsin yani doğal güzel olmasan da birçok şeyi değiştirebilirsin.
yani basit olarak hem fakir, hem çirkin birisi talep görmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Varlıklı kız mı? öyle bir şey mi varmış? :D şu ana kadar sadece para yemeye gelenler çıktı karşıma ve hepsi de ortalama üstü rahatlıkta hayata sahiptiler genelde... Senin dediğinle alakası yok kesinlikle daha girişken ol illa çıkar birileri...
00 Yorumlavarlıklı kızlar da bir şey yok emin olabilirsin zengin kız da aynı fakir kız da aynı kıyafetleriniz aynı yani zengin kız üstü açık arabası ile buluşmaya gelmiyor emin olabilirsin :D zaten her zaman hesabı erkekler ödüyor
00 Yorumla
1 yılÖyle erkekler var olmakla birlikte bununla hiç alakası olmayan erkekler de var. Tıpkı kadınlardaki durum gibi. O yüzden bu çıkarımın doğru da olsa senin hayatindaki asıl neden bu mu, şu an için bilemiyoruz.
00 Yorumla
1 yılMaddiyata bakan kızlar olduğu gibi elbet erkekler de vardır. Sen bu kitleye denk gelmişsin. Ancak nasıl maddiyata bakan kızlar olmadığı gibi maddiyatı önemsemeyen erkekler de vardır.
10 Yorumla
1 yılBunun farklı bir psikolojik durumu var bence çünkü daha önce gerçekten çok aşık olmuş bir erkek ilişkisi bitince aşka küser ve duyguları yok olabiliyor kendini yenilemek için yeni uğraşlar elde etmeye çalışırken maddi bir birikimle kendi meşgul ederse Tabikide zengin ve alımlı bir kızı tercih eder ancak sanat ve müzik vb ile kendini meşgul ederse fakir veya zengin bir kız için hissedeceği duyguyu değiştirmez
00 Yorumla
1 yılŞimdi şöyle söyleyeyim bir erkek olarak genelde zengin kızlara değil hoş kibar ve güzel kızlara bakarız bazen uzuvlarda dikkat çekiyor (her zaman) maddiyatla gram alakası yok biraz bakımlı ve alındıysan bu iş tamamdır bazen soğuk görünebiliyor dışarıdan kızlar o yüzden gülümse ve herkese hayır deme kırmızı ışık yakma düşün taşın hayata bir defa geliyorsun herkese olmaz deme soğuk yapma hayırlı akşamlar diliyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılZannetmiyorum bence erkekler paraya değil güzelliğe bakar ki Türkiye'de çoğu erkek çok da zengin değil ve kendinden daha fakir olmasını ister karşıdaki kişinin
00 Yorumla Aslında hayır gösterişli kızlar değilde herhangi bir normal kızda olur ama hani beni tatmin etsin istediğim herşeyi yapsın isterdim ama yani onun dışında düşünücek olursak gösterişli kızlar tutuluyor ama neden? Kendi vücut yapıları fiziği dokunuşları aklına gelebilecek her şey yani ondan tutuluyorlar balım (samet. trgtt) Instagram.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Dert ettiğun şeye bak dua et çok şanslisun şuana kadar seni üzecek kıracak birileri çikmamiş elbet senunde kalbini fet edecek birisi çikar sadece doğri zaman doğri insan çiksun ona dua et
00 YorumlaKesinlikle çok yanlış bi kanıya varmışsın çünkü bugüne kadar hiçbir arkadaşımın bu kız fakir bununla olmaz veya bu kız zengin bununla çıkıyım dediğini duymadım aksine kendi maddi durumu kızınkinden daha kötüyse o zaman bi tık daha ikileme düşüyolar yürüsem mi acaba diye yani anlayacağın söylediğinin tam zıttı bi durum var
00 YorumlaAçıkcası böyle düşünmen bence bir hata fakirlikten çok güzellik ya da davranışlar etkiliyor düşüncelerimizi kaliteli insan olarak sınıflandıracağımız kesim daha çok küfür kullanmayan oturup kalkmasını bilen kızlardan hoşlanıyor kalan kısım olarak sınıflandıracağımız kısım güzelliğine bakar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok ben fakir zengin ayırmam fakir iyi olanları tercih ederim yani orta hallileri kimse kimseyi anlamıyor tehammülü kalmamış kimsenin kimseye
00 Yorumla Davul dengi dengine olayı, bence herkes bütcesine göre biriyle birlikte oluyor. Aslinda avantajın var. Fakir kizi mutlu etmek daha basittir ama zengin ve varlikliysa memnun etmek daha zor olur. Kesinlikle iliskilerde ekonomi yönünden tercihler oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılKısmen haklısın.
Varlıklı erkekler, varlıklı kızlarla oluyor genelde. Buna çokça örnek gösterebilirim.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Yalnızlığının sebebi kendin gibileri tercih etmek yerine bizim gibileri istemenden kaynaklı. Ama ne derler bilirsin, davul bile dengi dengine
00 Yorumla
1 yılZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadınları seviyorum ben. Cebindeki paran umrumda değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen yanlış tahmin ediyorsun.. Bizim milletimiz 1 akıllı kadından 2 zengin kadından 3 delikanlı kadından korkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılne alakası var cok sacma bu erkekler icin degil kadınlar asıl fakır erkekle evlenmek istemez erkeklerin böyle seyi yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParası olanın bakımı makyajı da ona göre olur. Haklılık payın var yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılTam tersi bence kadınlarda hep zengin itlerin peşinde
00 Yorumla Erkekelr Seksi güzel bakimli kendinden emin aurası yüksek kız ister.
00 Yorumla
1 yılKanka onların estetik ve paraları var. Erkeklerde para sever.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılHayır kalbi zengin olsun yeter öyle düşünme kesinlikle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılAslında güzelsen, fakir olsanda dikkat çekersin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Aslında tam olarak öyle değil. Hatta benim için hiç değil.
00 YorumlaNe fakiri ama önemli olan o. Sen demek ki nefes bile almıyorsun
00 Yorumla
1 yılNe alakası var la, ne alakası var aw KSDKDMKKSDDM
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. bunu diyen bir kiz olsmaz kafinlar genelde zengin erkk avindadir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ahhh ne tesadüf erkeklerde yıllardır kadınlara bu soruyu soruyor 🤣🤣
00 YorumlaNormalde söylediğinin tam tersi oluyor o yüzden gel tanışalım 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok bence kız güzelse erkekler her türlü sever maddiyat önemli değil
00 Yorumla Kızım fakir olduğu için esas erkekler yalnız olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman değil. Fakir olsanda azıcık da görünür olman yeterli olabilir
00 Yorumla
1 yılerkek olsan haklı göreceğimde senin durum önce kendine güvenmeyi öğrenmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. hiç alakası yok. o nerden cıktı. resmin olsaydı keske talip olurduk belki gizli üye:D sana
00 Yorumlaçok saçma. o erkekler için değil kadınlar için geçerli. kadınlar zengin erkek sever
00 Yorumla
1 yılFakir kızları daha çok sever erkekler, evlenebilmek için kalabalık ortamlara girmen gerekir.
00 Yorumla
1 yılNe alaka çok saçmaydı. Erkekler önce güzelliği arar karşı cinsde.
00 Yorumla
1 yılAlakası yok. bekar olsaydım şu an sen bir adım öndeysidin benim için
00 YorumlaGösteriş doğru olabilir ama varlıklı olması emin ol kimsenin umurunda değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılEvet varlıklı ve gösterişli kızlara ilgi duyuyorum. Napim aç mı kalayım?
00 Yorumla Bizde tam tersini düşünüyoruz kadınlar neden evi arabası olmayan erkekle konuşmuyor ben bizzat öyleyim senin gibiyim neden hiçbir kadın benle evlenmiyor
00 Yorumla
1 yılValla ben zengin fakir ayrımı yapmam. Kalu beladan beri aradığım bir yüz var bir tip var.! Onun dışında kimseye bakmam. Onu gördüğümde zengin olsun fakir olsun bakarım.! Bir kere fakir olması daha iyi. vs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMal varlığı önemli. Fizik, popo, göğüs, maddiyat.. vs
Hayatın acı gerçekleri bunlar. Herkes beğendiğini seçer
04 Yorumla- 1 yıl
Umduğunu değil bulduğunu yersin
Cevap sahibi1 yıl@Boşbirisiyim Umduğunu bulamayınca öyle olur tabi. Buna aşk pazarı denir.
- 1 yıl
Sana beypazarı denir
Cevap sahibi1 yıl@Boşbirisiyim Sen nasıl uygun görürsen öyle olsun.
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler kendinden güçlü kadın pek sevmez yanlışsın
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Fakir doğduğum için mi yalnızım? Erkekler neden yalnızca varlıklı kızları görür ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bu şekilde hissetmen oldukça anlaşılır, çünkü toplumda bazen maddi durumun ilişkilerde önemli olduğu yönünde mesajlar alabiliyoruz. Ancak, yalnızca maddi durumun bir ilişkiyi belirlediğini düşünmek, kendine haksızlık yapmana neden olabilir. İnsanlar, bir ilişkiye başlarken karşısındaki kişide pek çok farklı şey arar: samimiyet, sevgi, anlayış, ortak değerler gibi.
Yalnız kaldığın için böyle bir sonuca varman doğal, ama bu durumun tek nedeni maddi durumun değil. Kendini nasıl gördüğün ve başkalarına nasıl yansıttığın da çok önemli. Erkekler ya da başkaları tarafından fark edilmek için zengin olmak zorunda değilsin. Aslında, insanlar en çok kendilerine güvenen, kendilerini seven ve kabul eden kişilere çekilirler.
Eğer yalnızlıktan sıkıldıysan, belki de öncelikle kendinle barışmak ve kendini olduğun gibi sevmek için biraz zaman ayırmalısın. Maddi durumun ne olursa olsun, senin değerini belirleyen şey, içindeki güzellikler ve hayata kattığın anlamdır. Kendine güven, kendini sev, çünkü gerçek bir ilişki, bunlar üzerine inşa edilir. Sen olduğun gibi değerlisin ve bunu fark edecek birini bulmak zaman alabilir ama imkansız değil.
Sevgiyle kal, ama kölesi olma...