Sevgilimle statülerimiz uymuyor sorun olur mu?

Merhaba lütfen yanlış anlamayın erkek arkadaşımı aşağılamıyorum onu çok seviyorum ama hayatlarımız hiç uymuyor o köyde büyümüş biri ben özel okullar da okudum normalde buluştuğumuzda anlaşıyoruz bir sorun olmuyor kendisini geliştirmiş biri memleketimiz de aynı, aynı üniversite de de okuyoruz sadece bölümlerimiz farklı ancak bana annesinden kardeşinden ev hayatından falan bahsettiğinde aşırı rahatsız oluyorum çok cahil bir ailesi var katlanamıyorum masa da yemek yemeyi bilmiyorlar hep yer sofrası dometesi kesmekten acizler ıssırarak yiyorlar ev düzenleri falan aşırı kötü bu devirde dantelli mi kalmış annesi ilk okul mezunu birde ve kendini geliştirme kaygısı yok babasını maalesef kanserden 5 yıl önce kaybetmişler ama devletten asgari ücreti aşkın burs geliyor eve geçmiş sıkıntıları yok ilerde evliliğimizde bu sorun olur mu çok korkuyorum ayrıca annesi çok anaç oğlum da oğlum diyor yanına asla birini yakıştırmıyor mesajlarda bana çirkin dediğini görmüştüm neyseki sevgilim annesine karşı çıkmış güzel olduğumu beni sevdiğini söylemiş

Sevgilimle statülerimiz uymuyor sorun olur mu?