Fakir erkekleri sevmiyorum bir de sözde karakterli adammış numaraları yaparlar
Kesinlikle güvenmiyorum öyle erkeklere parasız oldukları için p. p. leri için karı istiyorlar. Yahu ben s. lak miyim fakirle evleneyim çocuk yapayım hayatım kaydın ağzım açlık koksun. Bir de red edince sözde o karakterler ya cirkeflesip asıl kimlikleri ortaya çıkıyor
Adama soruyorum ben çocuk doğuruyor um yatağını istiyorum yemektir temizliktir camasirdir bulasiktir o da yetmezmiş gibi para da kazanıyorum sen bana ne sunacak
Aldım cevaplar klasik fakirus erkekus cevapları seni seviyorum seni mutlu ederim tamam diyorum beni nasıl mutlu edersin hiç unutmam birisi bana sana evde yardım ederim 😂 ben buna kahkaha atmıştım. Pardon fazlalığın var diye evdeki iş bana kalıyorsa o zaman o fazlalığın var diye bana ev araba yat kat al yok neymişim golddigger olmuşum kusura bakma seni seviyorum sizi ancak Ergen kızlar tatmin olur sen manavda manavcıya de ki seni seviyorum bakalım bedavaya sebze meyve verecek mi kasaba de bakalım et verecek mi faturalara de bakayım faturaların ödenecek mi
Hiç kusura bakma enayi değilim seninle evleneyim bir de çocuk üreteyim o çocuğun ve kendi kul hakkıma girerim
Bir de demezler mi benden iyisini bulamazsın Yaşın geçiyor kusura bakma fakir olarak yaşayacağına bekar ve mutlu olarak yaşarım daha iyi bir de cepleri az para görse senin fedakarlığın bile çöpe atar bu fakirler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer