Gece sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum zor uyuyorum gündüzleri de haliyle yorgun bitkin oluyorum gece kafamda bin tane senaryo dönüyor olmayan şeyleri bile düşünüyorum olan şeyleri tekrar ediyor zihnim depresyon tedavisi gördüm altı ay kadar ama ben ilaç verir filan derken bana birsey yapmadı sadece ne anlattıysam dinledi geçti iki iyi oldum derken de seansı kendisi sonlandırdı bende bir şey anlamadım yani bu doktordan bir gün gittim oturdum dedi yani sen artık iyisin tamam dedi bende bir şey demedim sonra bitirdik öylece ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karanlık korkun var mı? Seratonin ve melatonin eksikliğin var
O kadar da yok karanlık korkum da yani ışıkta uyuyamam zaten
Ben de senin gibiyim başka mesleğinde iyi bir doktora git bence
Ya hemen hemen seninle yaşıt henüz mesleğinde yeni mezun olup kendisine klinik acmıs bir kızdı doktorum gittim başta görünce hani ben stajyer filan zannettim sonra doktor oymuş zaten hani konuştuk başlarda pek bir şey demedim sonra muhabbetimiz iyi gitti kaynastık kendisi de benimle sohbet etmekten baya hoşnut olduğunu söyledi öyleki kırk beş dk seans normalde ama bir saat otuyorduk beraber işte çay kahve filan samimiyet oldu belkide ondan bitirdi bilmiyorum
Olabilir ama bu tarz durumlarda yeni mezun yerine tecrübeli doktorlara gitmelisin
Bilmiyordum ki eve yakındı internet den bulduk gideyim dedim seans da uygundu hani yani geçen sene uçyuz lirayls basladım dörtyüz lirayls bitti
Ya öyle de yine de meslek hayatına yeni atanan kişilerin bu tarz şeylerde pek yetkinliği olmuyor o yüzden tecrübeli bir doktora git
Kafanı dağıtacak şeyler yap hayatına birilerini al akşam neyle yatarsan sabah onunla kalkarsın
Spora gidiyordum gittiğim yer belediyenin spor salonu gittim baktım heryer teyze yani haliyle yaşıt kimseyi bulamadım başka bir kursa gittim orada iki kişi tanıdım kurstaylen iyidik sonra kurs bitti herkes hayatına çekildi işte çevre yok yani nerden tutsam elimde kaldı
Bu yüzden odağını dağıtamıyosun düşncelere dalıyorsun
Öğlende 1 e kadar yatıyorum
Yas kaç
Meslek ne
Ne mezunusun
Yirmi sekiz meslek yok acık lise okuyorum hala
Tamam
Hedef yok
Kariyer yok
Umut. yok
Gelecek kaygısı var.
28 yaş ve elle tutulur hayatınızda bir şey yok.
Bekarmisin
Evet
Peki bu yaşınıza kadar neler yaptınız. Ailenizle ilişkiler ne durumda. İş güç vs olmadı mi
İş güç olmadı aile de aile işte yani herkes kendi yolunda pek bir muhabbetimiz yok ise giderler gelirler ben evde evi çekip çeviren birisiyim annemde calısıyor haliyle okulda iyi değildi dersler onun için bıraktım sonra da benden kucuklerle okumam dedim kaldım dersten öyle evdeydim hep babam hastalandı nakil hastası ona baktım filan sonra dedem hastaydı kanserdi bir sene ona baktım bizde kaldı vefat etti kendisi sonra birisi vardı uzaktan akrabaydık sekiz sene sevdim olmadı ayrıldı ayrı şehirdeydik evlendi o geçen sene dört sene oldu ayrılalı da zaten oda çok koydu öyle başladım doktora gitmeyede
Ohoooo senin hayat hikayen de olumlu bir şey yokki.
Baksana hikaye baya negatif
O çocukla. neden olmadı. Evlenmek istemedi mi
Git gelli bir ilişkiydi zaten başlarda iyidi gerçekten sonra işte birde ayrı şehir olunca hep telefonda konuşurduk arkadaşım filanda kalmadı tabi onunla hep konuşuyordum senede iki üç kez görüşüyorduk memlekete gidersek goruyordum sonra aldattı bir kez altı ay görüşmedik sonra geri konuştuk deneyelim dedik sonrada zaten kendi bitirdi dört sene önce meğer zaten birisiyle konuşuyormus herhalde geçen senede evlendi görücü usulü
Demekki senle öylesine gorusuyormus.
Yedek tuttumus
Öyleymiş işte evleniyor diye duyunca zaten kötü oldum iyice birden sonra doktora gittim internetten bulduk kardeşimle gittim henüz yeni mezunlar dan bir kızdı doktorum da genç baya benden küçükmüş görüştük ilk birşeyler anlatmadım sonra muhabbet iyiye gitti derken benimle sohbet onunda derken ben bana ilaç filan verir dedim ilaclik durumun yok dedi bana kendisi sonra işte beraber kahve içiyorduk çay iciyorduk derken konuşuyorduk işte iş yerinde bir arkadası vardı onunla da tanıstırdı beni sen baskasın öbür danısanlarımdan dedi bana öyle o yüzden böyle yakınlık kurabiliyorum dedi bana sonra işte böyle gittim geldim altı ay spora gidiyordum belediyenin salonunda hepsi teyzelerle doluydu yasıtım pek yoktu arkadaslık kuracak başka kursa gittim iki kişiyle tanıstım iyidik o zaman sonra kurs bitti herkes kendi yolunda aramaz sormaz oldular yine yanlız kaldık yani
Senin sorunun yalnızlık.
Adkadasssizlik
Olmayınca olmuyor demekki ne yapıyım
Orası öyle tabiki
Doktorum kendi arkadaşıyla orada tanıştırdı kızla hani iyi bir kızdı da beni gördüğü yer hani klinik olunca haliyle herhalde ön yargı oldu onda fazla bir şey konuşmuyorduk zaten selamlaştık filan öyle nasılsın iyim filan ayak üstü gidince görüyordum doktorum siz arkadaşmı oldunuz dedi kız bana baktı ben kıza sonra evet dedi o bende bir şey demedim sonra da zaten ben dedim doktoruma hani arkadaş etmek istiyorsun da kız beni burada gördü yani kafasında senaryo kurmuştur kim bilir ne derdi var diye düşünüyordur dedim dısarıda görse neyse dedim sonra ki hafta kız bana istersen dışarda birşeyler içelim dedi bende olur Instagramın var mı dedim ekleştik filan sonra mesaj atar diye bekledim atmadı o ben yazdım görüşemiyoruz dedi seansım bitiyordu benim ben az gidiyordum görmüyordum sonra az konustuk zaten kendiside su gün bulusalım demeyince ben de bir şey demedim sonra Seansım bitti zaten hiç görmedim kızı kızda varlıklı yani herhalde gece geziyor klüp bar filan üç ay tatil yapan birisi zaten ona arkadaş olsak da yetişemem görmedim bir daha da sonra da işten ayrılmıs zaten instagramda görüyorum yazmadı bende yazmadım doktorum beni onla arkadaş edecekti herhalde de öyle biri oda
boş ver o kızı sen takılma.
Uzak dur başına bela alma
Aslında yani iyi gibi duruyor da sonuç da hani doktorumla arkadaş bende şaşırdım ilk doktorum tesettürlü birisi bu baya sosyetik birisi gibi giyinen birisi ikisi geziyor hep yakınlar baya hani bizim burada oturuyor kız ortalama bir geliri olan kişilerin semti burası yani ama kız hep böyle sosyetik mekanlarda hep geziyo doktorum da ben ona pek gitmem o zaten buralara geliyo dedi hep beraber geziyorlar yani niye beni onla arkadaş etmek istedi onu anlamadım bir de yani iki ay önce doktoruma teşekkür etmek için gitmiştim ziyarete orada da sordu bana siz gorusuyormusunuz gorustunuzmu konuşuyormusunuz diye kendi arkadası ona neden sormuyor bana soruyor yani bende görmedim dedim
Arkadaşına mi peşkeş çekiyor bu seni
Oluyo