Sevgilimle uzun süredir beraberiz ama çok donuk yapısı var, sizce ben mi yanlış düşünüyorum yoksa ciddi bir yanlışlık mı var?

İyi akşamlar beyler bayanlar , sevgilimle uzun süren bir ilişkim var , ve kendisini çok seviyor ve çok önemsiyorum. Onun da beni önemsediğini ve sevdiğini biliyorum ancak şöyle bir sıkıntı var , kendisi çok donuk, elimi ben onun elini tutmadığım sürece tutmaz (tutmaya yeltenmez) , ben onu öpmedikçe o beni öpmez , birbirimize sevdiğimizi söylemeden uyumayız evet ama gün ortasında yine ben adım atıp söylemesem söylemez , ben bir aktivite yapmak istediğimi söylemesem o hiç söylemez , bunun gibi daha bir çok şey sayabilirim. Evet beni önemsiyor , hasta olsam uzak da olsa bi şekilde ilgilenir , arar sorar , muhabbetimiz de çok koyu , ama uzun süren bir ilişki boyunca hala böyle çekingen davranması benim çok garibime gidiyor. Kendisinin ilk sevgilisiyim. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa gerçekten bir yanlışlık mı var çözemedim. Sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Eklemeyi Unuttuğum bir husus , kendisinin dertlerine ve sorunlarına da yardımcı olamıyor olmam, yani bir derdi olduğunda elbette ilk sorduğumda anlatmasını beklemiyorum ama bence 16 ay gibi bir süredir berabersek anlatabilecek aşamaya gelmiş olması lazım diye düşünüyorum neticede ben onun sadece iyi yanında değil kötü yanında , gününde de yanında olmam lazım , ilişkiye bu 2 tarafın farkındalığıyla başladık
Sevgilimle uzun süredir beraberiz ama çok donuk yapısı var, sizce ben mi yanlış düşünüyorum yoksa ciddi bir yanlışlık mı var?