Önceden çok yakın arkadaşın şimdi düşmanın onun eski sevgilisiyle sevgili olur musunuz sırf bu yüzden benle konuşmayı kesti?

Konuştuğum biri vardı U diyim ona ağzımdan çıkan bi evete bakıyordu benle ciddi düşünüyordu sonra bugün A diye birini tanıyor musun dedi tarif etti evt A eski sevgilimdi dedim dedim bir şeyler yaşadın mı dedi evt yaşamıştım dedim meğersem bunlar önceden çok yakın arkadaşlarmış sonra kavga etmişler artık U kişisi A için o benim düşmanım diyor eskisi gibi arkadaş olmam dedi bana sorduktan sonra bir anda senden soğudum soğumam için bu yetti ve ben soğuyunca bende bitiyor her şey dedi bende geçmiş gitmiş bi olay dedim şu an ona sorsan benim için o eski sevgilim bile demez bende demem dedim oda onun bana ne dediği beni ilgilendirmez şu an düşmanımda olsa geçmişte çok yakın bir arkadaşımdı onla eskisi gibi arkadaş olmam ama eskiden çok yakın arkadaşımın sevgilisiyle olma düşüncesi bile beni rahatsız ediyor dedi benle gerçekten ciddi düşünüyor olsaydın geçmişte çok yakın arkadaşın olsa bile şu an düşmanın onun gibi canım biri için bana böyle yapmazdın dedim bu benim karakterime ters dedi

Önceden çok yakın arkadaşın şimdi düşmanın onun eski sevgilisiyle sevgili olur musunuz sırf bu yüzden benle konuşmayı kesti?