Merhabalar temmuzda düğünüm var bir annem bir babam var evimiz 2+1 eşimle ailemle kalmayı düşünüyorum kiralar faiş pahalli
Nişanlım 8 kardeşler kabul ediyor ben tek çocuğum olur mu olmaz mı yaşayan var mı
Nişanlım 8 kardeşler kabul ediyor ben tek çocuğum olur mu olmaz mı yaşayan var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok ciddi sorun ya ozeliniz olmaz rahat rahat takilamazsiniz. Esin şu an seni sevdiği için kabul ediyor ama zamanla o da ayrı ev isticektir
Evet tabiki rahatlık olmaz bunun zaten farkındayım ama Kiradada rahatlik var para yok ailemin yanında her yere tatile gidenilirim kirada anca ye iç çalış maddi durum zor oluyor bilmiyorum bakıp gorucex
O da calissin
Olmaz ev küçük özel hayatınızı rahat yaşayamazsınız rahatça gece kalkıp duşunu alamayacaksin istedigin gibi rahat davranamayacaksın aksam olunca karina sarılıp koltuğa uzanıp beraber bi film bile izleyemeceksiniz o yüzden baştan ayrı bi evde oturmak çok daha mantıklı
Nie bunu yatak odasında yaparım Tv de var sadece duş sorun
istediğin gibi seks yapabilecekmisiniz ses çıkacak mi diye düşüneceksin belki karın evde şortla dolaşmak isteyecek bence sen iyi düşün sonradan pişman olma çevremde kimi görsem bu şekilde birlikte yaşayan çok pişman
Evet haklısınız bu konuda bazı şeyler zor olcak ama kiraya 18 bin vermek çok asiir fazla onparayla tatile çıkarım yurt dışına giderim ailemin yanında ne biliyim herşeyi yapabilirim
Bence olmaz neden yatak odasi olmaz gbi gelio bana sıkıntı olur gbi geliyor sonuçta illa ozeliniz olucak
bu senin eşinin ve anneni ne kadar anlattıkları önemli
Ooo galiba güneydoğulu kabul eder ilerde sıkıntıda çıkar
Ne gibi sıkıntı çıkar ki
Ev üstüne ev olmaz eğer kesin bir mecburiyet yok ise tavsiye etmem.
hangi sehir ve evde toplam kac kisi olacak?
İst işte annem babam ve eşim
Evet İstanbul zor şehir. Haklısın. Eşinde kabul ediyorsa, süper. Sadece yalnız kalmanız zor olcak.
Eğer esin sorun etmiyorsa bir problem olmaz.
Banyo en büyük sorun
nişanlın kabul ediyorsa neden olmasın
Ediyor ama her kafadan bir ses çıkıyor kimi olur diyor kimi olmaz benimde kafam karisti
Zor...
Ev üstüne ev olmaz
Kiraya çıkınca rahatlık olucak ama para olmayacak ve nereye kadar kirada oturabilirim
Olur neden olmasın
Neden olmasın ki
Yorumlara bak herkes farklı kafada benimde kafa karisiyor
Onlara değil eşinin fikrine bak kendi ayaklarınız üzerinde durunca ayrılırsınız başka eve
Teşekkür ederim bakalım bende kiraya ödeyeceğim para yeni bir daire alırım diyorum altınları satıp birikmiş paramda var direk kiraya ciksam ev ihtimali bile yok
yaşayamazsın