Fiziksel, ruhsal olarak sizi nasıl biri yapar?

Cilde iyi geliyormuş...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fiziksel, ruhsal olarak sizi nasıl biri yapar?

Cilde iyi geliyormuş...
Aşk karşılıklı bir etkileşimdir doğru insanlar kaliteli bir ilişki başka bana çok güzel yaşatir başka bir dünyaya götürür çünkü aşk öyle güzel bir duygu halidir ki insan ister istemez etkileniyor ve motive oluyor hayatı daha güzel ve olumlu pencereden bakabiliyorsun mutlu oluyorsun kendine bakıyorsun çevrene güzel enerjiyi yiyorsun en önemlisi zor zamanında sarılabileceğim Bir elin olması bu en güzel şey çünkü hayat her zaman insanlar için düz gitmiyor hayatın iyi yönleri olduğu gibi yaşamın kötü yönleri de var o yüzden Aşkın kalıcılığı ve devamlılığı hayatınıza alacağınız doğru insan ile orantılıdır
Dünyanın en rahat insanı olan ben, ona karşı tüm bildiklerimi unuturum. Bütün moral, motivasyonum onun verdiği kararlara endekslidir. Bu sebeple herhangi bir işte düzen tutturamam. Kararlılıktan uzaklaşırım ve dengesizleşirim. Fiziksel, zihinsel, ruhsal gelişimim durur ve yıkımlar başlar. Adım adım erir biterim ve sahip olduğum her şeyi kaybederim. Sonuçta kadınlar acımasızdır.
Cevap
12Cevap
AŞka inanmıyorum ama yaşasaydım ilk kez kalbim atıyor ya da ilk kez nefes alıyormuşum gibi hissederdim
Çok evhamlı, tedirgin ve aynı zamanda enerjik, mutlu oluyorum. Yemek yemek bile aklıma gelmez süper insan gibi hissediyorum.😅
Bende diyorum niye bu kadar bakım yapıyoruz biz kadınlar olarak, meğer duygusuzmuşuz ya 😐🫢
Masum ve sevimli bir kedi de olabilirim hırçın bir kaplan da
Mantığımın devredışı olması beni rahatsız ediyor.
Olumlu yönde etkiler daha pozitif ve sevecen olurum
hayatın anlamı duygular... aşık olmayan biri yaşamış mıdır?
Ne alaka be herkes aşk yaşamak için yaşamıyor hayatı
@Çakalbirisi ne için yaşıyorsun
Kendim için yaşıyorum hayatı?
Ne yani herkes aşık olmak zorunda mı sevgili yapmak zorunda mı ihtiyaç duymak zorunda mı? Hayatımda çok önemli işlerim var aşka sevgiliye vakit ayiramam
Genelde sevimsiz bir insan oluyorum
Havalarda olurum, cildi de tabiki güzelleştirir sonuçta mutlu oluyorsun sivilce vb olmaz
Etkilemiyor boş muhabbet bana göre
Hala tanımlayamadığım bir duygu
Bu araştırmayı yapanı çok merak ediyorum
Kütü geliyoy❄️🦄
beni heyecanlandırır flörtöz yawşk değilim
Etkilemez :)
Aşka inanmıyorum
Aşk insanı değerli hissettir.
gelmez.
Bir olamadık şu meme ve popo sevdamdan
Ben aşık olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?