Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var?

Uzun süreli güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de staj yapıyoruz ben ayriyeten bir yerde part time olarak çalışıyorum. Kısacası kendime bile zor zaman ayırıyorum. Bu süreçte de erkek arkadaşımla olan buluşmalarımız artsın istiyorum daha fazla ihtiyaç duyuyorum çünkü ona. Doğru düzgün kız arkadaşım kalmadı 2-3 kişi dışında hepsi bana sırt çevirdi. Dolayısıyla bu sıralar erkek arkadaşıma apayrı bir düşkünüm. O erkek arkadaşları ile de görüşüyor benimle de ama ben haftada 2 gün görüşüyorsak 3 olsun bari diyorum. Evde dinlencem yoruluyorum her gün dışardayım diyor. Bu hafta biz 2 gün dışarı çıktık ama o erkek arkadaşlarıyla 3 gün çıktı hatırladığım kadarıyla. Benim anlamadığım ben bir gün fazla görüşmek için bu kadar çırpınırken o neden onlarla olan zamanından fedakârlık edip benim gibi düşünmüyor. Bu konuda sürekli olarak bir şeyler söyleyen benim gibi hissediyorum. Eve geliyor erkek arkadaşlarıyla 7/24 oyun oynuyor. Buluşmadan ayrılıyoruz metroya binmeden önce arıyorum meşgul. Kiminle konuşuyorsun diyorum arkadaşıma haber verdim oyun oynayacaklarmış beni de beklesinler diye diyor. Şu arkadaş muhabbetinden gerçekten sıkıldım. Günlerdir bana biraz daha zaman ayırır mısın film izleyebiliriz aktivite yapabiliriz vs diyorum ama sanki söylediklerim havada. Arkadaşlar ben bunun benimle daha fazla ilgilenmesi, sanki sürekli ben buluşmak istiyorum gibi değil onun da adım atması için ne yapmalıyım bana fikir verin lütfen
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var?