Aile & Toplum Bir erkek bi kadınla neden konuşmaz? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl O benimle konuşmuyo diye bende artık takmıyorum onu umursamıyorum Güncellemeler1 yıl Yine konuşmuyo Bir erkek bi kadınla neden konuşmaz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrLonely06 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aranızda mutlaka bir problem olmuştur. 0 5 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Konuşmak istemişti ısrarla ben istemedim ondan sonra hiç konuşmuyo artık aynı ortamda da bulunmuyo Yorumla MrLonely06 1 yıl Sen istemediğin için gurur yapmış normal. Köpek bile istenmediği yerde durmuyor. Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Hep böyle mi olcak peki alt tarafı bi bakışmaydı Yorumla MrLonely06 1 yıl Gidip kendini izah et öyleyse o sıra hata yaptım kusura bakma diyerek durumu toparlamaya çalış. Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl O şekilde konuşmak istemiyorum onunla çünkü benim için konu kapandı sadece anlayamıyorum birde yazarsam engeller Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Küs oldukları için olabilir mi 0 19 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Durduk yere neden küsüyo Yorumla Berti53 1 yıl Bilmem ona sormak lazım ne yaptin çocuğa sana küstü? Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Israrla konuşmak istemişti ben istememiştim sonraxartık hiç konışmuyo aynı ortamda bile bulunmuyo hiç Yorumla Berti53 1 yıl Enteresan bisey mi yaşandı aranızda bu soğukluk filan hiç normal değil bu zamani gencleri anlamak gerçekten çok zor Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sarhoşken bi tık yakın durmuştum ama sonra hoşuna gitmişti sonra hoşuna gitmedi Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ondan sonra ısrarla konuşmak istedi ben istemedim ondan sonra böyle oldu Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Zaten bitirmiştim önceden Yorumla Berti53 1 yıl 2 bira içince hoşuna gitti he ondan bu soğukluk olabilir Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Nasıl yani? Ben aşık olmuştum zatem ona sarhoş olunca tutamadım Yorumla Berti53 1 yıl Him git onunla konuş içini dök aranı yeniden yap Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yok bende ona küstüm artık Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ne hali varsa görsün, Yorumla Berti53 1 yıl Desene bu ilişki çıkmasa girdi bari koştuğunu belli et o uğraşsın sonra tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok olmasın Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Belli ettim de anlamadı hıyat Yorumla Berti53 1 yıl Okuzmus desene Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Umrumda değil artık ama sence geri gelir mi Yorumla Berti53 1 yıl Yani bilemicem çocukta nasıl Bi etki bıraktın ki Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Etkim yokmuş demek ki Yorumla Berti53 1 yıl . onumuzdeki maçlara bakalım Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. anlaşamıyodur çekmiyodur etkilenmmiyodur 0 0 Yorumla
jackhans70 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl neden konuşmas 0 1 Yorumla jackhans70 1 yıl denklik nsll Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sevmediği için olabilir mi 0 9 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl O sen misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Konuşmak istemişti ısrarla reddettim şimdi hiç konuşmuyo aynı ortamda da bulunmuyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Red yemiş ya ondandır Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Reddettiğim için yani hala mı konuşmak istşyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiyordur aynı ortamda bile bulunmuyor diyorsun Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ama aramızda çok ciddi şeyler yaşanmadı ki Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Niye uzatıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemem 🤷♂️ Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vermediği için 1 5 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Nasıl yani Yorumla EemreE34 1 yıl Artık kadın olsun erkek olsun çoğu kişinin meselesi çıkar meselesi erkeklerin cinsellik kadınların para eğer bunu elde edemediyse konuşmuyor olabilir Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Israrla, konuşmak istemişti bende reddettim ondan sonra hiç konuşmuyo aynı ortamda da bulunmuyo Yorumla EemreE34 1 yıl yapacağını yapmış ısrar etmiş diretmis daha ne yapabiliriz zorla kaldırmasını mı bekliyorsun Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Hayır ama niye uzatıyo o şekilde konuşmak istemiyorum demek ki normal gelemez mi Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Sevmiyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aranızda mutlaka bir problem olmuştur.
Konuşmak istemişti ısrarla ben istemedim ondan sonra hiç konuşmuyo artık aynı ortamda da bulunmuyo
Sen istemediğin için gurur yapmış normal. Köpek bile istenmediği yerde durmuyor.
Hep böyle mi olcak peki alt tarafı bi bakışmaydı
Gidip kendini izah et öyleyse o sıra hata yaptım kusura bakma diyerek durumu toparlamaya çalış.
O şekilde konuşmak istemiyorum onunla çünkü benim için konu kapandı sadece anlayamıyorum birde yazarsam engeller
Sevmiyodur, konuşmak istemiyodur
Küs oldukları için olabilir mi
Durduk yere neden küsüyo
Bilmem ona sormak lazım ne yaptin çocuğa sana küstü?
Israrla konuşmak istemişti ben istememiştim sonraxartık hiç konışmuyo aynı ortamda bile bulunmuyo hiç
Enteresan bisey mi yaşandı aranızda bu soğukluk filan hiç normal değil bu zamani gencleri anlamak gerçekten çok zor
Sarhoşken bi tık yakın durmuştum ama sonra hoşuna gitmişti sonra hoşuna gitmedi
Ondan sonra ısrarla konuşmak istedi ben istemedim ondan sonra böyle oldu
Zaten bitirmiştim önceden
2 bira içince hoşuna gitti he ondan bu soğukluk olabilir
Nasıl yani? Ben aşık olmuştum zatem ona sarhoş olunca tutamadım
Him git onunla konuş içini dök aranı yeniden yap
Yok bende ona küstüm artık
Ne hali varsa görsün,
Desene bu ilişki çıkmasa girdi bari koştuğunu belli et o uğraşsın sonra tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok olmasın
Belli ettim de anlamadı hıyat
Okuzmus desene
Umrumda değil artık ama sence geri gelir mi
Yani bilemicem çocukta nasıl Bi etki bıraktın ki
Etkim yokmuş demek ki
. onumuzdeki maçlara bakalım
anlaşamıyodur çekmiyodur etkilenmmiyodur
neden konuşmas
denklik nsll
Sevmediği için olabilir mi
O sen misin?
Hayır
Konuşmak istemişti ısrarla reddettim şimdi hiç konuşmuyo aynı ortamda da bulunmuyo
Red yemiş ya ondandır
Reddettiğim için yani hala mı konuşmak istşyo
İstemiyordur aynı ortamda bile bulunmuyor diyorsun
Ama aramızda çok ciddi şeyler yaşanmadı ki
Niye uzatıyo
Bilemem 🤷♂️
Vermediği için
Nasıl yani
Artık kadın olsun erkek olsun çoğu kişinin meselesi çıkar meselesi erkeklerin cinsellik kadınların para eğer bunu elde edemediyse konuşmuyor olabilir
Israrla, konuşmak istemişti bende reddettim ondan sonra hiç konuşmuyo aynı ortamda da bulunmuyo
yapacağını yapmış ısrar etmiş diretmis daha ne yapabiliriz zorla kaldırmasını mı bekliyorsun
Hayır ama niye uzatıyo o şekilde konuşmak istemiyorum demek ki normal gelemez mi
Sende konuşma
Neden konuşsun
Sevmiyordur
Demekki umursamıyor