ERKEK ARKADAŞIMIN CAHİLLİĞİ VE BANA KARŞI TUTUMU?

Erkek arkadaşımla 2 gün öncesine kadar 1 yıl dolmak üzere olan bir ilişkimiz vardı. Olay şu yakın bir erkek arkadaşımla hafta sonu sözleştik clube gidicez falan diye onun arkadaş grubu falan erkek arkadaşımda şehir dışında olduğu için bu durumu ona anlattım. İlk başta mırım kırım etti falan neyse benim de ısrarımla bir nevi izin verdi, o gün de yakın erkek arkadaşımın hoşlandığı kız da geldi clube benden rica etti kız arkadaşım taklidi yap kıskansın falan beni diye ben de olur dedim kabul ettim yakın arkadaşım sonuçta neyse ben bir yakın oldum ona sarıldım marıldım bir tane denyo clubten beni tanımış erkek arkadaşıma filan video gönderiyor başka biriyle sarmaş dolaş diye işler bir anda sarpa sarıyor anlatıyorum durumu anlamıyor cahilsin diyorum anlamıyor yani ben de yakın kız arkadaşımla böyle takılayım diyor falan kafayı yedi ne alaka yani bunla o durum, Engelledi beni de her yerden ne yapıcam bilmiyorum daha öncede güven sorunları olmuştu bir kaç kez yalan söyleme durumunda kalmıştım kendimce of bilemedim seviyorum da bunu ne yapabilirim sizce

ERKEK ARKADAŞIMIN CAHİLLİĞİ VE BANA KARŞI TUTUMU?