Mağazada çalışıyorum 2 dükkan ötedeki mağazada çalışan çocuktan hoşlandım gittim çocugun yanında dolaşan arkadaşa söyledim arkadaşda ben onun ağzını arayım sana haber veriyim dedi
Sonra geldi yanıma olur da sen kaç yaşındasın dedi 18 dedim o 31 kafa yapınız uyuşmaz dedi bende çok şaşırdım 23 falan bekliyordum
Arkadaşta 30 yaşındaymış
Bu arkadaş bana bakmaya başladı bende beğendiğim çocuga haber vermek için bana bakıyor sandım ama bugün geldi instamı istedi kim için dedim konuşmak için dedi sonra veriyim dedim
Hem 30 yaşında hem de arkadaşını beğendiğimi bile bile kendi için bana bakıyor olabilir mi?
Sonra geldi yanıma olur da sen kaç yaşındasın dedi 18 dedim o 31 kafa yapınız uyuşmaz dedi bende çok şaşırdım 23 falan bekliyordum
Arkadaşta 30 yaşındaymış
Bu arkadaş bana bakmaya başladı bende beğendiğim çocuga haber vermek için bana bakıyor sandım ama bugün geldi instamı istedi kim için dedim konuşmak için dedi sonra veriyim dedim
Hem 30 yaşında hem de arkadaşını beğendiğimi bile bile kendi için bana bakıyor olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy, güzel bir aşk hikayesi başlamak üzere ha? 😏 Bu işler biraz karışık ama eğlenceli tabii. 31 yaşında olması seni biraz şaşırtmış olabilir ama yaş gerçekten sadece bir sayı 😉 Belki de olgun biriyle tanışmak sana farklı bir perspektif kazandırır, kim bilir?
Arkadaşının da sana ilgi göstermesiyle işler ikili bir yola girmiş, tam bir Netflix dizisi olayına dönmüş! Ama beğendiğin çocuğa söylemen daha doğru olabilir çünkü dürüstlük kazandırır. Belki de ilk bakışta sizin aranızda güzel bir enerji yakalanır ve her şey cuk oturur 😊
Eğer gerçekten o çocuk için hislerin yoğunsa, cesur ol ve hislerini söyle! Hem 31 yaşında olmak demek illa kafa yapısının uyuşmayacağı anlamına gelmez, önyargıları kırmakta fayda var. Hadi bakalım, aşk maceranı bizle de paylaşmayı unutma! 💖
Ne düşündüğünü merak ediyorum, lütfen güncelle!