Belirli bir yaştan sonra sevgili yapmak zor mu?

Bana belirli bir yaştan sonra sevgili yapmak zor gibi geliyor. Ilk sevgilim 13 yasimda olmustu. O yastan 22 yasima kadar sevgili olma durumum vardi. Her sey normal duzende ilerliyordu. Sonra biriyle sevgili oldum yillardir uzaktim bu durumdan. Toxic iliskim bitti. Benim de hic istegim kalmamis kimseyle konusmaya. Birgun artik bir yerden baslayayim dedim. Birkac kisiyle konustum maksimum 5 gun suruyor. Hicbiriyle de bulusmadim. Devir cok degismis. Ben biriyle konusunca bana hergun yazardilar gunaydinla baslar uyuyana dek devam ederdi. Taa ki anlasamayip yollari ayirana dek. Asik olmak cok sevmek illa gerekmiyor. Ilk tanistigim insanlar hep boyle yapiyordu. Ama bakiyorum da simdikiler boyle degil. Biriyle tanistigim da her seyimi sorardi merak ederdi sonucta yeni tanismisiz soracak cok sey var. Ama simdi sormuyorlar. Ne bekliyorlar yani hemen samimi olmami mi? Herkes benim muhabbetimi cok sever. Eglenceli biriyim ama ilk tanistigim birine samimi davranmam. Zaten konusma 1 2 gun suruyor. Kimse tanimak icin cabalamiyor. hergun yazmiyor. Benim nasil kimseye tahammulum kalmadiysa direkt birini kolayca silebiliyorsam galiba baskalarininda tahammulu kalmamis. Sadece en son biriyle tanistim bikac gun surdu hergun yazdi ama baya gec yazma olayi vardi soguk yapar gibi oldum bir anlik daha yazmadi 😂. Oysa ki oncekiler olsa surekli yazar sorgulardi. Sonra takipten ciktik sacma sapan tanisma oldu resmen. Kuzenimde aynisini diyor kimsenin kimseye tahammulu kalmamis belli yastan sonra sevgili olmak zor diye. Maksimum flort evresinde kaliniyor. Hergun yazan insanlarla muhattap olurken simdi bir kere yazip aylar sonra yazan veya hic yazmayan ya da yazip ne bekledigini bilmedigim sekilde az bir hakettigi soguklugu gorse birakan insanlar goruyorum sasiriyorum cidden. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Belirli bir yaştan sonra sevgili yapmak zor mu?