? sorumu aşağı ekledim küt yardım edin?

Bir yıllık evliyim eşim polis işi çok yoğun çok yoruluyo işten gelince biraz dinlenmek istiyo ben hiç izin vermiyorum hep benle ilgilen diyorum onun ailesini sevmiyorum annesini hiç sevmiyorum onunla görüşme hayatından çıkar diyorum. Ufak küçük bişeyde bile kavga çıkarıyorum ama bir senedir kavga etmediğimiz bir gün bile olmadı. Eşim bana bugün boşanmak istediğini söyledi artık hergün kavga gürültüden bıktım ben çok neşeli eğlenceli biriydim benim hayatımı çaldın dedi bana. Abisi ablası onu hiç aramıyor eşim de niye aramıyorsun demiş abisi bugün ona yuvanızda sorun olmasın bizimle konuşuyosun diye biz seni hiç aramıyoruz herkes bu yüzden seni aramıyo demiş bu laf eşime çok koymuş. Eşimin de hataları çok var ama sinirlenince her şeyi söylüyor ama o bana beni hep sen kışkırtıyosun diyo kavağların çoğunlukla sebebi ben oluyorum ben hep kavgalı bi evde büyüdüm babam annen ayrıydı annemle yaşadım annemle de hep kavga ederdik doğduğum evi buraya taşıdığımı anladım eşim de aksine çok mutlu bir ailesi var hiç gam keder uğramamış. Benim ailem de hep yaprak dökümü manzarası. Hiç bitmeyen çözülmeyen konumuz annesiyle görüşüp konuşması ben bunu aşka istemiyorum o da bunun mümkün olmadığını söyledi kimse anasını babasını atamaz sende atamazsın dedi bana.

eşim elinde olmasa bile yaratır ne istersem yapar kötü bi insan değil istediğim zaman dışarı çıkarım istediğim zaman gelirim tabi hep haberiyle. İstediğim makyajı yaparım bana hiç karışmaz bunaltmaz. Çoğu istediğimi hep yapar onun da benden tek isteği ara sıra annemi babamı yoklayalım bakalım nasıllar arada da biz onları davet edelim benim tek beklentim bu diyor bana. Bunda kötü bişey yok diyor. Benim annem farklı şehirde ama tek kalmasın diye eşim bizim evimize gel bizimle yaşa dedi halen ısrar ederdi ben bunları yaptım. Sen bir tane isteğimi yapmadın dedi

bugünde sen adam olmazsın değişmezsin ben boşanıcam dedi bana. Napıcam bilmiyorum nolur akıl verin

? sorumu aşağı ekledim küt yardım edin?