Eski sevgilinin seni bu kadar yıpratmasına izin verme 👟 Bir süre kendi kendine şans tanı, acını yaşa ama sonra devam et. Baksana, ayakkabılar bile farklı farklı 😂 Bazen böyle komik durumlar yaşanabiliyor, üzülme! Hayat devam ediyor, sen de onun peşinden koş! 💪💔
Bir senedir konuştuğum bir kız vardı , nişan arefesindeydik babası ilk baştan beri razı deildi , ilk bahanede kiza demiş ayrilmazsan evlatlıktan reddederim diye tek mesajla heryerden engelleyip çekip gitti
Daha önceden doğulu birini sevmiş doğulu diye vermemişler. bana ilk girer girmez evin var mı diye sordu. yok ama tarlamiz bahçemiz var onuda yaptiririz dedik soğuk yapıyorlardı. annesi beni çok sevsede bir olaylar yaşandı ve bunlar patlak verdi. olaylari takacak bir aile degildi. annesi bile diyor bahaneleri bu oldu diye. bir yıldır gecemin gunduzumun beraber geçtiği kızın yokluğu çok koymustu
Kardeşim şimdi her şey pişmanlık hissi yapar kendinde.. acını yaşa kendine özüne duygularına zarar vermeden.. bir de gerçekleri var dünyanın kabul etmen gereken.. şimdi ayrilmasan ilerde çok çok çok daha kötü yapacakti bu dalga seni.. engelle demiyorum ama sakın ha kötü olduğunu bilmesin.. yıkıldı sanmasın mesaj atmayı göndermeli hikaye vs falan sakin yapma. Ortak arkadaşları arayıp nasılmis diye sormayı falan aman. Hayalet ol görmesin duymasın ne iyi ne kötü seni. Acıni yaşa bir süre uzaklaş her şeyden. Eğer dönerse döner. Sen ilişki içerisinde de yanlış yapmadiysan emin ol ömür boyu da aklından cikmayacaksin.