Size ne yapmalıl?

Selamlar benim 5 yıllık bi ilişkim var.
Ailem öğrendiğinde bana çok tepki gösterdi şiddet vs oldu maalesef. Çok zorlandım ama vazgeçmedim vazgeçmeye niyetim de yok.
Ailemin bi ferdi ona hoş olmayan şeyler söyledi ve tesadüfen onu babası gördü ve ilişkimizi kesinlikle istemiyor kabul etmiyor ailesi.
Ben hallederiz halletmeye çalışırız diyorum ama o ailem başkasını getirirse reddetmem evlenirim bizim aşkımız da böyle biter dedi buna rağmen 2 yıldır devam ediyoruz ikimiz de çok seviyoruz eminim. Bunun için defalarca ayrılmaya kalktı ama ben izin vermedim hallederiz benim umudum var vazgeçmeyelim diye diye dilimde tüy bitti. Ve bu konuşmaları benim aklımda soru işareti yaratmaya başladı evet çok sevdiğinden eminim ama neden direkt kestirip atıyor neden yani?
Ve daha evlenmek için zamanımız çok var ben 2 sene mezuna kaldım nerden baksan 5 sene var bitmesine okulumun o kadar seneye kadar halledilmez mi bir şekilde insan sevdası aşkı için yapmaz mı bunları? Ben yaparım ne olursa olsun hep onu savunmaya çalıştım karşıma almam gerekirse alırım herkesi ama o yapmak istemiyor.
Karşısına alıp herkesi silsin asla diyemem ama en azından uğraşsın olmazsa da uğraştı canını dişine taktı ama olmadı diyebileyim ama bilmiyorum sizce napmalıyım
Size ne yapmalıl?