- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşta muhtelemen bunla ilgili ufak espriler yaptı, sende ciddiye almadın gülüp geçtin. Öyle mi?
167 Yorumla
Soran1 yılhayir basta flortoz oldugundan bahsetmisti ama benim arkadasimin exi oldugu icin uzak duruyordum ne ara buraya geldik anlamadim yani ben dalgaya alan biriyim
- 1 yıl
Arkadaşının exiyle konuşman baştan yanlışmış kuzu. Uzaklaştır kendinden. Bugün senle konuşan yarın senin başka bi arkadaşınla da konuşur. Hayır gelmez zaten o yüzden de. Yorma kendini boşuna.
Soran1 yılex nisanlisi desem daha iyi olur ama onlar ayrildiktan sonra arkadas olmustum zaten kizla bilemiyorum ya istemiyorum zaten cok sadece egleniyorum gibi acikcasi konusabilir sorun yok kiminle mutluysa onunla yoluna baksin
- 1 yıl
Konuştuğun kişi kız mı yani?
Soran1 yılhayir erkek. onun ex nisanlisi benim arkadasim
- 1 yıl
Kız öğrenirse onla arkadaşlığın da bozulur ama. Ayrıca sapıklaştı diyon. Niyeti bişeler yaşamak. Dikkat et kendine lütfen, bi yerden sonra kaptırmayasın kendini.
Soran1 yılevet ogrenmesini istemiyorum bir ara konusu gecmisti sadece anlik konustugumuzu soylemistim arkadas olmadigimizi falan ama konustugumuzu anlamistir bence Şu an o kizla konusmuyoruz pek zaten ama yine de hos degil evet ama iste bisey yasayamaz onunla bulusmayi dusunmuyorum birbirimize de uzagiz zaten tesekkur ederım egleniyorum suanlik ya kufur yerim bugun ya da yarin ama onu biraktigim icin tahminen xd
- 1 yıl
Buluşmasan da sohbeti etkiler, herhangi bişeyi etkiler. Fiziken olmasa da sanal bişeler olur, durduramazsın kendini istesen de. O yüzden en mantıklısı sohbeti bitirmen. Herif niyeti bozmuş zaten.
Soran1 yılya zaten kafamiz falan ayni dusuncelerimiz farkli sadece ayni seylerle egleniyoruz ama iste yani bilmiyorum suanlik biseyler olmasa daha iyi
- 1 yıl
Farkında mısın bilmiyorum ama. Olsa nasıl olur diye düşünüyosun. Bir an önce ayır yolları. Karşı koyamayacaksın yoksaa bi yerden sorma.
- 1 yıl
*sonra
Soran1 yılevet bir sekilde konusmayi kesmek istiyorum ama cocuk sanki inadima inatlasicagimi bildigi seyleri soyluyor sonra tekrar ayni oluyoruz ins bugun yarın kesicem
Soran1 yılsagol yorumun icin
- 1 yıl
Bu son dediğin manipüle tekniğidir. Yazmanı sağlamak için yapıyo bunu. Herif senin bagını bulmuş, deli gibi kullanıyor.
- 1 yıl
Merak ettim. Senin kendinle sorunun ne? Aşamadığın ne var?
Soran1 yılyani bilmiyorum belki de deniyordur sadece beni ondan etkilenicegimi dusunuyor zaten sırf arkadasimin ex i ilgimi cekmiyor dedigim icin Şu an konustugumuz icin ksar demeye calisiyodu zaten benim kendimle ilgili bir sorunum yok neden oyle dedin ki baska sorunlarim var sadece
- 1 yıl
O sorunlar ister istemez sana da yansır ama kuzu. Hatta şu an onla konuşman bile o sorunların getirisi. Sana hata yaptırmadan bir an önce çözmeye çalış o sorunları.
Soran1 yılolabilir ama eglenceli biri yani biraz benden daha iyilerini bulabilirken acaba sadece elde etmeye mi calisiyor of konusamiyoruz ki adam gibi
Soran1 yılacikcasi sorunlarimi konusmak istemiyorum haftaya pazartesi yine psikayriste randevum var moralimi bozuyor. umarim o cocuk icinde neyse iyi o olur
- 1 yıl
Psikiyatrist mi bozuyor moralini, sorunları anlatmak mı?
Soran1 yılhayir aslinda sadece sorunlarimi halledemiyorum ondan kaynaklı ilacli tedaviye baslarim gibi korkuyorum biraz
- 1 yıl
Bak söylediğime basit bakma. Benimle konuşup toparlandığı için ilacı, psikoloğu falan bırakan arkadaşlarım oldu. Ben ilaç kullandım zamanında. Özel bi sebepti, buraya yazamam. Çok iyi anlayabiliyorum bu yüzden bu durumları. Eğer istersen elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Bak şöyle bakabilirsin. Biz o çocuktan bahsederken ben senin aşamadığın şeyler olduğunu fark ettim alakasız bi şekilde. Bunu sen bambaşka bi konudan bahsederken anlayabilen seni de anlar merak etme 😊
Soran1 yıltesekkur ederım ama boş ver gerekmiyor cok yasayabilcegimi dusunmuyorum zaten ben uyuyorum iyi geceler tekrardan t3sekkurler
- 1 yıl
Eğer istersen yaşarsın, herr şeyi de aşarsın. Umutsuzluk yok, vazgeçmek yok. Hele kendinden asla vazgeçmeyeceksin. Her şeyin bi yolu bulunur. Ama kendini kaybedersen, kendinden geçersen işte orası çok zor toparlanır. Ne zaman istersen sana uzanmış bi el var, açılmış bi kalp var. Gel olur mu? İyi geceler kuzucuk 🥰🫂
Soran1 yılsagol tesekkur ederım bakalim ya
- 1 yıl
Ne zaman istersen buralardayım ben, çekinme lütfen. Seve seve yanında olurum 😊
Soran1 yılod of
- 1 yıl
Noldu ofluyon?
Soran1 yılkufur yedim ark dan cikardi
- 1 yıl
Karakterini belli etmiş kuzum. Bi kadına küfür edilir mi hiç? Hemde böyle bişe için? Niye etti o küfürü? Çünkü yakınlaşmak istedi ve izin vermedin.
Soran1 yılevet dedigi seyleri yapmafim diye en son ugrasiyodu silemiyosun kiyamiyosun falan dedim sonra gor bakalim silemiyor muyum dedi sildi daha da istek atmadim da bilmiyorum
- 1 yıl
Gel biraz konuşalım seninle. Sende fark ettiğim şeyleri geceki sohbetten biliyosun zaten. Onun dışında da fark ettiğim şeyler oluyo. Biraz toparlayalım seni. Ki istemsizce bi hata yapma kuzu 😊
Soran1 yılyok burdan iyi sagol yinede
- 1 yıl
Peki, sen bilirsin. Umarım iyi niyetimi anlayarak hayır demişsindir. Bu arada son olarak şeyi de söyleyeyim. Manipüle edilmeye açık bi insansın sen. O açıdan da dikkat et kendine.
Soran1 yılevet olabilir anlamiyorum pek
Soran1 yılŞu an tekrardan s. ktir yedim kotu olduk
Soran1 yılsagol
- 1 yıl
İyi de zaten küfür edip engelledi dedin. Sana sırf cinselliğe izin vermedin diye küfür eden biriyle yine niye konuştun ki?
Soran1 yılwngellememisti ark dan cikarmisti en son cinsselj de degil olay ya anlatmasi da bilmiyorum zor geldi
- 1 yıl
Tamam da senin ondan uzaklaşmak istemenin en büyük sebeplerinden biriydi cinsellik.
Soran1 yılbnde biraz unutkanlik var kafam almiyor sekstng yapmaya calisiyodu da umursamiyorum aslında o degil agzina ederim bunun bulussak kufur olarak soyluyorum sadece ona uygun biri degilim deli oluyor yani bana
- 1 yıl
Sen ne olsun istiyon peki?
Soran1 yılhcbsey konusmayi birakamiyorum sadece
Soran1 yılonun tamamen silmesini istiyor da olabilirim
- 1 yıl
Bunu ona neden söylemiyorsun?
Konuşmayı bırakamaman yalnızlıktan olabilir mi?
Soran1 yılsoyledim sadece eglencelisin duygualarini da ilgini de kullanmak istemiyorum flan anlamiyo iste maxlin teki ya
Soran1 yılbana sevimlisin ve gizemlisin bu yuzden konusmaya devam ediyorum falan demisti kusmeden
- 1 yıl
Sen neden kopamıyosun sence? Ki kullanmak istediğini de biliyosun üstelik.
Soran1 yılonun mu kullanmak istedigini anlamadim
Soran1 yıleglenceli biri sadece nedenini ben de bilmiyorum
- 1 yıl
Evet. İlk gece konuştuk ya.
- 1 yıl
Yalnız kalmaktan mı korkuyorsun sen yoksa?
Soran1 yılhrsey cok karisik amaci umurumda degilmis gibi oylesine konusuyorum bence
Soran1 yılhayir arkadasim var ve ondan once de flortlerim oldu zaten
- 1 yıl
Umrumda değilmiş gibi diyosun. Ama yavaş yavaş sende istemeye başlıyorsun farkında mısın? Bak kaptıracaksın kendini, karşı koyamayıp olmadık şeyler yapacaksın. Sonra hepten yıkılacaksın.
Soran1 yılben tamamen sanal takiliyorum ama ona gelmem zaten zamanini caldigim icin de kufur etti yani bence endise edicek bir durum yok ya birakjr neyi istiyorum anlamadim o sylsri bana yapamaz ki istese de merak etme ve bseyler yapmam yani
- 1 yıl
Fiziksel olarak yapamaz eyvallah. Ama senin libidon zaten yüksek. Onun bu cinsel yaklaşımları az da olsa yükseltiyor seni. Bu yüzden fiziksel olmasa da sanal bişeler olabilir, o an ki yükseklikle ona bişeler atabilirsin. Biraz söz dinle ya 🙄
Soran1 yıllibidomun yuksek oldugunu nasil anlafin bisey atmam bu arafa oyle biri olmadigimi soylemistjm of
- 1 yıl
Bişeleri anlamak için tanımak gerekmez ki kuzum. Tavırlar, davranış ve yaklaşımlar çok şey anlatır doğru okursan.
Soran1 yılhayir gercekten oyle bisey olamaz diym sana o zaman dalgaya almak keyifli soyledigi seyleri
- 1 yıl
Olamaz deyip kestirip atma. İnsan duygularını kontrol edemez. Bi anlık, bi saniyelik boşluğa düşmeye bakar.
Soran1 yılya sacmalamaa
- 1 yıl
Arkadaşlarımdan çok gördüm bunu kuzum. O yüzden ısrarla söylüyorum. Dedim ya, libidon yüksek senin. Hatta bastırmakta zorlandığın zamanlar bile oluyordur muhtemelen. O yüzden dikkat et ona, kendine. Konuşacaksan da cinsel muhabbet açmasına izin verme, tersle. Yüksek olduğun Bi an, bi anlık boşlukla çok hatalar yapılır. Üzülmeni istemem, yüzünün asılmasını bile istemem. O yüzden bu kadar ısrarım.
Soran1 yılya abi sonlara dogru biraz sacmaladin bence libidom falan yok gercekten neden anlatamiyorum kendimi benden daha iyi mi biliyosun ya da eglence amacli mi soyluyosun anlamadim ama hos degil
- 1 yıl
Ben asla haksız çıkmam. Ama umarım bu sefer haksız çıkarım..
Soran1 yılcikicaksinn o anca hayalini kurar
- 1 yıl
Umarım çıkarım kuzum, ilk defa haksız çıkmayı bu kadar çok istiyorum 🥰
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılE konuşma nası fikir 😂
139 Yorumla
Soran1 yılhoslandigini soyledi de degisik
- 1 yıl
Ula hoslanması sapık oldugunu değiştirmez sende değişiksin bunu ciddiye alıp bide soru soruyon ehjjxx
Soran1 yılkanka soruyu pkudugunu dusunmuyorum da neyse
- 1 yıl
Knk sapık diyosun napcam ben bunla bulusmus olsak nası olurdu diyosun kendi içinde çelişki yaşıyosun 😂
Soran1 yılof anlamiyosun
- 1 yıl
Yav sen konusmayı kestin mi
Soran1 yılŞu an konusmuyoruz kufur edip sildi ugrasiyoken yani
- 1 yıl
İyi yapmışsin bide kendini bir sey saniyo baksana
Soran1 yılevet ucub3 nin teki Şu an tekrardan barisitk ama hep boyle oluyor iste birakamiyorum o da ugrasiyo
- 1 yıl
Knk sen slkmısın fgbhjljg
Soran1 yılnden
- 1 yıl
Niye barisıyon aww
Soran1 yılo ugrasiyo
Soran1 yılnyse yine kotuyuxz
- 1 yıl
Sal ulan sall sdfdfgfg olm ben milletle normal konuşuyom yine engel yiyom sapıklar ilgi görüyor ulan hayat be
Soran1 yıljsudbwjfh dmek ki bu hayatta sapik olucakmissin ogrénmis oldun hosafagizli..
- 1 yıl
Vay mk
Soran1 yılLSUDJEOQNSKXNF
- 1 yıl
Simdi birine çiplak foto atmaya gidiyom dermuşim falan rfgjjs
Soran1 yılbu arada cocuk onu istemedigim halde atti slak mdir nedir
Soran1 yılay deme boş ver yapma oyle syler
- 1 yıl
Fotoya baktın tabi deme sende az değilsin ha
Soran1 yılyok lan sildirdim geri bakmamak icin pc yi actim ksuqydny canım msn
Soran1 yıl*s, lak misin yazmistim niye ceviriyo ya
- 1 yıl
He iyi aferim bakma ayıp sfgjgx deli o deli
Soran1 yılevet oyle umurumda degil ama hoslaniyo gibym boku yexdim amxk
- 1 yıl
Yuh la nası hoslanıyon hicmi ilgı görmedin wffgjhx
Soran1 yılilgiyle alakasi yok ya
- 1 yıl
Lan nasi sevebiliyon aklım almıyo
Soran1 yılcok hayati bosvermislxk var ben de ondandir degistim
- 1 yıl
Bendede varda yani boyle olmadim wfvjj dünyanın en yanliz insanıyim hiç birsey yolunda gitmiyo zaten ulan hayatt
Soran1 yılhrkesn hayati farkli yapicak bisey yok ya cikar illa bir gun
- 1 yıl
Seninki anormal çok farklı anladik zaten 😂
Soran1 yıl😭😭
- 1 yıl
Ağlama bee
- 1 yıl
Uyumuyon mu sen
Soran1 yıluyudum uyandim maalesef
Soran1 yılcok karisik olaylar
- 1 yıl
Ilginc
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, user1011yf 💕 Gerçekten can sıkıcı bir durum. Eğer konuşmalar seni rahatsız etmeye başladıysa ve kendini kötü hissediyorsan, onu sonlandırmak en sağlıklısı olabilir. Kendi sınırlarını ve rahatlık alanını korumak çok önemli. Kimse seni rahatsız etme veya sınırlarını zorlama hakkına sahip değil. Birkaç gün ya da yarın değil, hemen bile olabilir. Kendine iyi bak ve huzuru öncelik yap 🌟💪
12 Yorumla
Soran1 yıltesekkur ederım askim rahatsiz gibi degil de asiriya kaciyo sinirimi bozuyor haraketleri
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOf, geçmiş olsun user1011yf 😔. Böyle rahatsız edici hareketlere hiç kimsenin katlanmak zorunda kalmaması gerek. En iyisi, hemen uzak durmak. Blokla gitsin bence! Kendi huzurun her şeyden önemli 🌸💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılO zaman direk uzaklaş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSapık olduğunu belli etmiş işte uzak dur bence. Bunun gibileri cezasından korkmasa sokakta bile birilerine saldırır.
11 Yorumla
Soran1 yıletse de alistm boku yedik jher turlu ablos
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeklerin büyük bir kısmı sapık zaten uzak dur. Seninle ciddi düşünen biri sevgiliyken cinsellik istemez evliliği bekler.
15 Yorumla
Soran1 yılacikcasi ne dusundugu umurumda degil onun hosuna gitmeye calismiyorum sevmiyorsa sevmesin problem degil bu davranislari kotu ya bilmiyorum uzaklasicam zaten
Cevap sahibi1 yılSen akıllı bir kızsın bazıları sırf sevgilisi ondan ayrılmasın diye bekaretini bile veriyo
Soran1 yılay igrenc bu cocuk da bugun tutturdu bakire msn falan aptl mdir nedir ya sussun diye bisey demek zorunda kaldim ne yasiyor anlamiyorum ya da sinid etmeye calisiyor
Cevap sahibi1 yılEngelle geç ergenlerle uğraşılmaz
Soran1 yılbebek desek daha iyi hoslandigi icin engellemek istemiyorum uzulsun fe istemiyorum
1 yılSanal ortamda bazı şeyler kızlara göre hızlı gelişebiliyor. reelde tam tersi oluyor genelde
10 Yorumla
1 yılİlk başta tavrını ortaya koymasan böyle olur 😑
117 Yorumla
Soran1 yılaskim ikimiz de dalga gecen tipleriz belki soyledigi hicbir seyde ciddi bile degildir sadece dusunuyorum oyle
- 1 yıl
Erkoların sağı solu belli olmuyor benimde bir tane vardı hiç hesapta yokken durduk yere cinsel şeyler sormaya başladı çocuğu sevmiyordum bile aq neyse engeli basmıştım ben sende öyle yap
Soran1 yılama benden hoslandigini soyledi bir kac gun once trip falan atmaya basladi Şu an icin de alismis bana engelleyemem ya olamicagimizi soyleyip uzaklasmayi dusunuyorum
- 1 yıl
Valla benimkiside bende hoşlandığını söylüyordu. Seninki nasıl bilmiyorum ama benimki günün en az 10 saati benimle yazışıyordu ama hem sapıkça bir hareketi oldu bana hemde hoşuma gitmeyen yanları vardı o yüzden engelledim. Etraflıca düşün elle tutulur bir yanı yoksa engeli bas knk
Soran1 yılya benim biraz hosuma gidiyor m. lin teki de bilmiyorum Şu an yine cikarfi ark dn msela geri istek atmasam mı diye dusunuyorum
- 1 yıl
Aşkım gelecek görmüyorsan konuş bence de bu çocuk taktiksellik seviyor anlattığına göre istek atarsan başka arayışlara girer seni unutur
Soran1 yılatmadim zaten baya zaman gecti cs girelim demistim butun degerlerime sovuyor sirf istedigi seyleri yapmiyorum diye
- 1 yıl
Çok toksik bunda ne buluyorsun yakışıklı olsa bile çekilmez
Soran1 yılmetalci bir tipe benziyor barıs akarsu muydu neydi onun gibi de bilmiyorum eglendiriyor beni ondan
Soran1 yıleglenceli olmasaydi yolu vermistim ama hala vericem bir kac gune sadece biter tamamen
- 1 yıl
Aşkım değerlerim ile dalga geçiyor diyorsun nasıl Barış Akarsuya benzetirsin tip olarak benziyor olabilir ama karakter olarak aslaaa. Barış abiyi biraz araştır istersen hayvansever, okullara konser verip gelirlerini bağışlayan, saygılı, eşsiz bir insandı..
- 1 yıl
Knk dünyada bir eğlenceli o mu sanki liseye mi gidiyorsun üniversiteye mi. üniversiteye gidipte bulamadıysan bir sıkıntı vardır ya
Soran1 yıluni ye gitmiyorum mezuna kalmak zorunda kaldim yani gitmedim hic sagliksal sorunlardan dolayi evet bir o yok ama kotu biri de degil bence Şu an yine baeistik gibi oldu surekli ayni boyle iste
- 1 yıl
Bilmiyorum sanaldan olmaz bence mükemmel biri de olsa sanal bana mantıklı gelmiyor
Soran1 yılneden olmasin olurda benimle olmaz iste
- 1 yıl
Niye kendini alçalttın ki şu an öyle sorunlu bir tip bile peşinde pervane olacak bir kız bulduysa sen hayli hayli bulursun
Soran1 yılŞu an tekrardan kotu oldu aramiz yapicak bisey yok
1 yılRahatsız oluyorsan iletişimini kesebilirsin.
21 Yorumla
Soran1 yılkesicem bir kac gun sonra falan olabilir pf
Gizli Üye(18-24)1 yılDirekt engelle
15 Yorumla
Soran1 yılbenden hoslandigi icin engellemek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılSenden hoşlanmıyor. Niyeti bozmuş çünkü
Soran1 yılkendisi soylemisti bilmiyorum dalgasina soylese bile dusundurucu
Cevap sahibi1 yılBazı şeyler dalgasına denmez
Soran1 yılne hali varsa gorsun ya
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılHemen uzaklaş o tiplerden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSapık olduğuna nasıl karar verdin?
118 Yorumla
Soran1 yılkonusmalarindan
Cevap sahibi1 yılNe dedi?
Soran1 yılbakire msn vs dedi cvp vermeyince patlak birisn falan yapti sonra grup bilmem ne bisey sacmaladi en son hic soylemiyim baya igrenclesti sildi falan hatta sanane dedigim icin cins
Cevap sahibi1 yılEvet niyetini belli etmiş
Soran1 yılhoslandigini ve bana alistigini da soylemis oldu ama inanasim gelmiyor belki de dalgasina
Cevap sahibi1 yılOndan uzaklaşmanı istemediği için roll yapıyor bence
Soran1 yılyani bilemiyorum cok dalgasina takilan biri kendisi bnde bazen anlamiyorum ama reelde daha iyilerini bulabilir ki eski sevgilileri cok guzel gormustum yani of
Cevap sahibi1 yılSeni seçtiğine göre sende onlardan geri kalmazsın. Ama arkadaş her kuşun eti yenir mantığında. İstediği şekilde konuşursan elde ettikten sonra gider konuşmazsan yine gider
Soran1 yılsogudum falan yapmisti bugun biraz uzgun gibiydim ne hali varsa gorsun ya kudurtuyorum ama lavugu iyi giderse de yapicak bisey yok
Cevap sahibi1 yılKendinden ödün vereceğine gitmesi daha mantıklı olur
Soran1 yılyani ama ben de alistim biraz
Cevap sahibi1 yılKaybetmek istemiyorsan onu sana bağlayacak birşeyler bul
Soran1 yılben oyle biri degilim gitmek istemeyen gitmez zaten oyle ugrastikca asil bir seyler olmuyor gibi yani skg surt.. bir diyp cikarsa sasirmam bir anda
Cevap sahibi1 yılSanırım cahilim. Kısaltmaları anlamadım
Soran1 yıls... git sxurtuk yani anladin mi Şu an
Cevap sahibi1 yılŞimdi anladım. Bu kadar da abartmaz diye düşünüyorum
Soran1 yılyapiyor bu arada ben cok guvenemiyorum ama her neyse artik ben uyuyorum iyi geceler saol yorumun icin
Cevap sahibi1 yılİyi geceler
Demekle sana karşı anacı bellı yanı
11 Yorumla
Soran1 yılonu bilemeyiz ya cok dalgasina bir tip
1 yılağzına tekme indir
15 Yorumla
Soran1 yılbunu sanalda nasil yapabilirim
- 1 yıl
sanaldan uzak dur zaten kara kaşın kara gözün için yanında durmuyor
Soran1 yılne icin yanimda duruyormus
- 1 yıl
seni sömürmek ne için olacak
Soran1 yılonu yapamaz iste oyle kolay degil o isler
Gizli Üye(30-35)1 yılTipini beğenmedin tahminen. Yol yakınken ayrıl 🙄
136 Yorumla
Soran1 yıltipi metalci gibi evet tip olarak cok ilgimi cekmedi daha cpk satasirim gibi duruyo ona sadece bi de ondan degil ya bizden olmaz yani
Soran1 yılsildi Şu an zten kufur edip bakalim ne olur
Cevap sahibi1 yılNiye küfür etti. Kaç ayını yedin çocuğun jdndnnddj
Soran1 yılne kac ayi ya takiliyoruz burada
Cevap sahibi1 yılİlgisini sömürmüşsün
Soran1 yılya bi sus kimin tarafindasin sen
Soran1 yılburada olcakti bide
Cevap sahibi1 yılSen istediğin zaman yazıp işin bitince terk ediyorsan onun tarafindayim. Adil ol
Soran1 yılumurumda degil arkadas Şu an tekrardan benimle ugrastigi icin baristik of
Cevap sahibi1 yılSal onu ya 😝
Soran1 yılsalamiyorum ki o beni salmiyor sinir bozucu heric
Soran1 yılherif*
Cevap sahibi1 yılHafiften çekim de hissediyor gibisin hee 😏
Soran1 yılŞu an tekrardan aramiz kotu sksydnwjy
Cevap sahibi1 yılAteşli bir aşk adeta nhfhjfjd
Evlilik görüyorum hocam vahhhşet görüyorum
Soran1 yılamann allahim kacin kdyfnwf7
Soran1 yılo cocuk beni yer gerek yok
Cevap sahibi1 yılBaşka kız arkadaşı yoksa seni darmaduman eder evet klşfdkgşldf
Soran1 yıledemez olum ama yoktur bence
Cevap sahibi1 yılSen bunun en az 3 ayını çaldın bence :D
Soran1 yılyok ya daha bir ay bile olmadi
Cevap sahibi1 yılGt yap lan bişi sorcam
Cevap sahibi1 yılŞantaj yapar sana :P
Soran1 yılneyin santaji LSUDKWMQND
Cevap sahibi1 yılBabanı bulur ss atar jdslfjsdlş
Soran1 yılhadi ya nasil yapicak onu
Cevap sahibi1 yılBilgilerini biliyorsa yapar jkdfjlsk
Soran1 yılneden senin de isine mi gelir tam tersi ben biliyorum onu o benimle ilgili bisey bilmiyor maalesef anonim cim
Cevap sahibi1 yılİşime gelmez şapşik :D onun aklına uyup tuhaf fotolar atma diye söyledim :) anonim ve ben?
Soran1 yılyok atmam oyle biri degilim ki aj
Cevap sahibi1 yılTamam aferin ksdlşfdskşlks
Cevap sahibi1 yılO arkadaşından çok burada bir sırtlan var. Ondan kork 😂
Soran1 yılkim adı neymis
Cevap sahibi1 yılEn iyi cevaplardan biri. Seni çocuktan ayırıp kendisi sana yanaşcak jdndndjdk
Soran1 yıllan hic dusunmedim oyle bisey bilmiyorum ya ksudnsdy
Cevap sahibi1 yıl😂😂
1 yılMerhaba daha görüşmeden böyle olması sıkıntı
10 YorumlaSanal ilişki mi olur
01 Yorumla
Soran1 yıladina iliski demek uygun olmaz zaten Şu an icin sadece konusuyoruz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem