Sevgilimle ayrıldık olaylar çok karışık napmalıyım?

6-7 aylık bırbımıze baglı çok mutlu bır ilişkimiz vardı bırbımızı okadar ılgı verip sevdikkı ama ben bazen okadar fazla ılgi verdım kı ailesi bı yandan kızı zaten hep darlıyo ben ufak bişey yapsam bıle bazen ilişkimize yansırdı ama sarılur cozerdık aılesı bazen benı kendi cagırıyo evlerıne bazen terslerdı çünkü aıledı sevgili olduğumuzu bilmiyo. Ve benımle aılesı arasında kalmaktan yorulduğunu söyledi hıcbır erkegın yapmadığı ılgıtı sevgıyı verdım ılıskıde hep o yonetırfı bugün dedıkı sen yönet bizim ılıskımıxı sen sözünü gecır dedı ama bunu daha yasıyamadan ayrıldık. şu an zamana bırakalım dedık ılıskımızı fakat ailesi üniversite konusunda ve başka konularda okadar darlıyolarkı kızı bu akşam yoruldum dedı yanına çağırdı noldu dedım hemen mıy mıy konıdma temas etme çocuk gibi davranma dedı yanı agır bır dönmeden gecıyo ama ben ona kızmasam bıle en ufak şeyde parlıyor ve yenıfen bır araya gelme ihtiymılız azaltıyo bu olay ve şu an eski sevgilisiyle konuşuyor 1 haftadan berı arkadasına sorduğumda benı secıyp ama bı yandan yorulfugunj söylüyor hıcbır erkegın vermediği degerı ılgıyi sevgiyi verdım şu an 15 gün sonra başka şehire okumaya gidicek çok az bır zamanım var hem baskasına gitmeden hem bu şehirden benden komple gitmeden napmalıyım ( kısaca aile baskısı ve benım ufak hatalarım ılıskımızde yumuşak davranmam cocuklasmam nedenıyle benden uzaklasıuo ve elimden geldiğince emek veriyorum mutlu olsun diye benden gitmesin istiyorum çok mutluyduk baskasın olmasın istiyorum napmalıyım

Sevgilimle ayrıldık olaylar çok karışık napmalıyım?