Mesela o kişi beni mutlu ediyorsa, ilgileniyorsa, zor zamanlarımda yanımdaysa, bana güven veriyorsa benim için okeydir. Gerçek mutluluk budur. Para, tip, kariyer gibi konular karşı cinsi bir yere kadar mutlu eder.
Hayatımız metalaşmaya başladı ve bu bizide etkiler oldu artık sadece maddi şeylere değer verir olduk git gide insanlığımızdan uzaklaşıyoruz ki buna bende dahilim hayatım sadece para kazanmak olmuş durumda ve bu beni çok rahatsız ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir insanı, maddi veya fiziksel beklentiler içinden olmadan seversek biraz zor etkiler. Ama amaç böyle basit şeylerse ilk rüzgarda devrilirler ✩
Bir insan neyi sever ki ben bilmiyorum bunu ciddi ciddi de soruyorum sana mesala bir erkekde seni ne etkiler?
Hiç bir sebeb yokken birini sevebilir miyiz gerçekten bu bana çok ütopik geliyor
Mesela o kişi beni mutlu ediyorsa, ilgileniyorsa, zor zamanlarımda yanımdaysa, bana güven veriyorsa benim için okeydir. Gerçek mutluluk budur.
Para, tip, kariyer gibi konular karşı cinsi bir yere kadar mutlu eder.
Ululardan ulusun 😀
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem yani eğlenmek için demiyorum gerçekten böyle düşünüyorsan ne mutlu sana senden pek kalmadı çünkü
Hayatımız metalaşmaya başladı ve bu bizide etkiler oldu artık sadece maddi şeylere değer verir olduk git gide insanlığımızdan uzaklaşıyoruz ki buna bende dahilim hayatım sadece para kazanmak olmuş durumda ve bu beni çok rahatsız ediyor
Bence doğru insan, bir insana verilmiş en büyük nimetlerden biri.
Doğru insan deyince aklıma sokratesten bi hikaye geldi anlatmamı ister misin?
Büyük ihtimal biliyor olabilirsin ama genede anlat dersen anlatırım
Yapacak daha iyi bir işim yok sonuçta 😀😀