Hayatımıza giren insanların ah almak gibi dertleri var galiba çünkü hayatımıza kim giriyorsa kimse içimize bakmıyor herkes kusurlarımıza bakıyor böyle bakıyorlar birşeyinizide buluyorlar sonra onu sana karşı kullanıyorlar bana mutluluk vermeyeceksen benim hayatıma neden geldin canımı yakmak için mi insan hiç tanımadığı birinin canını yakmak ister mi insanların hayatlarına girip onların kusurlarını bulup sonrada onların suratına bunları vurmayın kimisi şişman kimisi zayıf kimisi kısa kimisi uzun biraz insanların içini görmeye çalışın diyeceğimde göremeyeceksiniz..
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru teşekkürler yorum yapan ve beğenen herkese 🌹
Nankör olmayan insanı seversin. kusur ama hangi kusur? Ayağı mı sonradan tutmuyor burnu mu büyük bu konuda sonsuz severim lakin tipi iyi olmayıp kusur sayılıyorsa ve ben teselli bulsun diye moral veriyorsam seviyorsam sonra o şımarıp üste çıkıyorsa kimse kusura bakmasın olmaz hep böyle şikayetler var neydi sevdiğimizde ne oldu diye şımartmaya gerek yok, layık olanı seveceksin kusurlarıyla sevmek değil kusursuz sevmektir sevgi yeter ki o sevginin içinde kusur olmasın gerisi halledilir. burnun mu uzun git istersen estetik ol bir yeri mi beğenmiyorsun git yaptır soğukkanlı mısın kusurun bumu önemi yok sıcak yaparız sesin mi hoş değil hiç önemli değil için hoş olsun insanın içi kusurlu olmasın kalp kusurlu olduktan sonra kusurlarıyla sevmek neye yarar?
İyi akşamlar 🙂 Kusursuz insan yoktur yaratılışımızda var.. kusursuz insanı herkes sever önemli olan bir insanı kusurlarıyla sevebilmektir.. insan olmak bunu gerektirir.. her şey dış görünüşten ibaret değildir.. ama günümüzde herkes buna dış görünüşe bakıyor.. dışı hoş içi boş olsun yeter onlara.. dışı güzel ama kalbi güzelmi bozukmu kıskanç mı arsızmı hırlımı hırsızmı kim bilir.. onun için bir insanı dış görünüşüyle yargılamadan önce iyi tanıyıp öyle karar vermek lazım.. Musmutlu akşamlar dilerim 🤗
En nefret ettiğim şey bir insanın hayatına girip, o insanı kendi isteğine göre yoğurmaya çalışan, değişime zorlayan insan tipidir. Madem hayatına aldın bırak öyle kalsın değil mi? Yok illa ki değişim şart!
Kusur aramak isteyen insan önce dönüp aynaya bir baksın! Görünürde olmayan kusurlarını baktığı ayna gösterir ona... Ben bir insanı hayatıma almak istiyorsam, kusurlarını gözüm bile görmez. Öylece kabullenir, öylece sever, hoşgeldin hayatıma derim...
İnsan sevmiyorum ki ben, eğer ki seviyorsam ve yani kusurlarıyla seviyorsam o da beni kusurlarımla seviyordur. Bu tek taraflı yürümez, kusurlarıyla onu kabul etmem için benim için özel birisi olması gerekli. Herkesi olduğu gibi kabul edecek anlayışa sahip değilim ya da bunun farkında olup onlardan uzak dururum.
Kusurlarıyla kabul edip severim ama kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmese, bunun farkında olsa, sonuçta kimse kusursuz değil düşünecek beyni olsa, kusurlarını görmezden gelip, kusurlarıyla sevdiğin insan kendini 4-4lük sanınca insan soğuyor ister istemez.. her şey karşılıklı olmalı.
Eskiden evet simdi kusursuzda olsa sevemiyorum maalesef
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu yapabilen çok az insan kaldı ama olması gerektiği gibi de yaklaşmaya çalışıyorum. Sonuçta hepimiz öleceğiz, ona göre davranıp kalp kırmadan yaklaşmak en iyisidir. Sen ben gibi insanlar sonuçta, bizim de birazdan ne olacağımız meçhul.