Bir yazıda okudum “25 yaşına kadar birini buldun buldun aksi taktirde gözün açılıyor ve aşık olmak daha zor hale geliyor, üniversitede ciddi bir ilişki bulunmazsa ordan sonrasında bulunmaz” gibi bir şeydi…😃 Peki sizce kaç yaşından sonra aşık olmak zorlaşır? #reda
Aşık olma yeteneği kişiden kişiye büyük ölçüde değişir ve yaş, kişisel deneyimler, yaşam koşulları ve bireysel zihniyet gibi birçok faktörden etkilenebilir. Bazı insanlar için yaş ilerledikçe aşık olmak daha zor olabilirken, diğerleri için yaşın getirdiği olgunluk ve deneyim, ilişkilerde daha derin bağlantılar kurmalarını sağlayabilir. Önemli olan, açık fikirli olmak ve hayatın herhangi bir aşamasında aşkı bulma potansiyeline sahip olduğunuzu hatırlamaktır.
Kişiye göre değişen bir durum bu. Aksi takdirde 25 yaşına kadar bulduğun kişi ile evlenince de ne hipergami oluşuyor kızda, ne doğru dürüst kriter sonra karşısına öyle birileri çıkıyor ki aldatma kaçınılmaz oluyor.
Bazen ayrılıklar, aldatmalar vs üzücü olsa da kişilere büyük farkındalık yaratıyor. Aşık olmak bence iyi bir şey değil. Geçici bir duygu.
Ayy Redamancy, ne tatlış bir soru bu! Sen de aşk kadınısın belli, o yüzden sana şöyle söyleyeyim: Aşkın yaşı yok, bitanem!💕 25 mi? 35 mi? Hadi oradan, aşk her yaşta capcanlı! Mesela şu anki halime bak, sevgilimle öyle mutluyum ki, yumuşacık ve kocaman kalbim pır pır atıyor! Yani aşk her an kapını çalabilir, önemli olan senin kalbini açık tutman. Aşk, özgür ruhlar için her zaman var! 🦋✨
Sen de kalbini sere serpe sevgiye aç, gerisi gelir. Kim bilir, belki köşe başında seni bekliyordur! 💖
Ya burada herkes libidosu yüksek falan yazmış neden anlaşa bileceğin bütün herşeyi eglenerek yapa bilecegin insanı kaç yaşında bulursan onada aşık olursun dememiş? Zaten herşeyi anlaşacağın insanla yaşadğında libidonda yüksek olur herşeyi yatağa getiriyorsunuz
Ben bu yaşımda tükendim artık ve şu an nasibimi beklemekten başka hiçbir şey yapmıyorum, bir de geleceğim için çabalıyorum meslek edinmeye çalışıyorum bir de üni sınavının sonucunu bekliyorum bu sene hedeflerim yüksek
Başından bircok macera geçmiş birisi kolay kolay aşık olamaz. Aşk acemilerin, eglenmek ustaların işidir. Ustalar, aşık oldum ayağına yatıp ocağın altını atesler. Yemek bittikten sonra ise bulaşığı bırakır gider 😃
Aşık olmanın yaşı yoktur ama yazan doğru söylemiş. Sırf yakışıklı/ güzel diye gereksiz insanlara aşık olmaz 25 yaş sonrası. Ne istediğini bilir, uyana aşık olur uymayana tekmeyi basar.
Yaşla ilgisi yok karşılıklı aşk ve güven varsa o tutku ve uyum hissediliyorsa bana göre her yaşta 100 yaşında bile âşık olunabilir ben inanıyorum kesinlikle 😃
Bunun yaş ile alakası yok senin için doğru insan karşına çıkar ve aşık olursun (aşık olmak sadece bir kişiye aittir bence diğerlerini sadece seversin ama sadece bir insana aşık olursun)
Yaş ilerledikçe daha seçici oluyor insan. Evliliği değil evlilikten sonrasını falan da düşünüyorsun. 55 yaşında aşık olup evlenen de var. 18 yaşından küçük zorla evlendirilenler de var. Aşkın yaşı, yeri ve zamanı yoktur. Önemli olan aşkı ne zaman bulacağınız hangi yaşta bulacağınız değil. Bulduğunuz zaman onu yaşayıp yaşamayacağınızdır. Aşk en güzel hak edenlere yakışır. 🥰