Selamlar,
Karşı koyamadığınız, karşı koymak istemediğiniz bir çekim hissettiğinizde. O kişiye, çekime direnmek işe yarar mı?

Selamlar,
Karşı koyamadığınız, karşı koymak istemediğiniz bir çekim hissettiğinizde. O kişiye, çekime direnmek işe yarar mı?

Hisler yönetilemez ama davranışlar kontrol edilebilir. Duygular her ne kadar kıymetli olsa ve önüne geçilemez olsa da mantığımın beni uyardığı önemli noktalar görürsem davranışlarımı kontrol altına alırım. İşe yarar ama hisleri ortadan kaldırmak için değil, pişmanlıklar yaratmamak adına olabilir ancak.
Ben tam tersi bakıyorum aslında, yapıp pişman olmak ve telafi etmek keşkeler biriktirmekten daha kolay 🙂 Ama tedbir her zaman gerek elbette görülenler karşısında
Olur arada öyle 😄
Bunu yaşayan biri olarak;
İlk başlarda direndim, sonra baktım yapısı farklı ilgilendim ama boşmuş. En başta ne hisettiysem öyle oldu. O kadar kötü enerji alıyordum ki ondan, o kadar sohbetimize rağmen yine de o yabaniliği gtitmedi. Hayatımda böyle yabani bir insanı ilk defa görmüştüm. Sırf kişiliğ, karakteri sağlam diye muhabbetimi sürdürdüm.
Aslında diyorum ki keşke komple çekseydim kendimi ve hiç muhattap olmasaydım onunla.. Bazen bu işe yarar ama bazende olması gereken en hayırlısı neyse o olur.
Yarıyor bana saygı duymayan bana kötü hissettiren biriyle istediği kadar çekim olsun boş o çekim başkasıylada yaratılır belli yerden sonra vazgeçmek kolay oluyor pişmiş balıktan kılçık çeker gibi bir bakıyorsun bitmiş😂😂😂😂
Öyle bir çekim olunca neden dirensin ki insan 🙄
Çekim yoktur o zaman
Karşılığı yoktur o vakit, o yüzden direniyordur bilemedim
Cevap
8Cevap
Benim karşı koyamadığım bir direnç olamaz
Benim gibi herkese seri karşı koyan buz kâlpli birinin karşı koyamadığı birine hayattayken denk gelirsem kendime sözüm var kesinlikle o adama karşı koymayacağım ne olursa olsun kaçmadan seveceğim net 😃
He he. Size de hayırlı günler Niyazi amca 😃
Direnmek her zaman işe yaramaz ki. O his geldiyse geçmiş olsun.
Karşı koyamadığım bir çekim olamaz kendimi o duruma getirmem oyle bir ihtimal yok
Yaşadığım hayat belli.. kimlerle muhatap oluyorum belli.. kime karşı koyamicam gelen kargocu var ona mi jdjdjdjdh
Duygularımı abarti yaşamayı severim ama nerde nasil davranmam gerektiginide bilirim xjsjsjd
Duygular çok yoğunken uzaklaşmak işe yarar, uzaklaşmadan mantıklı düşünemezsin
Kesinlikle
Karşı koyamayacağim bir çekim olursa ortamdan uzaklaşmak en güzel kaçış yontemidir
Çekim güçlü olduğunda direnmek çoğu zaman zor olabilir. Ama bazen direnmek, kendimi korumak ve neyin doğru olduğunu anlamak açısından önemli olabilir.
Yolun sonunda mutluluk yoksa direnirim ben istediği kadar çekim olsun.
Direnmem gereken bir cekimse direnirim ve işe yarar
Bende her şey itim üzerine. o zaman da s.. tir ediyorum.
Olmaması gerekiyorsa direnirim ya da uzaklaşırım pişman olmamak için.
Yarıyor hoşlansamda baskiliyorum sanalda ama. gercekte bilmiyorum irade meselesi
Ne kadar dirensende çok sevdiğinde yenik düşüyorsun.
Karşı koyuyorum koymaya da devam edicem. İşime geldiği nokta bu
tabii ki yarar. İrade denen bir şey var bizi hayvanlardan ayıran bir özellik
Direnmek işe yaramaz ama arayı açmak işe yarayabilir.
Evet. Direncim var açıkçası.
Direnç göstermem direk teslimiyet
Karşı koyabilirim. Benim elimde biraz
Yani bazen direnmek zorundasındır.
Şu sıralar hiç öyle dertlerim yok
Yaramaz bence..
Hiç işe yaramıyor : )
Bu konuda dirençli olduğumu düşünüyorum
Işe yaramaz
Evet işe yarıyor
evet basarabiliyorum
Yaramıyor asla