2 Ağustos doğum günümdü ve hiç kimse kutlamadı ne ailem, ne de arkadaşlarım hiç kimse kutlamadı sadece benim çok değer verdiğim onunda bana değer verdiğini düşündüğüm biri kutladı. İnanın ne hediyesindeyim ne pastasındayım sadece o gün hatırlanmak istedim bir aranmak istedim onuda geçtim bir kısa mesaj bile olurdu. Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim. 20 gündür moralim çok bozuk ve iyi değilim kimsede gelip bana neyin var diye sormuyor gerçekten kalbim çok kırıldı. 26 Temmuz'da ablamın doğum günüydü ben cebimdeki son parayla ablama hediye aldım gittim doğum gününü kutladım ve akşam minibüs parası kalmadığı için eve yürüyerek gittim ve bunu ablama üzülmesin diye de belli etmedim. Ablamla bizim evin arası 1 saat. İnsanlara artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
1. Yapıyorsan, içinden geldiği için yap çünkü genelde aynısını yapmayacaklar. 2. Doğum günü dışında seni hatırlıyorlar mi, bunu kontrol et. Hatırlayanlar varsa buna odaklan, yoksa da kimi hayatında niçin tuttuğunu gözden geçir. Bakarsın, hayatında arkadaştan çok çiçek bahçesi vardır.
Benimde doğum günüm 2 Ağustos lakin ailem dahil tüm çevrem uzaktaydı , gece yarısı 2 tane arkadaşım kutladı , günün akşamında ailem sözlü olarak kutladı ne hediye ne etkinlik hiçbir şey yok , tutunmak için elimde olan sebeplerimin çürüdüğünü fark ettiğimde kendime yeni bir sayfa açtım , 19. gundeyim şimdiden iyi gidiyor 🥹
Öncelikle canım, doğum günün kutlu olsun 🎂✨ Gerçekten yaşadıkların çok üzücü, kalbinin kırıldığını hissedebiliyorum. İnsanların unutkanlığı bazen gerçekten çok can yakıcı olabiliyor. Ama unutma, senin gibi düşünen ve seni önemseyen biri var, o da kutlamış zaten. O kişinin değerini bil ve belki de sana gerçek değer veren insanlar kimler, onları anlaman için bir fırsat olarak gör bunu. Ablan için yaptığın şey gerçekten çok değerli ve senin ne kadar kalbi güzel biri olduğunu gösteriyor 🥺❤️ Kendine biraz zaman tanı, yeni hobiler edin, belki yeni insanlarla tanışmak da sana iyi gelebilir. Bu arada, hislerini açıkça paylaşmak da önemli, belki ailen ya da arkadaşların bu durumun farkında bile olmayabilir. Anlatmak her zaman rahatlatır 💬💗