Merhaba!
Soru trol değilse çok komik gerçekten. Bir o kadar da trajik. Burda asıl konu, siz nasıl bir sevgili istiyorsunuz? Eğer kültürlü, entelektüel, toplum içinde nerede nasıl davranması gerektiğini bilen birini istiyorsanız o zaman bu kişiyle neden sevgili oldunuz? Yani kruvasan da bilinmeyen bir şey değil. Eğer sevgilinizin genel kültür konusundaki beklentilerinizi karşılayamayan biri olduğunu bu olayı yaşayana kadar anlamadıysanız sizde de sıkıntı var demektir. Sonuç olarak sizde olan olmuş ve bir soğuma durumu söz konusu. Bence daha fazla uzatmadan ilişkinizi noktalayın..163 Yorumla- +1 yıl
Trol soruya bu kadar uzun cevap yazabilmeniz gerçekten takdire şayan!
En İyi Cevaplar
+1 yılHer insan kusurlu olabilir cahil olması merhametsiz vicdansız olmasından iyidir bence bunlara bak Bi adama en çok yakışan şey merhamet ve sadakattir ve seviyorsan bunlar engel değil onun yerine de sen sipariş ver kadın ve erkek birbirinin örtüsüdür ve gerçek sevgi bunlara takılmaz, bence
00 Yorumla
+1 yılBize bunu niye soruyon ki görüşün de mantığında kararında orta da ben o bu şu ayrıl dese ayrılıciiiiii hemen hea.
Kolay değil ayrılık ha sevgili dediğin arada şaka yapar ama ortam içinde de rencide etmesin salak herifi uyar..
A..
Mmmm verecem sana olum deeeee00 Yorumla
+1 yılBen de gerçekten cahil sandım. Ne var bunda anlamadım ki? Ben de isterken kuruhasan diyorum kıllığına. Birlikte olduğunuz kişinin şakacı ve alaycı bir yapısı varsa bu çok normal bir söylem. Ayrılmak için başka bahane bulun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. garson belliki espiriyi anlamış..
sevgilin senden ayrılmalı bence..50 YorumlaKedileri seven bir kadının bu kadar küçük bir ayrıntıyı takılıp bir insandan ayrılacağını hiç sanmıyorum sadece eğlence amaçlı sorulan bir trolldür.
Kelimleri doğru telefüz edememe cahillikten değilde az kelime haznesine sahip olmaktan kaynaklıdır. Bütün Türk, yabancı kökenli kelimeleri doğru şekilde kullanan ama düşünce yapısı olarak cahilliğin kitabını yazmış insanlar olacağının farkına çoktan varmıştır bir hayvan sever.
Ayrılma ondan kuruhasandan önce Fatma kadın fasülye yer misin kuru kuruya gitmez yanında ne içersin tatlım diyerek, Bana da bir kuruhasan sözünden yemek sonuna kadar geyik yapıp o anları daha eğlenceli hale getirebilmek lazım. 😊10 YorumlaSeninle dalga geçmeyecektim ama şu yazdıklarından sonra sen hak ediyosun. Nolmuş adam bilmiyorsa cahillikle ne alakası var bu kadar hor görmeyin insanları. Adamın yerinde olsam sktiri çekerdim sana
41 YorumlaYa şaka mısınız skxkodlxkdldlsls bazen bu soruları etkileşim almak için sorduğunuzu düşünüyorum. Kelimeyi yanlış söyledi diye ayrılınır mı? Asıl sevgilin ondan utandığın için senden ayrılmalı. Sevgi bu değil ya, sevmeyi beceremeyenler boşuna kimsenin duygularıyla oynamasın
31 Yorumla
+1 yılBelki espiri yapmıştır diyecem de ya sicmis bastırmış kuruhasan ne karabasan ver dememiş iyki neyse sende yengecim biraz yardımcı olsaydın ya da ayrılmak istersen hemen tanışalım zten deniz ciyim çok az kız görüyorum belki anlasir iyi bir çift oluruz aylık net maaşım 7bin eğer tanışmaya karar veririsen beklerim bu arada o cahilliği yapan her yerde yapar sen en iysi ayril
10 Yorumla
+1 yılPof ya ne dertler ne dertler. Birinin bir şeyi bilmemesi değil ayıplanması gereken bence, bilmediği için yargılayan ve alay eden insanlar.. Asıl cehalet insanları beş kuruş vermeden yargılamak ve alay etme cüretini göstermektir.. Keyifli geceler..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu troll soruları gizliden yapmayı unutuyorsunuz sanırım belli bir tarikat var ya bu ayrılmalıyım tarikatı sanırım biraz önce birini daha yakaladım :D
211 Yorumla- +1 yıl
Kedi sevenler genelde zeki olurlar diye düşünüyordum istisnalar var sanırım :D :P
- +1 yıl
Ufff laf çarptııııı amann nerelerden atsam kendimi :D
- +1 yıl
''Sevgili günlük bunu sana yazarken bile şu an ne kadar hüzünlü olduğumu tarif edemem , bugün KizlarSoruyor sayfasında Kedizm diye bir kız ile ufak bir tartışma yaşadım kendisi bana hayatımı altüst edecek şekilde sözler yazdı bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum derdimi tek sana açıklıyorum kendisi çok uyuz ama kedileri sevdiği için ona kızmadım... Şaka şaka sence bana biri KS'de laf çarpıtabilir mi? ''
- +1 yıl
İyimi böyle olmuş mu :D
- +1 yıl
Sağol canım ne kadar incesin benim kendime ait işim var çok şükür düşünmen yeter eğer işssiz kalırsan bana yaz buluruz bişeyler üretimde :)
- +1 yıl
OK SENSİN :D
Kendini yükseklerde görmüşsün biraz , belki biliyordu o an heyecandan yanlış söyledi sadece bir kelimeyi yanlış söylediği için ondan ayrılmayı düşünüyosan zaten senin sevgin çöp, bırak ayrıl cahil dediğin insan daha iyisini bulur.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kruvasanın mucidi Fransızlar değil, Osmanlıdır, Hasan isimli usta çeşnicibaşının icadıdır. Kendisinin saçları çok kuru olduğundan ve tatlı da kendi gibi kuru olduğundan adını Kuruhasan koymuşlar, daha sonra tıpkı milli yiyeceğimiz olan yoğurdu bizden çalan ve “greek yoghurt” olarak adını değiştiren Yunanlılar gibi, Fransızlar da kuruhasanımızı çalıp adını kendilerince uyarlamışlar.
Sevgilin tarihi konularda kültürlüymüş, cahil olan garsonla sensin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılÜzme çocuğu bu sebepten.
Bir kruvasan diyemedi diye seni aldatmadı, seni yüzüstü bırakmadı...
Sen ona öğretmekten, onu düzeltmekten çekinme, sevgililik böyledir, biri diğerinin eksiğini kapatmalı. Garson bunu komik bulmuş olabilir ne olacak ki.
Sonuçta kimse hayatta dört dörtlük değildir :)10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDurman hata ayrıl.
Bu düşüncede olan birisiyle olması ona yazık olur çünkü.
İnsanlar her şeyi bilmek zorunda veya telaffuz etmek zorunda değil. Olabilir, söyleyememiştir. Bilginin olmadığı bir konuda bir başkası sana cahil dese hoş olur muydu?
Adam bir şeyi telaffuz edemedi diye cahil değil, kusura bakma da asıl cahillik düşüncende sanırım.
Çünkü bir insana, bir kelimeyi bilemedi diye "Cahil" damgasını yapıştırmak çok cahilce.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrilmalisin. Ayril ve benimle sevgili ol.
Ben hem kruvasan seviyorum hem de kedilere asigim. Hele senin kediye vuruldum resmen.18 Yorumla- +1 yıl
hahaha fırsatçıya bak sen
- +1 yıl
@sweetdreams2569 ya bi sus! Çaktırma :D
- +1 yıl
Düşünecek ne var kedizm!
Bak, pandemi de varken gel bitlikte sevgili olalım. Huzur dolu, sevgi dolu, tatlı bi karantina geçirelim seninle. :) - +1 yıl
Mutluluğun formulu 3 etken maddeyle olur ancak.
1 Sen
2 Ben
3 kedi
Bir sen bir ben bir de kedi. :)
Düşün bunu. Pisman olmazsin. - +1 yıl
Yıkıldım şu an 😪
+1 yılÇıldırıyorum HAJDHSXHSHHXHSHZHXHDHSSH inşallah troldur
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmemesi normal, espri mahiyetinde söylemiş olabilir , bu kadar küçük meseleyi sorun yapacaksan takıntılı sın demekki bence o seni bıraksın, kızlarda profiterol diyemiyor , ne yapalım yani , basit bahaneler bence
20 Yorumla Trol soruyu anlamayan bir millet var. Her şeyden önce yasak var nerede yediler diye düşünmüyorsunuz.
210 Yorumla
+1 yılİnsan bazen bazı şeyleri yanlış söyleyebiliyor. Ben senin yerinde olsam ben de bir kuruhasan derdim ardından. Çünkü sevgi dediğin şey bilmediği bir şeyde senin gibi zırvalıklar düşünmemektir. Ona ayak uydurmak, yanlış yaptıysa bunu ona hissettirmeden düzeltmektir. Ben onun yerinde olsam senden ayrılırdım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılbana bile bile kuruhasan demek eğlenceli geliyor ama ya :D böyle şeylerle kültür, insanlık ölçülmez. Kriterlerin yanlış senin.
21 Yorumla
+1 yılCahillik değil espide olabilir. Kuruhasan diye biz hep dalga geçerdik. Hiç duymadın mı Kuruhasan esprisini? Bence sen cahilsin anlamamışsın.
20 Yorumla
+1 yılNe ayrılması bence bombaya bağlayıp onu komple imha etmelisin :D Trol soruya trol cevap vereyim. Eğlenmek iyidir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok tatlı, insanı güldürür böylesi. Ayrıca gerçekten hassas bir insan olsaydın kimseyi küçümsemezdin. Kendine göre kriterlerin olabilir elbette ama nazik davranmak bu kadar zor olmamalı, ayrılabilirsin.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Çok komik cidden, bundan sonra kuruhasan dicem ahahahaha. Ama ayrılık sebebi değil, zamanla gelişimi tamamlar ohm.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBence o senden ayrılmalı bu nasıl bir düşüncedir 😏
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neyse.. Yine agzimi acmak istemiyorum..
Su resimdeki senden mantiklidir ama..30 Yorumla
+1 yılCahilse kesinlikle uzaklaş cahil biriyle sohbet ederken bile sinir krizi geçiriyorum ben, siz nasıl katlanabiliyorsunuz?
32 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
+1 yılŞimdi sevgilin cahille eğer. Ben ayrılmam ama onun bilgi seviyesini yükseltmeye çalışırım eğer seviyorsam. Kitap alırım ona hediye. Onla kült yapımlar izlerim. Belgesel açarım. Ona sürekli bilgi aşılarım konuşurken.
11 Yorumla- +1 yıl
Konuşması içinde diksiyon eğitimi alabilir ya da egzersizleri var. önemli olan cahil olması değil. Önemli olan kötü biri olmasıdır benim için.
+1 yılKime göre neye göre cahil? O insana cahil diyorsan ve yorumlara göre zaten ayrılmayı düşünüyorsan zaten sen ayrılmayı kafaya koymuşsun ki. Cahil dediğine göre de kendini üstün görüyorsun, senin tarafından bu ilişki bitmiş yani.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılbu konuyu direk neden kendisiyle konuşmuyosun? Fikirlerini açıkça belirtirsen kendine çeki düzen verebilir ama direk ayrılırsan anlamsız bulur neden ayrılmak istediğini bilirse dikkat edecektir hal ve hareketlerine
10 Yorumla
+1 yılEvet ayrıl çocuğun hayatı kurtulur.
"Kuruvasan" kelimesini söyleyemedi diye "cahil" sıfatı takıyorsan sorun onda değil sendedir bayan çok bilmişKültürünü de al git 😡Bak sinirlendim yine 👊14 Yorumla- +1 yıl
Kruvasan bak onu yanlış yazmışım sinirden
- +1 yıl
- +1 yıl
Ay gö*um yani sen kruvasani soyleyebiliyosunda ne oluyon Allah için. Ne biçim insanlar var bu dünyada ya derde bak. Bırak bırak o çocuk zaten seni alıp başına dert etmesin.
20 Yorumla
+1 yılAyrıl tabi
Pis cahil 😂😂😂😂
Bu sütlü nuriyeyi de kesin mahalledeki Nuriye zanneder 😂😂😂
Bu arada sorunun trol olduğu aşırı belli çünkü aylardır her yer kapalı 😂😂
Ama yine de hayalgücünle güldürdün bizi 🤣🤣10 YorumlaBenimkilerden biri beni aldatır biri kız arkadaşıyla öpüşür sadece sevgililer mi bunu yapar der sen kuruhasan demiş diye ayrılmak istiyorsun birşey olmaz ondan yavaşca onu kırmadan düzeltmeye çalış.
20 Yorumla
+1 yılne saçmalık olabilir ayrılma bu ayrılmak için sebep degil
20 YorumlaYa zamanl ogrenir
Sende annenin karnında öğrenmdin20 YorumlaBilmemesi cahil olduğu anlamına gelmiyor istiyorsan ayrıl sen bilirsin
20 YorumlaKirohasan demiş olmasın. Öyle bir reklam vardı da. Onun espirisini yapmış olabilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Şakan o kadar kötü ki iq seviyem ortalama Türkiye seviyesine düştü
31 Yorumlailk olarak garsonun gülmesine çok kızdım çok kabaca ikincisi de bence sevgilinle aran onun dışında iyiyse ayrılma ama belki ona bunları öğrenmesini ya da araştırmasını NAZİKÇE isteyebilirsin sonuçta cahillik ailesinin maddi durumundan gelir bu onun suçu değil.
10 Yorumlayahu sen gerçek misin :D abi herkes herşeyi bilmek zorunda diye bi şey yok kanka kasma bu kadar he baktın senin tarzına uymuyo ayak uyduramıyo sende onun tarzını beğenmiyosun ayak uyduramıyosun ayrıl. bu nereye kadar gidicek ezikleme insanları böyle ayıp ediyosun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence büyütüyosun
Cogu seyin ismi yabanci kökenli
Orda dogru ismi şu diye ona söylemeliydin10 Yorumla
+1 yılResim çok hoş... Kötü bir pot olmuş. Bu nedenle birlikte iseniz. Bu nedenle de ayrılabilirsiniz...
10 Yorumla
+1 yılKuru hasan esprisini bizde yapariz kankamla yani belki bilmemek degil de seni guldurebilmek icin ugrasmistir. biz kadinlar bizi guldurebilen erkekleri severiz ya öyle düşünmüş olabilir karşına alıp açıkça konusmanda fayda var hüsnü zan ile yola çıkma bence aşk kolay bulunmuyor çünkü.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence dalga geöer gibi bilersek demiştir de bilmiyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılGülsem mi ağlasam mı bilemedim. Yanlış telaffuz ettiği bir kelime yüzünden cahil yerine koymana mı yanayım bu sebepten ayrılmak istemene mi yanayım, bu nasıl bir kafa yiğidim
10 Yorumlahey allahım neler okuyacağız. bir kelime bir insanı silmemeli
10 Yorumla
+1 yılsen kruvasan yiyosun diye madalya taksınlar sana o zaman :D
10 Yorumla
+1 yılAman ne mühim. Ben de dalga geçmek için kuru hasan diyorum?
Senin kültürden kastın çok bilmişlik mi? Otur kuru hasanını kendi denginde başka görgüsüz ve çok bilmişlerle ye tatlım.10 YorumlaHer yer kapalı nereye kahvaltıya gittin çok merak ettim.
30 YorumlaBu cahillik oluyorsa , senin yaptığın ne insanları küçük görmek aşağılamak eziklemek asıl cahillik bu insanlık adına eğitilmemiş.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bence kesin sevgilin senden ayrılmalı senin espiri anlayışın yok çocuk senle bir ömür napar yazık bence ayrıl cocuğa yazık etme
20 YorumlaKusura bakma adam cahilce espri yapmış tamamda bu onu yadırgayabilceğin anlamına gelmiyor ayırırsın yolları bitti gitti kafanda insanlar hakkında böyle düşünme ayıptır
00 YorumlaBu nick senden bir an önce kurtulmalı. Dikkatini çekerim, bu sözümde ciddiyim.
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yıltrol soru degilse, oyle demis olabilir bu senin ayrilacagin anlamina gelmez herkesin bilmedigi seyler vardir.. saygilar..
10 Yorumla İlk kez oluyorsa gülüp geçebilirdin bence çok sorun değil. Ama her konuda öyle ise ayrılmak mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılyanlış biliyor olabilir ona söyle benimde sevgilim bazı şeylerin anlamını bilmez ya da ne olduğunu ama ben bunu sorun etmem açıklarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılGül geç yani niye bu kadar abarttın. Bi kuruvasan diyemedi diye cahil mi oldu yani. Sen çok mu bilmişsin?
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çok üzücü bir durum. Benim de en hassas olduğum konulardan biridir. Kuruhasanı görünce sinirlerim öylesine bozuldu ki anlatamam. Hemen ayrılmalısın..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten onu sevmemişsin sevsen böyle ıvır zıvır bir mevzudan ayrılık demezsin
Zaten ayrıl bence de çocuğa yazık70 Yorumla Yok ayrılma kuruhasan kurufasülye ile akraba sayılır sebep değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBunun cahillik ile bir alakası yok bilmemek değil öğrenmemek ayıptır seni düşünmüş almış yani ve seni gerçekten seviyorsa onu bırakma bacım
00 Yorumla Harbi yaa kruvasanı nasıl bilmez kesin cahil hani toplum içinde saygılı ahlaklı kültürlü falan önemli değil kruvasanı nasıl bilemez bak cahile sen (!)
00 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat