Süper Soru🎈
Birini kusurlarıyla sevebiliyor musun yoksa değiştirmeye mi çalışıyorsun?
Süper Soru🎈
Hellowrii 🎈
Beni böyle sev, seveceksen dırırım

Birini fiziksel boyutunun tümüyle ve fiziksel tüm kusurları ile beraber severim ancak benimle bir ilişki halindeyse bana nasıl davranacağını bilmiyorsa evet kendimce evriltmek durumunda kalabilirim. Gerçekten oturmuş bir karakter buna ihtiyaç duymaz zaten 😌
Doğrudur 🤌
Kimseyi değiştirmeye hakkım yok zaten değişmez kimse hatta beni de kimse değiştirmeye kalkmasın diyorum çevremdekilere kusursa kardeşim benim kusurum bile güzel çünkü beni ben yapıyor.
Hellowrii 🌸 evet zaten birini gerçekten sevmek kusurlarına rağmen sevmektir.. görmezden gelirim ben sevdiğim insanı kusurlarını. ister arkadaş olsun isterse sevgilim olsun.. çok çok büyük hatası yoksa mesela aldatmak gibi. sorun yapmam kusurları.
👌
✌️🌸
Cevap
48Cevap
Aşkın büyüsünde kusur görünmez bir iksir gibidir. Seven kusursuz severse, arasa da kusur bulamaz.
Beni iyi eden, heyecan veren, hatta nefes olan ve olduğu gibi sevmeye başladığım birini değiştirmemem. Bende herkes kusurlu o kusursuzdur.
Merhaba,
Evet severim amma velakin ki fedakarlık beklerim ve her türlü fedakarlığı yaparım! 😅
Neyse o şekilde kabul ettim ederim ben zaten öyle sevmişim 😇
Kusurlu seviyorum , bazı müdahale etmem kusurlar olabilir
Bir insani değiştirmek için sevmedim hiç. Değiştiremem de. Kusurlarıyla sevdiğim de oldu noldu tam takır kuru bakır. 😄 kız kardeşimle evlenmeme kararı aldık. 2 kediyle kraliçeler gibi yaşama hayalimiz var bakalım 😄
Miss 😃
❤️❤️
Değistieme çabası boştur genelde. Değiştiğini sanırsın.. degistirebildigni sanırsın ama bir middet sonra bir bakmssin ki. Aynı hasan.. ayni Hüseyin karsindadir. Olduğu gibi kabul edip benimseyebiliyorsan ne mutlu sana.. hiç kimseyi belli bi yaştan sonra değistiremezsin.
Sevgilim/eşim tüm varlığıyla ve karakteriyle bir kere kâlbime yerleşmeyi başardıysa o benim için tüm özellikleri ve kusurlarıyla çekici ve özeldir.. Her zaman kusurların var olduğu bir dünyada yaşıyoruz zaten.. Önemli olan birbirine ruhen ve kâlben çekim hissetmek ve bağlanabilmek o iletişim ve çekimi, duyguları yaşadığı tek insan birbiri için tek kadın ve tek erkek olmak..
‘Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir’ Aşık olmadan bu cümlenin anlamı anlaşılamaz...
https://www.youtube.com/embed/sZzLyJ9Ggm4Olayı anlamadım derken artık kendi etiketinde sorduğun her soru süper hükmünde😀
Ama niye mesaj geldi :D direkt süper olmuyor muydu, o zaman ötekiler niye öyle olmadı
Ben deneme amaçlı az önce gündem etiketinde sordum, bana mesaj gelmedi ama soru anında vitrine çıktı, ben süper hükmünde kabul ettim soruyu 😄
🥹 işte anlamadım diyorum ben de
Önceden her şey açıkça söylenirse, sonraya saklanmazsa tabii ki severim. Fiziksel kusursa çok da umurumda olmaz. Ben bana söylediği sözlere, bakışına tatlı diline bakarım reisim.
Eyvallah reis djdj
Kimseyi değiştirmeyi sevmem, bana yapılmasını istemediğim bir şey olduğu için. Aşk ve sevgi zaten onu kusurlarıyla kalbine yerleştirme sanatı değil midir?
Aynen öyledir.
Kusurlarını elbete severim ama bazı şeyler var onların değişmesi gerekir ben mevlana değilim bir insana ne olursan ol yine gel diyemem.
Örneğin ben artık sigara kullanmıyorum ve sigara bağımlıları bana itici geliyor ben yanlarında nefes alamıyorum ben bu kusuru kabul edemem
🙄 anladım
Cogunluk manipulative şekilde değiştirmeye yönlendirmeye setler kurmaya çalışıyor yalnızlıklar bundan...
Manipülatif kişiler düşman başına
Kusur görmeyince sevilmiyor muydu zaten, neyse boş ver en sevdiğim şarkılardan birini atmışsın onu dinleyeyim ben 😄
Yok kusurları görüp sevdiğini iddia edenlerle kaynıyor her yer djdj
Tüh ya bak yine yanlış biliyormuşum, cahillik çok zor öğrenemiyorum hiçbir şeyi 🥹
😅 öğren bunları; üç çeşit sevme şekli vardır derler
Seni severim "eğer".., seni seviyorum "çünkü".., seni seviyorum "rağmen".. 😅
Hocam çok bilgilisiniz, cehaletime mum yaktınız 🥹 çok very much 😄
Zaman kötü beybi :D
Kusursuz insan yokki sevince de zaten görmüyoruz aşkın gözü bu yüzden kör 🫠
Evet 🫠
Değiştirmeye çalışmam öyle kabul ederim bilen bilir
Bilmeyen de kendi bilir 🤨
Aynen öyle 😄
😬
Noldu ifadeyi anlayamadım güldün mü naptın 😄
Sırıtıyorum ben bu ifadeyle djfj aslında dişlerini sıkıyormuş da, neyse 😃
Anladım iyiymiş 😄
Değiştirmek her zmaan iyidir ama manevi kusurlar dan kastım
Kimse kimseyi değiştiremez
Bir insanı sadece acı veya aşk değiştirir :D
Erkek değiştiriyorsa daha çok sever. Kadın değiştiriyorsa ayrılır
Katılmıyorum
Hemen ispat delil belge
Bana ne bul
Ahaha sus, ben haklıyım
Herkes eğip büküyo sonra ortaya çıkandan memnun olmuyo. İnsanlık ne kötü ya
Öyle evet, kalıbına uydurmaya çalışıyorlar, kötü olan seven insan o kalıba giriyor ama sonucunda yine kaybeden o oluyor
Çünkü, sana merak duymuyorum diyip merak duyacaklarına gidiyolar
Çok lazımlardı aman :D
Topuna kibrit suyu 😄
Sevdiysem kusurlarıyla severim sevmiyorsam kusurları gözüme batar ve değiştirmeye çalışırım.
Katılıyorum 😃
Olduğu gibi kabul ederim onu. İnsan kusuruyla da sever. Ama tabi kusuru da önemli. Bazen de kendisi de değiştirmek istediği bazı özellikleri olabilir. Ama genelde olduğu gibi zaten en doğal haliyle sevmek daha bir güzel.
Kusurları ile birlikte severim elbet. Değiştirmek tamamen mümkün olmasa da ona, bize ya da çevreye zarar bir yönü var ise törpülemeye, iyileştirmeye çalışırım onunla birlikte. Ama bunun sonucu ne olursa olsun o insana olan hislerimi etkilemez.
Kusuru eğer benim icin batıyorsa evet değiştiririm, ama değişmezse tekmeyi çakarım😸
Öyle olmuyor, sevince 🙄
Fiziksel özelliği veya bir engelinden kastım değil öyle bir şey olsa onu kusur bile saymam tabiki ama kastım hoşuma gitmeyen bir özelliği, mesela kadın düşkünü veya alkol bağımlısıdır. Buna göz yumacağımı sanmıyorum
Öyle birini sevmezsin de 🙄 kadın düşkünü birini sevebilir misin? Baştan olmaz ki.
En yakın arkadaşım seviyor ondan gördüm. Garip
😒 kendine gelsin
İnsan sevdiğini değiştirmez, değiştirmeye çalıştığını da sevmez. Saf sevgi olduğu gibi sevmektir zaten.
Mükemmel birini aramıyorm
Kimse 4/4 Luk degl ben bile
Kusurları bile bana kusursuz gelmeye başlar
Eğer yürekten sevmissem
Herseyi ile severim değiştirmeye gerek yok onu yapan şey de kusurlari zaten 😌sevmek bu değil midir
Kusurlar herkesi ayrı bir yere koyar yani sevilir bence
Kusuruyla sevmeyeceksen o nasil sevdigin kisi olur? Sevgi bazen kusurlari gormezden gelmekle canlaniyor.
Kusurları çok fazlaysa sıkıntı. Değiştirmeye çalışırım. Baktım olmuyor hiç bir şey yapmadan bile, onun bana uygun olmadığını anlıyorum.
Hiçbir zaman bir insanıkyusuru vardiye sevmemezlik yapmadım aksine gece oldum kusurlarını örttüm yıldız oldum içini aydınlattım
Ne anlamda olduğuna bağlı görsel açıdansa herkesi yaratan belli zaten pek fazla şey etmem bunu
Hiç kimse mükemmel değildir ama beni değiştirmeye kalkarsa bende Hoşuma gitmeyen şeyler yaparsa değiştiririm akıllı olsun
İleride anlaşmazlık çıkarmayacak bir kusursa tabi ki. Zaten kusursuz insan yoktur. Benim de kusurlarım olabilir.
Kimseyi sevemiyorum. Hoşlanıyorum, ilgi duyuyorum ama onsuz yapamam diyebileceğim kimse olmadı.
Kusurları ile devam etmeye çalışıyorum. Kimseyi değiştiremeyiz. İnsan 7 sinde ne işe 70 inde de odur.
Değiştirmeyi ve değiştirilmeyi hiç sevmem o yüzdn en güzeli herkesi olduğu gibi kabul etmek
Değiştirmeye çalışıyorsam sevmiyorumdur. sevmek için değiştiriyorumdur.
Düzeltmeye çalışmam olduğu gibi sever geçerim ne uğraşcam🙂
Sevdiğim kişinin kusurları az gelir gözüme.
Kusurları ile severim tabi dış görünüş olarak, karakteri kusurlu ise benden uzak olsun.
Sevebiliyorum. Çünkü o kusurları beraber sıfırlayabilir veya en aza indirebiliriz.
Hoşuma gitmeyen şeyler yaparsa değiştiririm akıllı olsun
İlk iş estetik ameliyat için onun adına randevu alıyorum 😂
2 tarafta özverili olmalı bazı huylar yontulur ama değişme tamamen olmaz
Severim tabi. Ama bazen bazı seykeri değiştirmek gerek ikimiz için.
Değiştirmeye çalışmak aptallıktır.. kendisi isterse değişebilir
Değiştirisem sevdiğim kişi olmaz ki başkası olur o
Kusurları görmeyecek kadar severim ben 🤨
Kusurlarını da seviyorum.. tatlı bile geliyor
🫠
💖💖🌸
Ben hiç kimseyi sevmiyorum. 🤣
O da bir çözüm djdj
Değiştirmek veya kabullenmekle uğraşmamak için, çözüm.
Yoo, onu demedim 🙄
İkisini de yapıyorum 😂
Ne :D
Niyeymiş o :D hoşnut olmayan gitsin değişiğini bulsun
Değildir, sonra değiştirdiklerini beğenmiyorlar. Kimseler kimse için değişmemeli. Fiziksel veya karakteristik, hiç fark etmez.
Zaten biz olduysan değiştirmek çok saçma. Konu ne olursa olsun. Ben buyum değil ki olay, sen beni böyle tanıdın böyle sevdin aslında tüm olay. Ortak noktada buluşulması gereken konular ise bambaşka
İlişki de süre ilerledikçe dinamikler değişir. Beklentiler, tecrübeler vs ne varsa. Biz olabilmek zaten bu süreçte yenilenmeyi gerektirir. Biz olduk diye her şey sabit kalmıyor. Ben böyle tanıdım böyle sevdimle bitmiyor hikaye. Tanımadığım bilmediğin bir çok noktada zamanla çıkıyor zaten. Ortak noktada buluşması gereken konular bambaşka değil 😂 değişim gerektiren ya da yontulmadı gereken şeyleri içeren bir durum.
Ja jaaaa, tabii. Sıkılınca değiştirmeye çalışmalar başlıyor :D sıkıldım senden demek zor geliyor aynen
Hayır olaya yüzeysel bakıyorsun sen. Biriyle ilişkiye başladın diyelim. 1 yılda süre geçsin. Ne kadar tanıyabilirsin? Tanıdığın kadarı ile de sevdin diyelim. Bilmediğin görmediğin tanımadığın kısımlar mutlaka çıkacak. Değişimler de işte iki taraf içinde böyle başlar/başlamalı. Ben burada bencillik olarak değişim istemekten bahsetmiyorum, biz olabilmenin içeriği budur diyorum. Sürekli bir güncelleme sürekli bir ilerleme olmalı. 😂 yani HAKSIZSIN
Aşık olursan kusurlarıyla seversin olduğu gibi kabul etmeye çalışırsın
Kusurlarıyla sevmeyi öğrendim.
Biz dort dortlukmuyuzki degistirelim karsimizdakini
kusursuz olanı tercih ediyorum değişmekle uğraşamam
değiştirmekle*
Değiştirmek değil belki ama karşılıklı törpülemek lazım
Önemli olan kusurlarıyla sevmek
Olduğu gibi kabullenirim herkesi
Kusurla sevilir lakin kusurunds sınırı olmalı
Onun kusurları bile güzel gelir bana
Kusurlarıyla severim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?