Selamlar benim 5 yıllık bi ilişkim var.
Ailem öğrendiğinde bana çok tepki gösterdi şiddet vs oldu maalesef. Çok zorlandım ama vazgeçmedim vazgeçmeye niyetim de yok.
Ailemin bi ferdi ona hoş olmayan şeyler söyledi ve tesadüfen onu babası gördü ve ilişkimizi kesinlikle istemiyor kabul etmiyor ailesi.
Ben hallederiz halletmeye çalışırız diyorum ama o ailem başkasını getirirse reddetmem evlenirim bizim aşkımız da böyle biter dedi buna rağmen 2 yıldır devam ediyoruz ikimiz de çok seviyoruz eminim. Bunun için defalarca ayrılmaya kalktı ama ben izin vermedim hallederiz benim umudum var vazgeçmeyelim diye diye dilimde tüy bitti. Ve bu konuşmaları benim aklımda soru işareti yaratmaya başladı evet çok sevdiğinden eminim ama neden direkt kestirip atıyor neden yani?
Ve daha evlenmek için zamanımız çok var ben 2 sene mezuna kaldım nerden baksan 5 sene var bitmesine okulumun o kadar seneye kadar halledilmez mi bir şekilde insan sevdası aşkı için yapmaz mı bunları? Ben yaparım ne olursa olsun hep onu savunmaya çalıştım karşıma almam gerekirse alırım herkesi ama o yapmak istemiyor.
Karşısına alıp herkesi silsin asla diyemem ama en azından uğraşsın olmazsa da uğraştı canını dişine taktı ama olmadı diyebileyim ama bilmiyorum sizce napmalıyım
Ailem öğrendiğinde bana çok tepki gösterdi şiddet vs oldu maalesef. Çok zorlandım ama vazgeçmedim vazgeçmeye niyetim de yok.
Ailemin bi ferdi ona hoş olmayan şeyler söyledi ve tesadüfen onu babası gördü ve ilişkimizi kesinlikle istemiyor kabul etmiyor ailesi.
Ben hallederiz halletmeye çalışırız diyorum ama o ailem başkasını getirirse reddetmem evlenirim bizim aşkımız da böyle biter dedi buna rağmen 2 yıldır devam ediyoruz ikimiz de çok seviyoruz eminim. Bunun için defalarca ayrılmaya kalktı ama ben izin vermedim hallederiz benim umudum var vazgeçmeyelim diye diye dilimde tüy bitti. Ve bu konuşmaları benim aklımda soru işareti yaratmaya başladı evet çok sevdiğinden eminim ama neden direkt kestirip atıyor neden yani?
Ve daha evlenmek için zamanımız çok var ben 2 sene mezuna kaldım nerden baksan 5 sene var bitmesine okulumun o kadar seneye kadar halledilmez mi bir şekilde insan sevdası aşkı için yapmaz mı bunları? Ben yaparım ne olursa olsun hep onu savunmaya çalıştım karşıma almam gerekirse alırım herkesi ama o yapmak istemiyor.
Karşısına alıp herkesi silsin asla diyemem ama en azından uğraşsın olmazsa da uğraştı canını dişine taktı ama olmadı diyebileyim ama bilmiyorum sizce napmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstediğini aldı başka sulara yelken açacak izin ver ona liman bekçisi hanım
Bende benzer durumu yaşadım. Ailesini karşısına alamadı bende bitirdim. Ailesi bana da küfür etmişti.
Zor olmadı mı ben bir dha bu kadar güzel bi ilişki yaşayacağımı düşünmüyorum her anlamda yanımda olan beni seven koruyup kollayan sevgisini çok çok hissettiren biriydi bu olayları yaşamadan önce evliliği çok istiyor dile getiriyor aileyle tanıştırmak istiyordu ama bu olaylar olduktan sonra vazgeçti artık konusunu açmıyor çok üzülüyorum
Artık konusunu bile açmıyorsa sandığın kadar sevilmemişsin. Bazı şeyler basittir. Bir kişiyi veya bir şeyi seversen yapamayacağın şey yoktur. Bakma sen her evliliği söyleyen bu kadar ilgilenen birisi veya sana hissettiren birisi öyle çokta beklenildiği gibi olmayabiliyor. Zor oldu mu aslında evet oldu ama onun karaktersizliğini anladıktan sonra çok kolay oldu.
Bilmiyorum beni çok sevdiğini biliyorum sadece. Bu tepkiyi ilk veren de sen değilsin arkadaşlarım da öyle dedi ama işte kalbe söz geçiremiyor insan.
Aslında onun da haklı olduğu durumlar olmuş şimdi farkettim.
Evet onun da haklı olduğu kısımlar var senin gördüğün hangisi
Aileden birisi ona küfretmiş sen bu durum için özür diledin mi mesela?
Hoş olmayan şeyler işte
Evet defalarca özür diledim o da bana “senin elinde olmayan bi durum olduğunu biliyorum bu yüzden özür dilemene gerek yok sevgilim” tarzı bi cevap verdi diyorum ya her konuda beni prensesler gibi hissettirir kırmaya üzmeye korkar ilişkimizde kötü olan tek şey bu olay
Ben bunu kabul ederim dedi ama ailem kabul etmez dedi
Bende bu durumu düzeltmek istiyorum işte ama anlattığım gibi oluyor
Özür dilemen güzel bir davranış. Hep yazışarak mı konuşuyorsunuz?
Hayır yüzyüze telefona görüntülü hep konuşuruz
Ailesinin onayını bekleyen birisi... o zaman sana ailesinden daha az değer veriyor gibi.
Yüz yüze de konuşmuşsunuz yani hiç ağladı mı?
Ailesinden üstün olmak gibi bi çabam yok zaten. Tek istediğim bu konuda biraz zorlaması çünkü çok emek verdik
Hayır bu konuyu yüz yüze konuşmadık hep yüz yüze konuşmaktan kaçtı bir kaç defa yanındayken açmaya çalıştım ama hep başka konuya geçti o da çok üzülüyor duygularını söylemişti ki söylemese de ben biliyorum tanıyorum onu
Yüz yüze konuşmaktan kaçıyorsa bir şey beklememelisin. İnsanları iyi tanıyamazsın. Söylediği sözlerden ziyade davranışlara bakmalısın. Bu konuyu seninle detaylıca konuşmamış mesela. Kısacası sen onun için bir gelecek değilsin. Emek versende vermesende böyle olucakmış.
Senin yerinde olsam şu an ayrılırdım.
Ozman ara ver
O kadar kolay olmuyor maalesef o kadar yıldır tek bi anım onu düşünmeden onsuz geçmedi vazgeçemiyorum
Evet kolay olmuyor ama hayat seni. Bu yola sürüklerse daha çok acı çekeceksin karşındaki kişi seni silebilecek potansiyeli varsa