Düşüncenize fikrinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun?

görüntülü sohbet uygulamasından biriyle tanıştım ve uzman çavuş kendisi konuşurkende görev yerindeydi zaten birbirimizle dalga gecıyoduk numaramı verdim ve hani anladınız siz o muhabbetler döndi mesajlarıma anında bakıyor ama anında gece falan konuşuyoruz tam gaz devam hatta iyi gclr yazıyor konuyu kapatıyoruz bidaha yazıyor sonra bana sen benimle niye konusuyosun dedi bende bilmem ne geçmek için dedim o da str git yazdı sonra takmadık biz bunu konuşmaya devam ben bunu arıyorum falan gece üst üste arama yarın konuşalım yatıcaz bak dedi yanında arkadaşı da var seni engelliyorum dedim o da engelleme dalga mı gecıyosun napıyosan yarın konuşalım dedi sonra bi kaç dk sonda engellemişsin aferin yazdı engellememişssin yazacaktı sanırım aramızda muhabbet vardı kuzenımın konustugu çocuğu bulmakla alakalı bende bulma sakın bak dedim o da işim gücüm yok onla mı ugrascam dedi korkma dedi senden mi korkcaz dedim iyi geceler dedi öpücük emojisi attım sabah günaydın yazmış geç cevap verdim uyuduğum için şansda ginaydın yazdım aradan bi kaç saat geçti gülücük emojısı atmış aradım falan nöbetteyim sonra arayayım dedi tamam dedim ondan bi kal fk öncesi aradım açmadı ben aradığımda o telefonlar açılacak falan dedim tamam dedi sırıtma emojisi attı kahkaka emojisi hatta bu beni aramıştı açamamıştım ara beni arıcaksın diyip aramıştı neyse sonra ben wp durum attım baktı zaten anında bakıyordu ondan bi kaç dk öncesi mesaj atmıştım duruma baktıktan hemen sonra açtı mesajımı görüldüde kaldı ama daha 10 sn falan oldu direk engelledim burada hata yapmışım sanırım sonra bi kaç saat sonra engelini kaldırdım bişey yazdıysada gelmez ya engellemiştim sonra ne o yazıyor ne ben bu bi kaç gün devam etti wp durum attım erkek kuzenimle kırmızı kalp falan güzel şarkı arkaya 2 kere attım farklı fotolar baktı 2 gün boyunca bakmaya devam etti
Bi daha asla bakmadı sonra ben bunun annesini aradım özelden oğlunu bana alcaz bak falan dedim güldü beni kaydet dedi tamam alcaz sana dedi ondan hemen 5 dk sonrası bana yazdı lan gt diye efendim falan dedim bakmadı mesaja aradım nabıyondedi ilk annemi sen mi aradın doğruyu söyle dedi hayır dedim doğruyu söyle dedi bidaha nerden bulmaz numarasını dedim siz bulursunuz dedi annesini bağladı telefona anne bu muydu sesi dedi alo alo dedi annesi direk kapattım sonra bi daha aradım meşgul etme bu konulardan dolayı biz niye arayalım dedim tamam dedi sonra 2 kere tekrar aradım açmadı mesaj atmış ne var arıyosun bilmem ne demis s.. kık diye neyse ben de str git dedim bişeyler daha yazdım ona da bakmadı bende az önce sildim heryerden numarasını ablamın instasından istek atmıştım ondanda çıkarmıştım o bi kaç gün okuyo da neyse bi anda neden böyle oldu çok ilgiliyfi anında bakıyordu gecelere kadar konuşuyorduk
Güncellemeler
7 ay
aradı bu arada az önce internet çekmedi sanırım bağlanıyorda kaldı aradım mesgule attı ne var yazdım bakmadı napmaya çalışıyor bu kendi kendine sovucem sımdı az kaldi
Düşüncenize fikrinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun?