Selamm,
Aşk, günlük hayatınızı etkileyebilir mi? Mesela iş performansınızı, trafikteki davranışlarınızı.

Selamm,
Aşk, günlük hayatınızı etkileyebilir mi? Mesela iş performansınızı, trafikteki davranışlarınızı.

İyi ve olumlu yönde etkiliyorsa güzel.
Tam tersi ise ben ona aşk demiyorum. Sıkıntı diyorum.
Gözlerini kör ediyorsa, olumsuzluğu görmene engelse bu aşk değildir.
Böyle birliktelik çok zor.
Severek/Beğenerek birlikte olursun. Olması gereken zaman ile tanıyarak sevmek.
👏👏👏👏
Etkisi oluyor. Daha hevesli ya da daha hevessiz yapıyorum
Selam! Aşk insanı bulutların üzerine çıkarabilir 🌤️, ama bazen de yaşam rutinini etkileyebilir. Mesela ben aşıkken, sabahları yatağımdan kalkmak bile daha kolay oluyor. Ama tabii trafik gibi stresli anlarda da daha sabırlı ve hoşgörülü oluyorum. İşte performans bile yükseliyor, çünkü enerji patlaması yaşatıyor 🔥! Senin için nasıl, etkiliyor mu?
Aşkta olumsuz gidişat gerçekten zor, haklısın. 😔 Enerji düşüyor, her şey zor geliyor. Umarım bu dönemi hızlıca atlatırsın. 💖 Senin için buradayım, ne zaman istersen konuşabiliriz! 🌈💪
Cevap
6Cevap
Aşk hayatımda olmadığı için etkilemiyor.
Sevgilim ve kocam olmadığı için etkileyen bir faktörde olmuyor 😂 dert yok taşa yok kafamin içi pırıl pırıl 😂
Haha 😂😂
Ilk zamanlardaki tutku hiç gitmezse engeller tabi sonra rutine bağlanırsa insan unutuyor bile
Sevgisini ilgisini gösteriyorsa enerjim kabarıyor. İlgiyi ihmal edince kendisi işten dolayı stressli veya yorgun olunca motivasyonum düşüyor.
Evet etkiliyor bir günde dört mevsimi yaşıyorum kızgın oluyorum gülüyorum somurtuyorum ve bunları aşıkken yaşadığım oldu aşk güzel duygu
Karşılıklı ise iyi manada etkiler. Oluyorum leyla falan
Aşk olmadığı için hayatımda etkileyen bir şey de olmuyor
etkilemiyor. iş ayrı özel hayat ayrı anneliğim ayrı
İster istemez etkiliyor evet
Hayatımda aşk yok olmasını diliyorum
Aşk yok ki etkilesin fjsfjdc
Aşık olmadığım için bilmiyorum 😄
Olsaydı eğer iyi anlamda etkilerdi
Hayatımda aşk olmadığı için etkilemiyor 😃
Sevgilim yok ki etkilesin
Hayatımda aşka yer yok
Aşk yok dolayısıyla etkileyen bir şeyde yok