KAPALI NİŞANLIMIN GEÇMİŞ İLİŞKİSİ?

Kız kardeşlerim, erkek kardeşlerim. Hayatımın en vesveseli dönemimi ve hayatım da beni en çok sarsan bir durum yaşıyorum. Sizden gerçekten samimi ve içten cevaplar bekliyorum çünkü yazılan her cevap benim için kıymetli ve psikolog etkisi yaratacak bunu bilmenizi isterim. Ben 27 yaşındayım ve nişanlı bir kardeşinizim. Şu an ki nişanlım tesettürlü bende elimden geldiğimce namazlarımı kılmaya çalışan biriyim. Nişanlım daha önceki sevgilisinin evine 7-8 defa gitmiş. Ve bunların birinde hava çok sıcak olduğu için askılıyla dolaşmış askılıkta kızlar bilir sırtı baya üstte ve hemen hemen boyna yakın bir askılık.. Ve bunların ikisindede çocuk onu öpmüş ve birinde askılığıni az bir şey indirip göğüs kafesinden öpmüş. tabiki o an benimki birdaha bunu yapma demiş. Bunları geçmişini sorduğum da bana anlattı ve Sadece bundan ibaret olduğunu söyledi. Lakin ben o çocuğun onu askılıyla görmesini ve dudağından ne bilim göğüs boşluğundan öpmesini kaldıramıyorum. Tesettürlü olduğun halde nasıl bu kadar rahat oldun onun yanında diye sorduğum da o an ona güvenim vardı ve cahillik dönemime denk geldi pişman oldum dedi o zamanlar da cevabını veriyor. Aklıma geldikçe bu düşünce beni yiyip bitiriyor. lakin kendisini çok seviyorum beni bir kez olsun her hangi bir konuda bile üzmedi üniversite cahilligime denk geldi dedi o zamanlar. Acaba nasıl bir yol izlemeliyim. Ve bir süre sonra bu düşüncelerim geçer mi? Yaşayan var mı böyle durumlar ya da yaşamayıpta fikir verecek olan hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum kardeşlerim.

KAPALI NİŞANLIMIN GEÇMİŞ İLİŞKİSİ?