Erkek neden konuşmak istemeyen kadınla ısrarla muhattap olmak ister yani ne bekliyor?

Onunla aramızda bişey olmadı ama hissler var tabi. Bir kaç zamandır konuşmuyoruz ben artık diyaloğumu kestim onunla cünkü gereksiz hareketleri var geçen hatta karar verdim dedim artık selamda yok sonucta iki yüzlü birisine neden selam vereyim.. o geçerken selam dedi yanındada hakkımda sürekli yalan yanlış seyler söyleyen konuşmadıgım birisi bende selam vermedim ertesi gün kendisi hep diretiyor kendisiyle muhattap olmak istemedigimi bildigi halde. Ki bunu belirtiyorum. Bugün geri cektim kendimi oldugu yerlerden uzak durdum o kısa gördü beni sabah günaydın dedi bende mecburen günaydın dedim. Sonra cıkışta herkesin cıkış saatinde sigara içiyo orada bekliyor bilerek normalde cıkıp gider napcak daha orada ama arabası arkadaydı beni göremeyecegi için orada bekledi ve ben geçerken hanımlar hoşçakalın dedi bende kısık sesle hoşcakal dedim sonra yüksek sesle hoşcakal dedi bende hoşcakal dedim ve ben gitikten sonrada cıktı gitti amaçı ne? Herşehi bu hale getiren o ama bırakmayanda o ne istiyor?

Erkek neden konuşmak istemeyen kadınla ısrarla muhattap olmak ister yani ne bekliyor?