Sevgilimden aklı başına gelmesi için ayrılmalı mıyım?

Çok seviyorum ya. 6 aylık ilişkimiz var. İlgisine özenine kibarlığına aşık olmuştum. Ne fiziki özelliklerine baktım ne de başka bir şey.. Bende gerçekten alımlı hoş eğitimli bir kızım. İkimizde 25 yaşındayız. Son zamanlarda iletişimsizlik aramaması sormaması ilgilenmemesi beni çok kırıyor. Arkadaşla kahve içicem diyorum kim diye bile sormuyor. Çok yoğun çalıştığını biliyorum. Doktor kendisi. Ama ne sıkıntısını ne mutsuzluğunu paylaşıyor. Halbuki hep yanında olduğumu hissettiriyorum. Geçen böyle bir ilişki istemediğimi söyledim. Eski sevgixini ilgisini hissedemiyorum. Psikolojisi bozulmuşfa bilmem ne. İş yüzünden her şeyden soyutlamış kendini. Ben bunu haketmiyorum. Her türlü destek Olurum ona ama anlatmayı sevmiyormuş. Kendi içinde halledecekmiş. Çok acı çekiyorum. Sizce ona sana uzattığım eli sen tutmak istemedin ben artık çok yoruldum bu ilişkiyi devam ettiremeyeceğime karar verdim desem? Gerçekten çok seviyorum bu dediğimi sizce yapmalı mıyım? Yaparsam tamamen kaybeder miyim onu? Ya da ne yapmalı lütfen yardım :(
Sevgilimden aklı başına gelmesi için ayrılmalı mıyım?