Öncelikle herkese iyi akşamlar, tam 1.5 senelik ilişkimiz var ve birbirimizi seviyoruz. Evlenmeyi düşünüyoruz ama birbirimize çok zıt karakterimiz var. Örneğin ben hayvanları çok severim ama o hiç sevmiyor hiç istemiyor. Dinlediğimiz müzik tarzları çok çok farklı o benimkileri sevmiyor ben onunkileri. Ben sürekli kendimi geliştiren ve yeniliklere açık bir insanım ama o stabil sabit olmayı seviyor. Mesajlaşırken sürekli konuşmak istiyor ama çok kısa cevaplar veriyor ve ben buna sinir oluyorum ama hep aynı. Hep benden bekliyor mesela bir gün seni seviyorum demeyeyim o da demiyor. Ben bir gün moralim bozuk olsun keyfim yerinde olmasın ona pek yazamayayım hemen trip atıyor ters ters konuşuyor. Maalesef sinir hastasıyım en ufak bir şeye sınır olan biriyim, hiç alttan almıyor ve hemen karşı atağa geçiyor... Ben müstakil bahçeli evde küçük bir şehirde yaşamak isterken o şehir ve apartman istiyor. Ben denize girmeyi sahil severken o tam tersi. Bazen anlaşamayabiliriz dedigimde çok kızıyor ayrılma konusu olacak diye üzülüyor ağlıyor ayrılmak istemiyor. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Benim mesleğim asker o yüzden farklı şehirlerde yaşıyoruz ve şimdiye kadar 3 kere buluşabildik.
Benim sorum şimdi biz mutlu olabilir miyiz? Evlenince de bu sivri dilli olma ve karşı gelmeler devam eder mi? Yoksa toparlar mı? Gerçekten çok üzülüyorum. Ayrılmak istemiyorum çünkü onu seviyorum ve o da beni seviyor.
Benim sorum şimdi biz mutlu olabilir miyiz? Evlenince de bu sivri dilli olma ve karşı gelmeler devam eder mi? Yoksa toparlar mı? Gerçekten çok üzülüyorum. Ayrılmak istemiyorum çünkü onu seviyorum ve o da beni seviyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer