Birinden hoşlanıyorum uzaktan uzağa onunla evlenme hayalleri kuruyorum. Evlenip bir tek uyumaya kendi evimize gittiğimizi çünkü benim için mükemmel biri ve ailemle vakit geçirmesini hep çok isterim. Tabi ilk aylarda kendi evimizde oluruz cicim ayları sonra hep beni annemgilden almaya gelir çocuğumuzda olur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben olmazmiyim amacim ciddiyet evlilik senin gibi birisini ariyorum hanfendi hic sevgilim olmadi sadece boyum kisa biraz olur dersen tanisalim ozele gelirsen gizliden cikarim olur dersen? Tanisalim
Yok istemiyorum çünkü benim aklımda kalbimde başka biri var senin boyun kaç ki
Boyum 166 niye sordun
Kısa değil ki bende 1.55 sandım
1.66 kisa degilmi nasil ya sen istermiydin 1.66 birini🤔
Benim boy 1.57 hemen hemen aynı boyda birinden hoslanmistim olmadı sonra ama sevdim genede iyiydi tipi efendiydi boy sıkıntı değil yani
Vay be helal olsun o zmn sevmeyi biliyorsun e peki su anki sevdigindemi kisa
Hayır 1.90 küsur ama uzun olduğu için değil tatlı durduğu için seviyorum efendi o da öyle birine benziyor inşallah öyledir kibar konuşuyor saygılı böyle
Vay vay 1.90 mi kendimi e zi k hissetim simdi onun yaninda ya😑
Ya neden öyle düşünüyorsun bak bu şekilde düşünüp ozguvensiz olursan kimse sana bakmaz ama
Bakmiyo zaten valla sen sanslisin ya efendi birinide bulmussun daha once hic sevgilin oldumu hic peki mrk ettim
Hiç olmadı ama bahsettiğim kişide sevgilim değil zaten hoşlandığım ve bakarlar emin ol ama sende biraz çekimli ol böyle karamsar olma
Yaa ne guzel yazmissin off cok begendim cok tatli dusunceler🙂
Di mi ya teşekkür ederim 🙂
Evet valla knk masallah ya cok hosuma gitti ilk defami sevgilin olcak bu erkek☺
Evet olursa yani beni sadece sima olarak biliyor jdjdjd
Sima derken knk anlamadim😂
Yani yüzümü biliyor bir tek 😄
He anladim ins evlenirsin bide kiziniz olsun 😊
Ayy inşallah teşekkür ederim 🙂
Onun hiçbir şeyden haberi yok biz çocuğun cinsiyetini bile seçtik 😄
Evet evet simdiden sectik bi yuvaniz olsun beraber onla bi aile olun mutlu yasayin huzurlu kiziniz evin icinde emekleesin oynasin 😊 evin neseşi olsun
Öyle yazınca sen kalbim küt küt oldu yarın görmeye gideceğim bakalım beni özlemiş mi jsjsjsj
Ins knk gor tabi😊
Iletisim varmiydiki tanisma falan nasil anliycanki ozledigini benden haberi bile yok demistin ondan dedim knk
Yaa böyle uzaktan uzağa nereye kadar gider bilmiyorum ama uzun boylu fit orta bir tip eline bebek çok yakışır ya 😄
Ya evet tabiki hele bi svgili olunda gerisi gelicek😊
Olmaz ki bakmaz bana
Sebep e nsil evlencenki o zmn bosami hayal kuruyon knk
Büyük benden ben 19 o 25 yaşında sonra hem ben kisayim hemde daha dindar eş ister belki ben kapalıyım ama ferace giymem normal pantolon gömlek
Uzaktan uzağa olayını fazla mı abartmışsın ne
Ahahahha evet kaptırdım fazlaca
Aklı olan böyle bı sye yapmaz 😄
Aaaa neden
Yani birincisi bu tür erkek ya da bayanın ailesine yajin olmak zamanla probleme sebep olur , ikincisi ben şahsen bir erkeğin ya da kadının kendine güvenmesi sorumluluk sahibi olması için o kadar iç içe olma taraftar degilim
Çok doğru diyorsunuz ama benim annem babam şeker gibi insanlardır beğendiğim çocukta çok düzgün birine benziyor tam annemle babamın seveceği bir tip yani
Yanlış anlama ben senin anne babana laf etme haddine sahip değilim benim anlatmak istediğim bunun dışında ne kadar herkes şu an birbiriyle de anlasiyo olsa ben evlilik ve ondan sonraki hayatı çok farklı gördüğüm için ve çevremde de şahit olduklarım olduğu için böyle söyledim. Yani bırak anne baban ve o çocuğu belki sende çok iyi anlaştığını düşündüğün biriyle evlenince bugün anlastigin şeyleri çözemediğin durumlar olur çünkü dediğim gibi evlilik şu ankinden çok başka bı şey siz belki başbaşa olup cozersiniz ama senin dışında onların arasındaki bir sıkıntı da belki çözülemez bu iki tarafında kötü olduğu için değil sonuçta herkes farklı karakter ve farklı bakış açısı demek aynı evde olunca atıyorum sen anne baban ve eşin 4 farklı karakter düşünce ama seninle eşin 2 farklı karakter düşünce yoksa herkes harika kişilikler olabilir lütfen yanlış anlama
Aaa çok güzel acikladiniz bende o zaman sık sık gitmem haftada iki defa gideriz olur öyle
En güzeli 😄uzak da olma çok yakında hem senin ailene hem eşin olacak kişinin ailesine
Birde şunu diyim hergun de gitsen eşin seni evinde bulsun :) bu da benim kendi düşüncelerim aciklarim da uzun uzun sebebini de gerek yok yani birbirinizi evinizde bırakıp orada bulun sonra nereye isterseniz birlikte gidin :)
Yok annemgilden beni almaya gelsin arabayla jsjsj
Komşular görsün hem jdjdj
Neden görecek komşular? 😄Galiba daha başka şeyler var senin anlatmak istediğin bunun altında yatan nedenler burdan yazmak istersen yazabilirsin ozelden istersen ordan yazabilirsin
Bak bak kizi ozele cekme cabalari olm sevdigim var diyo kiz utanmiyomusunuz lafi uzatip muhabbet kurup amaciniz kizi ozele cekmek bu taktigi biliyorum yapmayin
@Sensizasla34 hayır sana ne oldu beni ne kadar taniyosun da böyle konuşma hakkını buluyosun özele çekip ne yapacağım mesela? Anlaşılan bu konuda kötü hadiseler yaşamışsin belli ama az ötelerde oyna rahatsız olursa pay sahibi yazmaz ya da engeller
Üstüne ketçap mayonez de ister misin bu hayalinin?
Ketçap bol olsun 😄
kocan iş güveysi gelirse mümkündür
Gelir canım ya inşallah 😄
sana gelmeyecekte kime gelecek
Aileme jdjdjsidi
gelir gelir
evlenelim mi🙄🖖
Senle değil ya hayal kurduğum kişiyle
hayalin nasıl biri peki merak ettim. evlenirim dediğin insan nasıl biri
Ahlaklı düzgün birine benziyor
anladım inşallah kalbine göre verir
Amin inşallah teşekkür ederim sizede