Güncellemeler
+1 yıl
Kendi Şuanda lavaş işi yapıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar genelde kendi bölümünden biri ile evleneceğini düşünür çünkü tanıdığı çoğu kişi kendi bölümünden oluyor bence bu normal bir şey.
Eskidenmis işte, ayrıca belirtmiş bunu.
Her şeyi paylaşmasın mi bu adam seninle?
Evet eskiden öyle düşünüyormuş ama bir sorun olur mu kafama takıldı
Bir şey olmaz
çalışıyorsa iş yerinde böyle şeylere her zaman açık ben senin yerinde olsam güvenmem daha önce de böyle bir şey yaşadığına göre 🤷♂️
Nasıl yani böyle bir şey yaşadığına göre derken
böyle bir Durum olmuş dedin ya o yüzden yazdım, şimdi bu gibi tipler kendi gibi çalışan bir kız bulup 2 maaşlı bir yaşamı hedeflerler
Böyle bir durum olmamış ya eskiden öyle düşünüyormuş ama ona sorsan eşim evde oturacak ev işi falan filan ben çalışıp getiricrm
silkelenme kendine gel böyle süslü püslü hayali laflara aldanma kazın ayağı öyle değil hayatın gerçekleri de öyle değil kalbinle hareket ediyorsun ama beynin kalbinin önüne geçsin ve sana tavsiyem pek de güvenme moralini bozmak için söylemiyorum ileride bir adamın birisi yazmıştı dememen için
eskiden öyle düşünüyor olsa bile bunu sana söylemesi bile abesle iştigal. gereksiz bir söylem
Ya çok teşekkür ederim ben dediydim acaba ilerde kiminle evlenicem nasıl hayatım olucak diye öyle düşünme bende eskiden benimle aynı meslekten biri olsun falan filan öyle devam etti
yani kardeşim seni tanımam etmem ama dikkatli olmanı öneririm ben erkek gözüyle düşündüğüm için senden farklı bakıyorum olaya ve asla güzel sözlere kanıp da ona hiçbir şekilde teslim olma.
Gerçekten çok teşekkür ederim herşeyi göze almam gerekiyor
yani sen de birçok özelliği olan başlı başına bir bireysin. ondan Üstün olduğun tarafların bile vardır. yani yazmayı da anlatamıyorum şunu söylemeye çalışıyorum biraz uyanık ol iyi ölç, biç, tart
Sağolun 🙏🏻
son olarak bir fikrimi daha paylaşayım onu şöyle dene mesela açıktan liseyi okuyacağını bitireceğini ve sonra üniversite düşündüğünü söyle bakalım ne diyecek bu söylemine karşılık olumsuz konuşursa o adamdan sana bir fayda yok demektir
O şekilde oluyor mu gerçekten öyle yapayım o zaman
yani böyle bir söylemde bulun.. ideallerin olduğundan bahset sohbet esnasında eğer seni destekliyorsa hiç sorun yok ama bin türlü bahane ile sana ket vurmaya kalkıyorsa o çocuktan olmaz zaten. biraz aklını kullan iyi bir kızsın ve çok duygusalsın
Tamam çok teşekkür ederim
👋
niye sana böyle bişiyi anlatmış bence problem burada
Dedim ki acaba ilerde kiminle evlicem merak ediyorum nasıl bir hayatım olucak bende eskiden öyleydim benimle aynı meslekten biri olsun isterdim falan dddi konu böyle açıldı
seni sevdiyse ve şu an konuşuyosanız bi problem yok bence sonuç olarak kendi seni seçti gördü beğendi illa kendi gibi meslek edinen üni okuyan biriyle tanışıp evlenmek zorunda değil
Kendi yolda görüp göz kırptı ben değilde
Ben size bir şey anlatabilir miyim çünkü fikre çok ihtiyacım var
tabikide
Öncelikle anlayışınız için çok teşekkür ederim
Bunun eskiden kullandığı bir tiktok hesabı var orada aşk acısı çeker gibi şeyler paylaşmış bende baya önce bunu gördüm dedim ki önceden birini sevdin mi bana yok diyip durdu kaç kere sormama rağmen dün öylesine bir konu açıldı tekrar sordum evet vardı öyle biri dedi ama çocukkenmiş ona sorsanız benim çenem kapansın diyerekten dedim diyor annesinin babasının üzerine yemin ediyor ki sevmemiş sevmiyormuş hiçbir alakası yokmuş ben şoka girdim çünkü 1.5 senedir beraberim şimdiye kadar birçok kez sordum olsa önceden söylerdi diye düşündüm ama bilmiyorum
Ne yapmam lazım 🥺
belki küçük yaştayken olmuştur üstünden çok zaman geçmiştir sana söylemek istememe sebebi de bu konuyı gün yüzüne çıkarıp aranızda problem yaşansın istememiştir hepimiz insansız geçmişti yaşanmış ve bitmiş ilişkilerimi olabilir önemli olan ileriki zamanlarda yapacağın ilişkilerde önine çıkmaması bence sen kafana takma diye söylememek istemiş olabilir
eski yaşanmışlıkların çok büyük bişi yoksa gün yüzüne çıkmasına pek gerek yok bence bu sefer senin aklına geldikçe istemsiz bi kısaknçşık oluşucak
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ve ister istemez insanın güveni kırılıyor elimde olan bir şey değil bilmiyorum ya ama teşekkür ederim size içimi rahatlattınız 🙏🏻🌸
evet insanın güveni sarsılır tabikide ilişkinizin üstünden zaman geçmiş ama bişileri aşabilmiş başarbilmişsiniz bu problem olsa unutamamış olsa taa en başından olurdu rice ederim yardımcı olabildiysem💕💕