NİŞANLILIK SÜRECİ?

Merhaba 2 yıllık erkek arkadaşımla geçen sene nişanlandım 3. yılımız oldu 2 aya düğünümüz var fakat nişanlım ve babası bu zamana kadar hiç birikim yapmamışlar kirada oturuyolar ama düşük bir evde tanıdık 5 bin kira veriyolar bu sene annesi çalışlmıyor babası 3 seneye emekli olacakmış. Nişanlım kuzenlerinin kafesinde müdürlük yapıyor arabası yok kirada oturacağız biz çok düşündük düğün parasıyla araba alırız o 38 bin ben 25 bin alıyorum 18 bine kira bulsak geçiniriz dedik ama sıkıntılar dahada büyüdü geçen sene babası nişanlımın kuzeni ev alacak diye 250 bin vardı onları kredi çekmişlerdi araba diye tutturduğum için araba bulamayınca onlara vermişler ev alsınlar diye nişanlımda ben araba alcağımda isterim o hemen verir diyordu düğüne 6 ay kala istedi vericcem 1 aya Mayıs sonu haftaya derken hala vermedi ve bu yüzden öok kavga ettik çok yıprandık nişanlımda çok üzgün ve pişman ve geçensene kredi borcunu ödeyeceğim derken kredi kartı borcuda yaptı ve geri ödemeside 300 bin ben kesinlikle borçsuz evlenicez dedim borç kabul etmiyorum dedim oda tamma dedi ama babamla annem bu durumdan dolayı benimle devamlı konuşuyolar geç olmadan vazgeç biz onaylıyorduk başta ama 2 ay kaldı daha mobilya yok ev yok falan iiy düşün arkandayız ama biz görebiliyoruz geleceği üzülceksin diyorlar geçim derdi biz hiç yaşamadık kendi evimiz ve arbaamız var ama ailem çok kısıtlıyor evlenip evlenmeme arasında gidip geliyorum bi yandna mutlu olacağım bir evlilik olacak nşanlım çok iyi birisi ama bi yandan da dedikleri gibi geçim skıntısı olacak çok kavga ediyoruz ailem sıkmasa bu kadar rahat dışarı çıkaiblsem rahat giyinebilsem belki mesela dicem ki ben zaten gezip ediyorum neden evleniyim 24 yaşındayım ama ben şu an evden işe işten eve bir hayatım var en geç 9 da evdeyim arkadaşımla da buluşursam akıl verin lütfen nişanlımıda seviyorum ama bilmiyorum geçim sıkıntısından herkes boşanıyor ve boşanmak için evvlenmek istemiyorum. başkası çıksa karşıma diyorum belki kötü biri olcak bu seferde belkide iyi biri olcak orta halli olacak diyorum çok zengin olmaya bakmıyorum.

NİŞANLILIK SÜRECİ?