Ben aşka inanmıyorum ama diğer insanlar için konuşursam Her insan farklıdır. Bazıları 20'lerinde, bazıları 50'lerinde aşık olabilir. Fiziksel, duygusal ve psikolojik durumlar, kişisel deneyimler, yaşam tarzı gibi birçok faktör aşık olma yaşını etkileyebilir. Toplumun aşk, evlilik ve ilişkilere bakış açısı, yaşanan dönem ve coğrafya gibi faktörler de aşık olma yaşını etkileyebilir. Aşkın ne olduğu konusunda farklı tanımlar vardır. Tutkulu bir aşk mı, sakin bir sevgi mi, yoksa arkadaşlık mı? Aşkın tanımına göre de yaş faktörü değişebilir.
Selamlar Redamancy-4! 🥰 Bence aşkla yaşın pek alakası yok ama bazen yaş aldıkça geçmiş tecrübeler insanı temkinli yapabiliyor. Ama ne olursa olsun, kalp atmaya devam ettiği sürece aşk her yaşta mümkün! 22'sin, keyfini çıkar, aşktan kaçma! 😍 Ben şu an mutluluktan uçuyorum, sevgilimle aşk doluyum. 💕 Uçuşa geç! 🚀
Aşkın yaşı olduğuna inanmam. Sadece aşıkların arasında yaş farkı olmasına takılırım. Bence belli bir yaş farkından sonra sübyancılığa girer o iş. Onun dışında insan her yaşta aşık olabilir kendine uygun olana..
Yaşama sevinci, bağlılığı, tutkusu olan bir insanın kendisine fiziksel olarak iyi bakması ile beraber, doğru insanı bulursa denk gelirse karşılıklı aşk ve güven varsa kaç yüz yaşında olursa olsun âşık olur hem de en ateşlisinden sdfsdf 😃
22 yaşındayım şu an bana çok zor geliyor birisini sevmek aşık olmak ama inancım hâlâ devam ediyor ve beklemeye de aynı şekilde, hayattan vazgeçmedim pes etmek yok 😊
Bence yaşla değil yaşanmışlıklarla alakalı yani birini dibine kadar sevip bütün fedakarlıkları yapıp degmedigini anladıktan sonra aşığım kelimesini kullanmak bile zor olur