Eşim ve ailem arasında kaldım akla ihtiyacım var?

Biriyle iş konuştum eşim kıskandı babamın evine getirdi bana zarar vermemek için ama sadece iş sonra babam kovdu eşimi ne demek istiyorsun diye eşim ertesi gün özür diledi benden babamdan yanlış anladım kıskandım dedi babam tabi küfürler etti eşimde dayanamadı küfür etti bırnırlerıne girdiler babam bana gidersen seni silerim diyor eşim de gel diyor 4 gün oldu ben eşimi seviyorum maddi durumu yok annemde ondan eşimi istemiyor ama ben çalışıyorum kendime bakıyorum sorunlarım yok maddi anlamda sadece sosyal degılız babamda gözünün önüne bak ılerde durumu iyi olan sana değer veren biriyle evlen diyor en son eşim bugün pazar gel artık dedi gelmiyorsan olmasın dedi annemde seni silerim sakın gitme diyor babamda gitme diyor arada kaldım ne yapacağım bu arada ailemin de maddi durumu yok ben çalışıyorum anlamıyorum neden iki arada kaldım ne yapacağım

Güncellemeler
1 yıl
Bugün gidicektim eşimin yanında telefonda aileme küfürler etti çok sınırlendım yarı yoldan döndüm üzüldüm akşamında kayınpederim babama mesaj atmış kızını gönderirsen g**vtsın yazmış gidemedim her şey bitti eşimde saygısız mahkemede bişey almadan boşan dedi boşanıyoruz
Eşim ve ailem arasında kaldım akla ihtiyacım var?