Hiç arkadaşım olmadığını için buradayım
psikolojik tedavi görüyorum engel durum var bir takim hastalıklar ile muzdaribim
Okumamış çalışan Başarılı hissetmeyen günleri boş geçen
İleriyi düşünen yalnız olan biriyim bu arada evliyim ama ayrılma aşamasındayım
Hiç anda kalamıyorum çok kötü günler demeyeyim ama kötü günler geçirdim geçiriyorum
Gercekten ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum yalnızım
Ve. İntiharı düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi sakin haaa intihar falan düşünme hepsi imtihan gelip geçici bak mesella Bakara Suresi, 155. ayet:
Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele / yani Allah'a sığın ondan yardım dile her şey geçici unutma
Doğru haklısın allahin varlığını ve sunduklarını hiç inkar edemem
Ama şu an öyle dipteyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
İki kez intihar teşebbüsünde bulundum
Allah'a sığın yalnızca kâfirler ondan ümidi keser sabırla ondan yardım dile zira o hariç kimse bize cidden yardım etmez Teheccüde uyan seyatini şeyleri ruhundan temizle absetsli gez
öneri ve bilgiler için teşekkür ederim
sen bu konularda tecrübelisin bilgilisin sanırım
yani namazla alakam bile yok
teheccüde nasıl kalacağım ki
Bak şimdi abi Teheccüd namazı okadar güzelki düşün davranışların bile toplanıyor mesella ben böyle şeylere yöntemlerden önce çok böyle sabırsız böyle işte ne için yaşadını bilmeyen bir tiptim sana yemin ederim Teheccüde başladım sürekli kıldım dua etim hem dualarim kabul oldu hem karakterterim topladı o kadar güzel bişey ki onunla alakalı ayet var isra/79Gecenin bir kısmında uyanıp sana mahsus bir ibâdet olmak üzere teheccüd namazı kıl. Böyle yaptığın takdirde umulur ki Rabbin seni Makâm-ı Mahmûd’a eriştirir.
Şimdi bunun için akşam uyuyuacan gecenin 3 birinde yani 3 ile 2 arası uyanacaksin niyet edip abdestlenceksin normal namaz gibi kilcaksin kılarken niyet etim Teheccüd namazı kılmaya de et dua et Allah'tan sabır iste yardim işte şüphen olmasınki /Ve ennehu huve edhake ve ebkâ (Doğrusu güldüren de O’dur, ağlatan da!)/necim43 Allah'a sığın adın ne senin abi akşam uyandım zaman inşallah senin derdin içinde dua edicem birbirinize dua edin demiş peygamber efendimiz
Namazla alakan olmaya bilir ama geç değil rabbin seni kendine çekmek için dert veriyor onu bulman için sana dargın değil. { Yemin olsun, kuşluk vaktine;
Kararıp sakinleştiğinde geceye ki;
Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.( İnşirah 1,2,3)}
tüm bilgiler için çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim
allah razı olsun adım kuray senin nedir bende edeyim dua
Allah yardımcın olsun akşam seni dualarimda agirlicam yolunu kaybetme abi Ayşenur adım
tabi birde uyumam şart mı namaz kılmam için
çok teşekkür ederim sağolsın bende dua edeceğim :)
Evet yatsı vakti uyu alarim kur uyan Allah senden razı olsun abi selâmetle
amin cümlemizden
i know this much is true. İzle knkm
One ne ile ilgili
İki tane ikiz var. Biri herşeyi yöneten, biri herşeyi batıran/kusurlu olan. Finalinde sürpriz var. Faydasını görürsün çok.
Tamam teşekkür ederim bakacağım buna